#Kediye yardım eden trafik polisi

Şaban Oğlu Şaban Tabanca 10:34

Şaban Oğlu Şaban Tabanca

Şaban Oğlu Şaban - Tabanca Şabanoğlu Şaban, Kemal Sunal'ın canlandırdığı Şaban karakteri üzerine yazılan ve çekilen, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Askerde kumandanı Hüsamettin'i..

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

Polis drone ile takip edip arı kovanını içinde uyuşturucu ve silah ele geçirdi 01:40

Polis drone ile takip edip arı kovanını içinde uyuşturucu ve silah ele

Samsun'da narkotik polisi drone ile takip yaparak ormanlık alana gizlenmiş arı kovanı içinde silah ve uyuşturucu ele geçirdi...

Taksim’de hareketli anlar- Gözaltına alınan çarşaflı şüpheli şahıs erkek çıktı 01:42

Taksim’de hareketli anlar- Gözaltına alınan çarşaflı şüpheli şahıs erk

Taksim’de şüpheli şahıs ihbarı polisi harekete geçirdi. Yabancı uyruklu 3 şüpheli şahıs Taksim girişinde güven timleri tarafından gözaltına alındı. Çarşaf giyen şüpheli şahsın erkek olduğu ortaya çıktı...

Adana'da bin 600 litre sahte içki ele geçirildi 01:04

Adana'da bin 600 litre sahte içki ele geçirildi

Adana polisi Türkiye genelinde sahte içkilerden ölümlerin artması üzerine sıklaştırdığı operasyonlarında bin 600 litre sahte içki ele geçirdi...

Kırmızı bültenle aranan DEAŞ’lı kadın yakalandı 00:52

Kırmızı bültenle aranan DEAŞ’lı kadın yakalandı

Adana polisi Fransa'da Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu ileri sürülen kadını saklandığı evde yakaladı...

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Vergini Verme Rüşvetini Ver 01:06

Vergini Verme Rüşvetini Ver

Meral (Ahu Tuğba) ünlü bir şov kızıdır; genç, güzel, zengin ama uyuşturucu bağımlısı. Yılmaz (Tarık Akan); çıkarları için gençleri zehirlemekten kaçınmayan kirli düzene ve uyuşturucu trafiğine karşı savaşan genç, gözüpek..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü 01:47

8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü

Bilecik'te uzaklaştırma cezası bulunan eşi tarafından bıçakla yaralanan 8 aylık hamile kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Hüseyin K. uzaklaştırma cezası olmasına rağmen 8 aylık hamile ..

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi 03:04

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi

Londra'da camiden çıkan Müslümanlara bir kamyonun çarpması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde bir kamyon Finsbury Park yakınlarındaki camide teravih çıkışı cemaati ezdi. ..

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi 07:28

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi

Belçika polisi, Brüksel'de bomba yüklü yelek giymiş bir şahsın etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Brüksel'de tren istasyonu yakınlarında, küçük çaplı bir patlama duyuldu. Polis kaynakları, ülkenin en yoğun istasyonu ol..

İki Yalancı 1.Bölüm - Yalancının Mumu Yatsıya Kadar! 03:26

İki Yalancı 1.Bölüm - Yalancının Mumu Yatsıya Kadar!

Serkan, Duygu'nun gözlerinde kayboluyor; araba kazası gerçekleri ortaya çıkarıyor! Duygu ile Serkan, birbirlerinden etkilendiklerini saklamazlar. Trafikte ilerlerken yanan kırmızı ışık, gözlerinin kenetlenmesine sebep ol..

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Polisim' dedi, dolandırdı! 02:36

'Polisim' dedi, dolandırdı!

İSTANBUL'DA POLİS GİBİ GİYİNİP, SİLAHLA, KELEPÇEYLE GEZEN BİR GENÇ, TÜRLÜ BAHANELERLE BİRÇOK KİŞİYİ DOLANDIRDI... BAKIN POLİS, O SAHTE POLİSİ NASIL YAKALADI.....

Tayland polisinden monarşi karşıtı protestolara müdahale 02:18

Tayland polisinden monarşi karşıtı protestolara müdahale

Tayland’da çevik kuvvet polisi, milletvekilleri anayasadaki olası değişiklikleri tartışırken parlamento binasının dışındaki dikenli tel barikatları aşmaya çalışan hükümet ve monarşi karşıtı protestoculara tazyikli su sık..

Ümraniye’de hareketli dakikalar 02:12

Ümraniye’de hareketli dakikalar

Ümraniye’de şehirlerarası otobüste şüpheli bir şahıs ihbarı polisi harekete geçirdi. Canlı bomba olduğunu söyleyen ve paniğe neden olan şahıs gözaltına alındı...

''Yaz cezayı!'' 01:36

''Yaz cezayı!''

BİR YANDA HASTANELER DOLUP TAŞARKEN ÖBÜR YANDA DA BAZILARI KORONA YOKMUŞ GİBİ YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR. ONLARDAN BİRİ EDİRNE'DE MASKE TAKMADI, SİGARA YAKTI. KARŞISINA ÇIKAN POLİSİ BİLE UMURSAMADI. YAZ CEZAYI DEYİP YOLUNA DE..

Hayvanat bahçesi gibi ev! 01:42

Hayvanat bahçesi gibi ev!

İSTANBUL KAÇAKÇILIK POLİSİ BAKIRKÖY'DE BİR EVE BASKIN DÜZENLEDİ. EV EV DEĞİL DE SANKİ HAYVANAT BAHÇESİYDİ. YASAKLI LİSTESİNDEKİ O HAYVANLARLA 6 YIL AYNI ÇATIDA YAŞADIĞINI ÖĞRENEN KOMŞULAR ŞOKA GİRDİ...

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada 01:35

İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada

Kağıthane’de motosikletli bir maganda geri manevra yaptığı esnada kendisine çarpan kapalı kasa minibüs sürücüsüyle birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga sonrası hızını alamayan şahıs, minibüsün arka..

İnternette kapora tuzağı! 01:46

İnternette kapora tuzağı!

YOZGAT POLİSİ KAPORA DOLANDIRICILARINA KARŞI HALKI UYARMAK İÇİN SOSYAL DENEY HAZIRLADI. İNTERNETE SATILIK OTOMOBİL İLANI VERDİ. O İLANA KANANLAR HEMEN TELEFONA SARILDI...

Herkes evde onlar sokakta! 02:58

Herkes evde onlar sokakta!

HEM ALKOLLÜ HEM SAHTE EHLİYETLE ÇEVİRMEYE TAKILANLAR, TOP PEŞİNDE KOŞARKEN POLİSİ GÖRÜP KAÇAN ÇOCUKLAR, HERKES EVDE OTURUP TEDBİRLERE UYMAYA ÇALIŞIRKEN,, YİNE DIŞARIDA OLANLAR VARDI. YURTTAN KISITLAMA MANZARALARINA BAKA..

Israrla alkolmetreye üflemedi 02:32

Israrla alkolmetreye üflemedi

İDDİAYA GÖRE ALKOLLÜYDÜ, KISITLAMA SAATİNDE TRAFİKTEYDİ, MASKESİ YOKTU, ÜSTÜNE BİR DE SİGARA YAKTI. AMA O POLİSİ SUÇLAMAYA KALKTI. İŞTE EKİPLERİN POLİS BANA TAKTI DİYEN O SÜRÜCÜYLE İMTİHANI...

Polisin sirenini duyup çil yavrusu gibi dağıldılar 02:44

Polisin sirenini duyup çil yavrusu gibi dağıldılar

Bursa'da sokak kısıtlamasında okul bahçesinde top oynayan çocuklar polisi görünce duvardan atlarken, bazıları ise misket oynamaya devam etti..

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu 01:52

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu

Gümüşhane’de cinnet getiren baba, evde tartıştığı 3 oğlunu tabancayla vurdu. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Turgut Yücel Sokak'ta yaşayan 68 yaşındaki Necati Ö., akşam saa..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı 00:17

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı

Belçika'nın Anvers kentinde PKK yandaşları bugünkü gösterisinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahallede teröristbaşı Öcalan'ın posterleriyle vatandaşlarımızı tahrik ederek saldırdılar. Yüz kişinin katıldığı taşlı sopal..

Marketin Günlük Hasılatını Böyle Çaldı 01:11

Marketin Günlük Hasılatını Böyle Çaldı

Adana'da girdiği marketten 900 lira çalan zanlı önce güvenlik kamerasına ardından polislere yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, 18 Ekim Çarşamba günü akşam Seyhan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde meydana ..