#Kediye yardım eden trafik polisi

''Güzel ye, bu son yemeğin olacak!'' 01:53

''Güzel ye, bu son yemeğin olacak!''

“YARDIM EDİN, ÇOCUKLARIM VAR, ÖLMEK İSTEMİYORUM”… YÜREK YAKAN BU SÖZLER, BOŞANMAK İSTEDİĞİ EŞİ TARAFINDAN 38 YERİNDEN BIÇAKLANAN 2 ÇOCUK ANNESİ AYCAN KINCI’YA AİT… O, ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ AMA YAŞADIĞI KABUS PEŞİNİ BIRA..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD 1:46:10

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 13. Bölüm ÖzetnnEzel’in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında b..

  • Dizi TV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 20.Bölüm | Emanet - HD 1:43:09

Ezel - Ezel 20.Bölüm | Emanet - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 20. Bölüm ÖzetnnEzel'de büyük sırların açığa çıkma zamanı. Beklenmedik bir teklif, Ezel, Ali ve Cengiz'i yeni bir üçlü olarak karşımıza çıkarır. Üçü birlikte Ramiz'in..

  • Dizi TV tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Her gün körleşiyor! 01:45

Her gün körleşiyor!

ESRA DURMUŞ... DAHA 25 YAŞINDA AMA GENETİK HASTALIĞI NEDENİYLE, ZATEN ÇOK AZ GÖREN GÖZLERİ GİDEREK HİÇ GÖRMEMEYE BAŞLADI... ESRA AMERİKA'DA GELİŞTİRİLEN PAHALI BİR İLACI ALABİLMEK İÇİN YARDIM İSTİYOR...

Ev işi yapmayan erkeğe tazminat cezası! 02:20

Ev işi yapmayan erkeğe tazminat cezası!

EV İŞLERİNDE EŞİNDEN BEKLEDİĞİ DESTEĞİ GÖREMEYENLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN BİR HABER VAR SIRADA..MAHKEME, 5 YIL BOYUNCA EV İŞLERİNE YARDIM ETMEYEN ERKEĞİ BOŞANIRKEN 55 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEMEYE MAHKUM ETTİ. KARAR PEK ÇO..

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm 1:51:08

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, önündeki engelleri kendi yöntemleriyle aşarken, hayatını da ortaya koyuyor.nnGüney, hayatlarını değiştiren o gece de, Kuzey'in kendini kaybetme sebebinin, Cemre olduğunu anlar. O andan itibaren, Cemre artık sadec..

  • Dizi TV tarafından
  • 440 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gülben Ergen -Seni Kırmışlar 02:58

Gülben Ergen -Seni Kırmışlar

Söz – Müzik. Kubilay Karça Düzenleme: Berk Sabah Yönetmen: Metin Arolat Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Seni Kırmışlar sözleri ile, Seni kırmışlar yârim Ağlamazdın hep gülerdin İçmezdin bu kadar çok Eller..

90 yaşındaki kadını oğlu darp etti 02:40

90 yaşındaki kadını oğlu darp etti

Yardım çığlıkları bütün sokağı çınlattı. 90 yaşındaki kadın öz oğlu tarafından öldüresiye dövüldü...

Karısı ile tartıştı kadınlar tepki gösterdi 02:41

Karısı ile tartıştı kadınlar tepki gösterdi

Gaziantep'te sokak ortasında evli oldukları ileri sürülen bir çift tartıştı. Sokaktan geçen kadınlar duruma tepki gösterince kadın, kocası olduğu ileri sürülen şahsın aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Şiddet uygulan..

Evinin enkazında altınlarını aradı 01:44

Evinin enkazında altınlarını aradı

YANGIN FACİASIYLA EVLERİ KÜLE DÖNMÜŞ, HER ŞEYLERİNİ KAYBETMİŞLERDİ. ARTVİN DEREİÇİ KÖYÜNE ÖYLE ÇOK YARDIM GÖNDERİLDİ Kİ; KÖYLÜLER ARTIK GİYECEK GÖNDERMEYİN BUNLAR BİZE YETER DEDİ... AYNI KÖYDEN EVİ YANAN BİR KÖYLÜYSE E..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

Nikah dairesine giderken... 01:59

Nikah dairesine giderken...

İZMİR'DEN GELEN KORKUNÇ BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... EVLENMEK İÇİN NİKAH DAİRESİNE GİDEN ÇİFT YOLDA TARTIŞTI... ÖLDÜRESİYE DÖVÜLEN MÜSTAKBEL GELİNİ, 'NE OLUR BENİ KURTARIN' DİYE YARDIM İSTEDİĞİ AKARYAKIT İSTASYONU ÇALIŞ..

Alıkonulup darp edilen, yakılmaya çalışılan kadın KADES sayesinde kurtarıldı 05:42

Alıkonulup darp edilen, yakılmaya çalışılan kadın KADES sayesinde kurt

Adana’da kocasıyla sorun yaşadığı için bir arkadaşının evine sığınan kadın burada alıkonularak darp edilip, yakılmak istendi. KADES uygulamasını indirip yardım isteyen kadın, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafı..

Uras bebek ve ailesi aranıyor 01:53

Uras bebek ve ailesi aranıyor

Suriye’ye gönderilen bir yardım paketinin sıra dışı hikayesi...

Bir kadının çaresizliği 01:11

Bir kadının çaresizliği

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DE MERDİVENLERE OTURUP GÖZYAŞI DÖKEN KADINI GÖRENLER YARDIM İÇİN YANINA GİTTİ. O KADIN, İDDİASINA GÖRE DARBEDİLDİĞİ, HAKARETE UĞRADIĞI İÇİN O HALDEYDİ. SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI...

Boğazına ekmek takılan çocuğu lokanta sahibi kurtardı 01:09

Boğazına ekmek takılan çocuğu lokanta sahibi kurtardı

Aksaray'da bir lokantada annesiyle yemek yerken boğazına ekmek takılan 2 yaşındaki çocuk, ilk yardım eğitimi alan lokanta sahibinin uyguladığı Heimlich manevrası yöntemiyle kurtarıldı. O anlar kameraya yansıdı...

Kapı, pencere açamıyorlar 02:09

Kapı, pencere açamıyorlar

İstanbul Beykoz’da adeta tırtıl istilası var. Öyle ki bahçelerdeki hemen hemen bütün ağaçların yapraklarını yediler. Kapı pencere açamayan ahali yetkililerden yardım bekliyor...

Polisin tabancasını kaptı 01:13

Polisin tabancasını kaptı

''HUSUMETLİLERİM PEŞİMDE'' DEDİ, SONRA DA YARDIM İSTEDİĞİ POLİSİN BELİNDEKİ SİLAHI KAPIP KAÇMAYA KALKTI. HASTANEYİ BİRBİRİNE KATAN ADAMIN NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI KİMSE ANLAYAMADI...

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Çiftliği yanan Tuğba Özay hastanelik oldu! 02:07

Çiftliği yanan Tuğba Özay hastanelik oldu!

Manavgat'taki bu korkunç yangın da alevler eski manken Tuğba Özay'ın çiftliğine de sıçradı çiftliğinin yandığını öğrenen Özay gözyaşları içinde önce yardım istedi sinir krizi geçiren eski manken hastanelik oldu!..

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda! 01:38

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Türkkuşu Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Kı..

Köpeğini kurtarırken canından olacaktı! 01:38

Köpeğini kurtarırken canından olacaktı!

YARDIM EDERKEN HERŞEYİ BERBAT ETTİ...

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Komşusunun kızını kemerle dövdü! 02:09

Komşusunun kızını kemerle dövdü!

Gaziantep’te bir şahıs, site içerisindeki aracının alarmının ötmesinden sorumlu tuttuğu 13 yaşındaki kız çocuğunu elindeki kemerle önce kovaladı, sonra da dövdü. O anlar apartmanın koridorundaki güvenlik kameralarına yan..

Su kanalında can pazarı 02:57

Su kanalında can pazarı

Erzincan’da kanala düşen otomobildeki iki genci kurtarmak için köylüler seferber oldu. Gençler, Günebakan köyü yolunda düzenlenecek olan modifiye araçların gösterisini izlemeye gidiyordu. Kanala aracın düştüğünü gören kö..

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı 02:28

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaç

Antalya'nın Gündoğmuş ilçe merkezinde, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 29 Temmuz'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer ..

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler! 03:40

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler!

Bartın'da şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanın yol açtığı hasar drone ile görüntülendi. Bartın Karabük yolu Bahçecik mevkisinde bir köprü sel nedeniyle çöktü. Yağış nedeniyle Bartın-Karabük kara yolu Yenihan m..

Ezel - Ezel 20.Bölüm | Emanet - HD 1:43:09

Ezel - Ezel 20.Bölüm | Emanet - HD

Ezel 20. Bölüm ÖzetnnEzel'de büyük sırların açığa çıkma zamanı. Beklenmedik bir teklif, Ezel, Ali ve Cengiz'i yeni bir üçlü olarak karşımıza çıkarır. Üçü birlikte Ramiz'in peşine düşerler. Ezel'in ikili oynadığı bu ittif..

  • Dizi TV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 3 yıl önce