#Kediciklerin küfrü düdük gibi Öttürerek dans etmesi

Cennet Mahallesi 87. Bölüm İzle 1:09:01

Cennet Mahallesi 87. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Cennet Mahallesi 88. Bölüm İzle 1:09:32

Cennet Mahallesi 88. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Cennet Mahallesi 89. Bölüm İzle 1:04:50

Cennet Mahallesi 89. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Cennet Mahallesi 90. Bölüm İzle 1:01:59

Cennet Mahallesi 90. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Ev Modasında Hayaller ve Gerçekler ( Miray Akovalıgil ) 02:27

Ev Modasında Hayaller ve Gerçekler ( Miray Akovalıgil )

Aşağıdakilerden hangisi evde yalnızken yaptığınız eylemlerden birisidir? A) Kendini podyumda zannedip koridorda cat walk yapmak. B) Süslenip püslenip ayna karşısında dans etmek. C) Çığırtarak şarkı söylemek. D) Gözlerin..

  • JET TV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Sevimli Haka Dansı 00:33

En Sevimli Haka Dansı

Yeni Zelanda çıkışlı olan bu dans Maori yerlilerine özgüdür. Haka dansı sanılanın aksine sadece savaş dansı değildir; saygı değer bir misafirin karşılanması, kazanılan bir başarının kutlanması ve cenaze törenleri gibi bi..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 6 yıl önce
6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İtfaiye Erinin Hortumla Dansı 00:31

İtfaiye Erinin Hortumla Dansı

Kırıkkale'de bir itfaiye eri eğlenmek için yangın söndürmede kullanılan hortum aparatını zurna gibi kullanarak su hortumunun hareketiyle müzik ritminde dans etti...

  • JET TV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bora Yoltay - Kahpe Bizans 03:33

Bora Yoltay - Kahpe Bizans

Kahpe Bizans şarkı sözleri ile Hayal peşinden mi koştum onca zaman Nasıl da harcandı verdiğim yıllar Hesapta bulmuşken özlenen kadını Bir anda kaybettim öylece kaldım Ooof ve hiç anlamadım Ooof kafa darmadağın O beni..

Teletubbies - 1. Sezon 9. Bölüm - Çiçek Yapalım 23:42

Teletubbies - 1. Sezon 9. Bölüm - Çiçek Yapalım

Teletubbileri daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın! Tinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa ve Po'ya katılırlar, gülerler, dans eder ve Teletubbyland'ın büyülü dünyasını keşfederler. Teletubbies'in renkli görünüşü ve eğlenceli antikl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sosyal Medya Bunu Konuşuyor Hadisenin Ela Dansı Olay Yarattı 08:01

Sosyal Medya Bunu Konuşuyor Hadisenin Ela Dansı Olay Yarattı

Dün gece yarısı Instagram'da paylaştığı video ile milyonlarca kişiye ulaşan Hadise'nin dansı olay yarattı. Hem sosyal medyada hem de magazin servislerinde gündem olan Hadise o dansı; Alsam mı bi dal dudaklarından? ???? ..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Metroda İnsanların Üzerine Düşme Şakası Yapmak 00:26

Metroda İnsanların Üzerine Düşme Şakası Yapmak

Metroya binen insanları trolleyen adam, önce metroda oturan insanların üzerine devrilir gibi yapmış ve sonra dans sergilemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İbo Show'a Damga Vuran İsmail YK Dansı 00:20

İbo Show'a Damga Vuran İsmail YK Dansı

İbo Show'a konuk olan İsmail YK, yaptığı dans şovları ile sosyal medyada esprilere maruz kaldı. İsmail YK adıyla bilinen İsmail Yurtseven, Çikolata gibi tatlısın. Gel aşkına kıtlasın şarkısı için yaptığı dansla sosyal me..

  • PengoTV tarafından
  • 227 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yardımcı yönetmen: Merve Duran Karaçam Görüntü Yönetmeni: Alpaslan ..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Taladro, Ayakta Dur! isimli yeni teklisi ile 2021 yılının ilk parçasını sevenleriyle buluşturuyor. Taladro'ya şarkıda Rashness eşlik ediyor. Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: R..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Berksan - Gelme Gelme 04:04

Berksan - Gelme Gelme

Berksan - Gelme Gelme Şarkı Sözleri Rüzgarın sırtına binmiş bir tüy gibi Ne yönüm ne yolum belli Kayboluşum yokluğum Çaresiz düşen bir damla yağmur gibi Kurumaya yenik yüreğim Tükenişim yokluğum Her hüznüm saklı bakamam ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chape Onunla, o Chape'yle Büyümeye Devam Edecek 01:24

Chape Onunla, o Chape'yle Büyümeye Devam Edecek

Peri masalı gibi bir yükselişin ardından trajik bir uçak kazasıyla sarsılan Chapecoense'de yaralar sarılmaya çalışılıyor. Tüm bu kaosun arasında, 5 yaşındaki bir Chape taraftarı da umutları ayakta tumtmaya yetiyor. Brezi..

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı 06:35

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı Sabah sabah seyredelim yalıyı Aşkım çoktur ver içelim doluyu Bulamazsın benim gibi deliyi Mihrabımdır çatma da kaşın arası Meskenimdir gül memelerin arası Sabah sabah ..

Her Hastalığa Dini Bir Kılıf Uyduran Sahte Hoca 01:55

Her Hastalığa Dini Bir Kılıf Uyduran Sahte Hoca

denk geldiğim bu Taner öztürk adlı şahısın kanalında bu ve bunun gibi bir çok hastalığa sebep bulduğu videolar izledim. Bu video en absürdlerinden biri, müslümanlarda böbrek hastalığından bahsediyor, her insanın böbreği ..

  • Candy tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

''Tek Kelime İle Muhteşem'' 00:48

''Tek Kelime İle Muhteşem''

Karanlıkta Billur'nur Gibi,Aydınlıkta Namütenahi Melek Gibi Görünen Fosforlu Balık..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..