#Kediye yardım eden trafik polisi

Çölde Kafa Kafaya Çarpıştılar 00:17

Çölde Kafa Kafaya Çarpıştılar

Umman'da çölde safari yapan bir ATV ve jip sürücüsü trafik olmayan alanda kafa kafaya çarpıştı. Hafif yaralanan ATV motor sürücüsüne çevreden hemen yardım geldi. O anlar cep telefonuyla kaydedilen görüntülere yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

El-Bab'da Overlokçu Anonsu Yapmak 01:06

El-Bab'da Overlokçu Anonsu Yapmak

Suriye'nin (Syria) El-Bab (El Bab)'da mücadele eden aslanlarımızdan, askerlerimizden (Mehmetçik); bir komando aldı eline megafonu hem overlokçu hem de trafik polisi taklidi yapıyor. İzliyoruz efendim...

  • PITIRCIK tarafından
  • 551 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Karda Mahsur Kalanların İmdadına Türk Kızılayı Yetişti 00:37

Karda Mahsur Kalanların İmdadına Türk Kızılayı Yetişti

Türk Kızılayı ekipleri, Karabük-Bartın karayolunda kar yağışı nedeniyle yolda kalan sürücülere yardım etti, ikramda bulundu.Karabük'te etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerde kar kalınlığı 20 santimetrey..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar 02:00

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayarak intihar eden bir kişi deniz polisini harekete geçirdi. İntihar eden şahsı arama çalışmaları sürüyor.15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekl..

Bir Kedi Ve Köpek Kurtarmak İçin Yanan Binaya Koştular 01:12

Bir Kedi Ve Köpek Kurtarmak İçin Yanan Binaya Koştular

Yanan binadan çıkardıkları köpek ve kediye yardım ettiler seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Hayvanlara Çocuklarıymış Gibi Bakan Teyze 02:13

Sokak Hayvanlara Çocuklarıymış Gibi Bakan Teyze

Bu teyzemiz birçok insana örnek olacak bir davranış ile sokak hayvanlarına yardım etmeye çalışıyor. Elleri öpülesi teyzemiz gözleri görmeyen köpeğe de bakıyor onlarca kediye de..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Çocuklar Duymasın - Haluktan Komşuluk Dersi! 05:49

Çocuklar Duymasın - Haluktan Komşuluk Dersi!

Çocuklar Duymasın 3. Bölüm'de; Haluk, sitede birbirinden uzak yaşantıları olan komşularını çaya davet eder! Sitedeki kopuk komşuluk ilişkilerini kafasında takan Haluk, evinde bir davet verir. Tüm komşularını çaya davet ..

  • ANKA tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Almanya'da çocuk katili yakalandı 00:51

Almanya'da çocuk katili yakalandı

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Herne kentinde komşusunun 9 yaşındaki oğlunu öldürerek, cinayet görüntülerini internette paylaşan zanlı yakalandı. 19 yaşındaki katil bir fast food restoranında polisi çağırı..

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke Çalındı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke

Berlin’deki Bode Müzesi'nde sergilenen 100 kilogram ağırlığındaki saf altın sikke çalındı. Alman polisi 53 santimetre çapında, üç santimetre kalınlığındaki Kanada Doları altın sikkenin pazartesi sabah saatlerinde çalındı..

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı 00:10

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Polis Özel Harekat(PÖH)'ta görevli Muhammet Ali Mevlüt Dündar'dan geriye atış talimleri görüntüleri kaldı. Hakkari'de dün gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan ça..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

İsrail Polisinden Filistin Bayrağı Açan Göstericilere Müdahale 00:47

İsrail Polisinden Filistin Bayrağı Açan Göstericilere Müdahale

İsrail polisi, Doğu Kudüs'te Filistin bayrağı açarak gösteri düzenleyen Filistinlilere müdahale etti. Ellerindeki Filistin bayraklarını sallayan çocukların üzerine ses bombası atan İsrail polisi, halkın elindeki bayrakla..

İşgalci İsrail Askerlerinin Mescid-i Aksa'da Türkleri Darp Etme Anı 01:09

İşgalci İsrail Askerlerinin Mescid-i Aksa'da Türkleri Darp Etme Anı

İşgalci İsrail polisi, Türk bayrağı baskılı tişört giyen ve fes takıp Mescid-i Aksa'ya girmek isteyen bir grup Türk vatandaşına saldırdı, iki Türk'ü de İşgalci İsrail polisi, Türk bayrağı baskılı tişört giyen ve fes takı..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suud Polisten Skandal Umreye Giden Türk Kafileyi Engelledi 01:26

Suud Polisten Skandal Umreye Giden Türk Kafileyi Engelledi

Suudi Arabistan polisi Medine'de, Türk kafileye karşı büyük bir skandala imza attı. Umre yapmak için kutsal topraklara giden Türk kafile Uhud'u da ziyaret etti. Görevlinin Okçular Tepesi'nde Uhud savaşını anlattığı sırad..

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor 01:37

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor

Bolu’da, şiddetli şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu ve D100 Karayolu Bolu Dağı geçişlerinde ulaşım zaman zaman aksıyor. Araçların güçlükle ilerlediği güzergahta bazı ağır araçlar yol kenarlarında kar ya..