#Kediler hep miyav miyav der

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) 03:35

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) Dinle Hançer (Akustik) şarkı sözleri ile Aşka derin sulardayım sevdim ama kuraktayım ayrılığın başındayım elden ele tuzaktayım bile bile yandım, göreni de yok zalime kandım, yalanı d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:30

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde b..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

Mustafa Ceceli & Irmak Arıcı - Gün Ağarmadan 03:23

Mustafa Ceceli & Irmak Arıcı - Gün Ağarmadan

Gün Ağarmadan şarkı sözleri ile Hangimiz düşmedik dillere Yolumuz ayrıldı inandık ellere Kendime direndim belki de Geç kaldım hasreti öğrenmeye Zamanla geçer mi? Kalmak ister (bir yanın) Bir yanın gider mi? Ben bu şehi..

Zara - Tez Gel Yarim 04:30

Zara - Tez Gel Yarim

Şarkı Sözleri: Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez g..

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix ) 02:58

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Yol Yok '' Şarkı Sözleri Bir kazancın yok dertler aşar boyunu ya bir kazancım yok pes ettim çok yoruldum ya Denedin hep bir yol yok delirmek tek çaren derinden yaralarken zaman bir çıkış yol yok Dört duvara tut..

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Burhan Eren & Akner - Kapan 03:45

Burhan Eren & Akner - Kapan

Kapan şarkı sözleri ile... Geceleri yıldızlara dokunur sabaha uyanmak zor bir durum İnan inan herşeyden kaçıyor inadına herkesle savaşıyor Sebebi mi var hep karalıyorsun yine teksin tek çabalıyorsun Çıkış yolu yok son..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım 03:15

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım

Söz & Müzik : Kerim Araz Düzenleme : ilkan Günüç/Kerim Araz Mix & Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Kaan Sarma Işık şefi : Mert çoban Set grip : Metin akbal Edit : Maksat montaj olsun Colo..

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin 02:26

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin

Söz: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Müzik: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Elimde Resmin şarkı sözleri ile Sonu yokmuş, anladım. Kaldırım köşesinde ağladım...

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık 02:43

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık

Yanacağımız Kadar Yandık şarkı sözleri ile Yok bu yolun sonu görünmüyor Arasam da çıkış yolu yok Ölümlü dünya, insan, neden hep kalır bir başına? Geçmişin acıları, dolardı gözlerime İnancım kalmadı hiç bunların düzen..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..

Çocuk Şarkıları Sayılar Şarkısı ve Fazlası 24:18

Çocuk Şarkıları Sayılar Şarkısı ve Fazlası

Birinci şarkımız: Sayılar ve arkasından diğer çocuk şarkıları... 00:00 Sayılar 03:31 Renkler 06:43 Şekiller 10:35 Kedi Miyav Dedi 12:30 Canım Annem 14:59 Tertemiz Dünya 16:34 Hopla Topla 18:09 Güçlen Geride Kalma 20:10 Y..

  • ÇocukTV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayvanlar Çocuk Şarkısı - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 03:27

Hayvanlar Çocuk Şarkısı - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 2015 yılında da özgün çocuk şarkıları ile devam ediyor. Çocuklara hayvanları eğlenceli bir şekilde öğreten Kaç Kaç Kaç şarkısını hemen izleyin, dinkleyin:))) Çocuklar bu şarkıya bayılaca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Yalın - Eyvahlar Olsun 04:29

Yalın - Eyvahlar Olsun

Aşk rahatsızlanmakmış yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bug..

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay 03:01

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Huzurum yok yarınlarsa uzak Ne feryatlar var elim başımdan ayrı kalmaz Çok dövdüm dizlerimi can öyle bakma Kusurum çok yarınlarla yıka Ne günahlar var gönül kapımd..

Benim İnatçı Eşeğim | Bebek Şarkıları | Sevimli Dostlar 02:18

Benim İnatçı Eşeğim | Bebek Şarkıları | Sevimli Dostlar

Çizgi film bebek şarkıları yeni,muhteşem ve eğlenceli bir şarkı ile karşınızda! Sevimli dostlar ile Benim İnatçı Eşeğim Benim İnatçi Eşeğim Şarkı Sözleri : Ah eşeğim inatçı eşeğim, Her yükü taşımaz benim eşeğim. Upuz..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..