#Kediye yardım eden trafik polisi

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Hababam Sınıfı Uyanıyor  Asker Hayta İsmail 06:17

Hababam Sınıfı Uyanıyor Asker Hayta İsmail

Hababam Sınıfı Uyanıyor - Asker Hayta İsmail Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Hababam Sınıfı'na Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir. Ha..

Hababam Sınıfı Uyanıyor  İnek Şaban'ın Tereyağı 11:26

Hababam Sınıfı Uyanıyor İnek Şaban'ın Tereyağı

Hababam Sınıfı Uyanıyor - İnek Şaban'ın Tereyağı Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Hababam Sınıfı'na Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir..

Cehennem - Inferno Film İzle 2:01:35

Cehennem - Inferno Film İzle

Cehennem - Inferno filminin konusu, Çok ünlü bir semboloji uzmanı olan Robert Langdon, Dante ile ilgili ipuçları peşindeyken kendini birden bire Floransa'da bir hastanede bulur. Son bir kaç güne dair olayların hiçbirini ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Gökhan Özen - Sitemkar 03:45

Gökhan Özen - Sitemkar

Benle Çıktığın Yolu Benle Bitirmedin Benim Kara ünlerimi Göğüslemedin Ne Benimle Ağır Konuş Nede Beni Buna Mecbur Et Ben Sitemkar Değilim Ben Gül Dalı Değilim Eğileyim Ben Dana Ne Diyeyim Git Gözünü Seveyim Belki Bir Gün..

Su Hortumunu Yılan Sanan Kertenkele 00:18

Su Hortumunu Yılan Sanan Kertenkele

Koca bir kertenkele, suyun açık olmasından dolayı hareket eden hortumu yılan sanmış olacak ki saldırmaya başlıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.552 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyada Uzayı Yaşamak 01:21

Dünyada Uzayı Yaşamak

İtalya'da dört yıl önceki yangın felaketinden sonra yeniden açılan Napoli Planetaryumu'nda çeşitli belgesel ve animasyonlarla ziyaretçilere dünyada uzay hissi yaşatılıyor. Görecelik tünelinde yürümek, nöron ya da hareket..

  • Umut Tv tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dan Confronts His Childhood Bully  Season 1 Ep 4  01:28

Dan Confronts His Childhood Bully Season 1 Ep 4

90 yaşındayken eski bir dondurma salonunu ziyaret ederken Dan, çocukken onu zorbalık eden bir çocuğa bile puan kazandırmaya karar verdi...

Güntekin Onay: Liyakat Kavramı 2017 Türkiye'sinin En Ciddi Meselesidir.Torpille Diploma Almasınlar. 02:42

Güntekin Onay: Liyakat Kavramı 2017 Türkiye'sinin En Ciddi Meselesidir

Ntvspor yorumcusu Güntekin Onay'ın torpil meselesine çok sinirlenmiş belliki hakj eden bir yerlere gelsin diyo, Güntekin Onay'ın çarpıcı açıklamalarını izliyoruz....

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Köpegin Dansı 00:23

Köpegin Dansı

Müzigi duyan köpek bakın nasıl oynuyor :)..

Gizem Kayalı Kimdir? 01:39

Gizem Kayalı Kimdir?

Doğum yeri Kırklareli olan Gizem Kayalı 1994 doğumlu ve lise mezunu. 1.83 boyunda olan Gizem Kayalı evlilik hakkında şu sözleri söyledi, “Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma do..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Cezası 01:02

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Ceza

Rusya'nın başkenti Moskova'daki hükümet karşıtı gösterilerde gözaltına alınan muhalif lider Alexei Navalny, izinsiz gösteriye katılmak ve polise karşı koymak suçlarından, 15 gün hapis ile yaklaşık 300 Euro para cezasına ..

Payitaht Abdülhamid 4.Bölüm - Üryan Geldim Türküsü 02:32

Payitaht Abdülhamid 4.Bölüm - Üryan Geldim Türküsü

Payitaht dizisinde çalan ve tüyleri diken diken eden bir türkü'Üryan Geldim' türküsü sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Bitlis 1:20:14

Davetsiz Misafir _ Bitlis

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, Anadolu’nun birbirinden ilginç hikayelerini, gezilecek eşsiz yerlerini, dillere destan lezzetlerini ve muhteşem türkülerini getirmeye devam ediyo..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı 00:50

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı

Çin’in bazı bölgelerinde hava kirliliği sağlığı tehdit eden boyutlara ulaştı. Pekin 5 gündür alarm durumunda. Şehir ve çevresinde havadaki partikül oranı Dünya Sağlık Örgütü tarafından altında olması tavsiye edilen sınır..

Cézanne et moi fragman 01:59

Cézanne et moi fragman

Tarihi bir drama, ünlü iki 19. yüzyıl Fransız sanatçı - ressam Paul Cézanne (Guillaume Gallienne) ve yazar Emile Zola (Guillaume Canet) arasındaki ilk buluşmalarından okul arkadaşları olarak şöhret ve yaratıcı rekabetine..

İsa İçin Kılıf Türkiyede İlk Fragmanı 02:10

İsa İçin Kılıf Türkiyede İlk Fragmanı

Bir araştırmacı gazeteci ve kendi kendini ilan eden ateist karısı bir Hıristiyan olduktan sonra Tanrı'nın varlığını kınamak için yola koyulur...

Çin'de Doğan Fragman 02:10

Çin'de Doğan Fragman

Çin'de doğan Çin vahşi içine Venturing bir panda ayısı ve onun büyüyen yavru, onun küçük kardeşi yerinden hisseden genç altın maymun ve onun iki yavrularını yetiştirmek için mücadele eden bir annenin kar leoparı ile sam..

Dili Boğazına Kaçan Futbolcuyu Rakip Takım Masörü Kurtardı 02:41

Dili Boğazına Kaçan Futbolcuyu Rakip Takım Masörü Kurtardı

Kozan Belediyespor'un futbolcusu Özgür Akıncı, Karacabey Birlikspor maçında bir anda yere yığıldı. Hemen müdahale eden rakip takım masörü Mahmut Serçel, boğaza kaçan dili çıkararak genç futbolcunun hayatını kurtardı...

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Liseli Kızların Acımasız Kavgası-3 01:45

Liseli Kızların Acımasız Kavgası-3

Parkta tekme tokat kavga eden liseli kızların kavgası. Kızlar ölümüne birbirlerine giriyorlar ve sonuç tabiki de vahim oluyor.Hep birlikte izliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Timsahın Golf Topuna Kafa Atıp Mideye İndirmesi 00:34

Timsahın Golf Topuna Kafa Atıp Mideye İndirmesi

Florida eyaletinde bir golf sahasındaki gölde timsah olduğunu fark eden adam, oyunu bıraktı ve bu vahşi hayvanla oynamaya karar verdi. Önce ona bir golf topu attı. Timsahsa golf topuna şık bir kafa vuruşu yaptı. Ardından..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce