#Kediler hep miyav miyav der

Justin Bieber - Baby 03:44

Justin Bieber - Baby

Baby [Justin Bieber] Oh woooah, oh woooooah, oh wooooah, oh. You know you love me, I know you care, you shout whenever and I’ll be there. You want my love, you want my heart and we will never ever ever be apart. Are we ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Bilal SONSES - İnat Keçi 03:28

Bilal SONSES - İnat Keçi

Bilal SONSES - İnat Keçi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitsen de geleceğim hep, ölürüm inan bitti diyeceğime Ben adında ki bir heceyim hep, bir gündüzüm bir geceyim hep Hiç inanmadım biteceğine, beni böylesi uçuruma iteceğ..

LOLO EZHEL 02:50

LOLO EZHEL

LOLO · Ezhel Artz, what's popping my G? B B Bugy Koal koal yine koal çete Bütün dünya mahallem ghettom Everyday jeden tag hergün Kalmalısın her zaman ketum Yapar herkes boş laf (boş) Milletin ağzı değil torba bağır İste..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Heijan feat. Muti - KEKE 02:39

Heijan feat. Muti - KEKE

Keke şarkı sözleri ile; Heijan; Zamanım tükeniyor her yolu deniyorum Bi sokak köşesinde birikirken umutlar Sonumu bile bile bu yolu yürüyorum belki bi çare bulur belki de vururlar Umudum yok kimse saramadı hiç yaramı B..

Yunus Kırmacı - Riya 03:01

Yunus Kırmacı - Riya

Riya şarkı sözleri ile... Hep mi yalan bu dünya Hep mi söylenenler riya Mecnun Leyla’yı sevmemiş, Aslı Kerem’e yanmamış, Hepsi yalan hepsi riya Şirin Ferhat’ı duymamış Aşkına gönül vermemiş Hepsi yalan hepsi riya He..

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak 02:18

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak

ENAYİ (feat.Heijan) yürü yürü yürü yürü lan enayi (x2) Her yerde polisler Basar evi kanıt ister Kapımı zorluyo illegal işler Üstüme geliyolar hep sabır işte Boş beleş işler Arıyorum hiç çıkış yok yok Sonum ölüm o..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
GECE - İyileşmiyor 03:40

GECE - İyileşmiyor

Gölgen düştü üstüme, Kime saklansam, hep yağmurların, Buldu beni ıslandım elbet. Ne kadar çok istedim, Yürüyüp gitmek... İyi niyetli bir güne, Dünü mü ,yarını mı, emanet etmek. Çık karşıma düşman gibi, Aç kalbim..

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki 04:59

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki

ŞARKI SÖZLERİ Yaşamak yalan belki, yalan delice sevmek Gözlerin, dudakların, o yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını şimdi örüyor zaman Sa..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Velet - Banana (Official Video) - #MunchiesEpAlbum 02:58

Velet - Banana (Official Video) - #MunchiesEpAlbum

Söz : Velet Mix&Mastering : Buğra Kunt Beat : Denizkan Boz Yönetmen: Zahit Kahveci Görüntü Yönetmeni: Enbiya Yaşaroğlu Kurgu: Zahit Kahveci VFX: 6teenfm Sözler Bi selam atta il give her da banana Your pussy ain't stiff ..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü - 03:50

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü -

Alman dergi Der Spiegel'in FETÖ'nün ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığı yazı ele alındı. Türkiye'deki faaliyet alanı zayıflayan örgütün yurtdışındaki oldukça aktif olduğu sadece Almanya'da 150 dershane, 30 okul, gazete..

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var 03:20

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var

Zehir Gibi Aşkın Var laylalalalalalaaa Bir de içen şaşkın var laylalalalalalaa Aşk der geçerdin Gel de şimdi gör Boş der gülerdin Sev de neymiş gör Tövbe yaradanıma Kul oldum sanki sana Öylesine girdin kanıma ..

Red Dead Redemption 2 Official Trailer 01:29

Red Dead Redemption 2 Official Trailer

The all-new trailer for Red Dead Redemption 2, the story of outlaw Arthur Morgan and the Van der Linde gang as they rob, fight and steal their way across the vast and rugged heart of America in order to survive. Coming S..

  • BETA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dedeye Sahip Çıkalım Teyze Unutuldu 01:13

Dedeye Sahip Çıkalım Teyze Unutuldu

Biri mandalina der para kazanır biri koktun mu der ünlü olur bu teyzeye ne yapıldı peki ...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarp Kaya - Kır Dök 03:54

Sarp Kaya - Kır Dök

Kır Dök şarkı sözleri ile Olurda aşk, mütemadiyen iz Bırakır ya, yansakta devam ederiz. Kapım sana, kapanmadı kapanmaz Uğra bir gün, eskileri yad ederiz Rafa kaldır, bir gün bahaneleri Şenlensin gönlüm, görünce şahanel..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini AB yanlısı aday kazandı 01:30

Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini AB yanlısı aday kazandı

Avusturya'da, düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre çevreci aday Alexander Van der Bellen kazandı. Ekonomi profesörü Van der Bellen, sayılan oyların yüzde 53.6'sını aldı. Aşırı sağcı, göçm..

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Barış Manço - Aman Yavaş Aheste 04:54

Barış Manço - Aman Yavaş Aheste

Aman yavaş aheste Sabırlı derviş murada ermiş Acelesi olana ağır ol demiş Aman demiş aheste Aman yavaş aheste Tiz-i reftar olanın payine dağmen dolaşır Erişir menzil-i maksuda aheste giden Aheste çek kürekleri ah..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce