#Kediye yardım eden trafik polisi

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın 05:22

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın

Adana’da uyuşturucu taşıdıkları öne sürülen ve polisi görünce kaçan 4 kişi, kovalamaca sonrası yakalandı. Araçta gizlenmiş 587 gram esrar, 2 pompalı tüfek ele geçirildi...

Gece yarısı kovalamaca! 01:35

Gece yarısı kovalamaca!

ADANA'DA POLİSİ GÖREN ŞÜPHELİLER GAZA BASINCA GECE VAKTİ SOKAKLARDA KOVALAMACA BAŞLADI. HİÇBİRİ FAZLA UZAKLAŞAMADI...

Tek terlikle sokağa kaçtı! 01:04

Tek terlikle sokağa kaçtı!

BİRLİKTE YAŞADIĞI ERKEK ARKADAŞINDAN DAYAK YEDİĞİNİ SÖYLEYEN KADIN ÇOCUĞUNU DA ALIP SOKAĞA KOŞTU. EVE TEKRAR GİREMEYİNCE POLİSİ ÇAĞIRDI. EKİPLER BAKIN NE YAPTI?..

Film gibi kovalamaca 02:11

Film gibi kovalamaca

KISITLAMA SAATLERİNDE AKSARAY POLİSİ ELİ SİLAHLI ŞÜPHELİNİN, BURSA EMNİYETİ İSE HIRSIZLARIN PEŞİNDEYDİ.. ANTALYA'DA İSE 3 KURALI BİRDEN BOZAN BİR SÜRÜCÜ VARDI. HİÇBİRİ KAÇAMADI...

Eşcinsel Aslanlar 01:49

Eşcinsel Aslanlar

Kenya’da, iki erkek aslanın cinsel ilişkiye girmesi için yapılan resmi açıklamada “Parkta homoseksüel bir çifti görüp kötü etkilenmiş olmalılar” denildi. Ülkede televizyonda yayınlanabilecek içerikleri kontrolden geçiren..

  • JET TV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada 04:47

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada

Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan Şirinler çetesi üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şü..

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı  4 Ölü 00:38

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı 4 Ölü

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te güvenlik güçlerinin düzenlediği terör operasyonunda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi ile 3 örgüt üyesi öldü. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'in Isani bölgesindeki Gabriel ..

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Büyü çetesine operasyon! 02:07

Büyü çetesine operasyon!

SÖZDE MUSKA YAZARAK BÜYÜ YAPTIKLARINI İDDİA ETTİLER, PEK ÇOK KİŞİYİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER. ANKARA EMNİYETİ SURİYE'Lİ BÜYÜCÜ ÇETESİNE OPERASYON DÜZENLEDİ. 15 AYRI ADRESE BASKIN YAPILIRKEN EVLERDEN ÇIKANLAR POLİSİ BİLE ŞOK ETT..

Apartmanda fuhuş kavgası! 01:41

Apartmanda fuhuş kavgası!

İSTANBUL SULTANGAZİ'DEKİ BİR APARTMANIN SAKİNLERİ, BİNADA FUHUŞ YAPILDIĞI İDDİASIYLA POLİSİ ARADI... BASKIN SONRASI ORTALIK FENA KARIŞTI.....

İstanbul Orman Gönüllüleri Her Ay Sokaktaki Canlara 90 Ton Yemek Dağıtıyor! İşte Görüntüler 01:53

İstanbul Orman Gönüllüleri Her Ay Sokaktaki Canlara 90 Ton Yemek Dağıt

İstanbul'da Bir Taksicinin İnkarı Polisi İkna Etmeye Yetmedi! İşte Görüntüler..

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Madalyon Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:28:27

Madalyon Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Madalyon 2003 filminin konusunda Jackie Chan Çinli bir göçmen polisi goynamaktadır. Aynı zamanda başına gelmiş olan bir kaza sonrasında yaşama gözlerini yumduktan sonra , süper yeteneklere sahip bir hayalet olarak yenide..

  • PengoTV tarafından
  • 9.287 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Müşterinin dikkati yakalattı! 01:46

Müşterinin dikkati yakalattı!

İSTANBUL'DA İKİ KADIN MÜŞTERİ TAKSİYE BİNDİ, ARAÇTA TUHAF BİR KOKU VARDI... TARTIŞMA ÇIKINCA KADINLARDAN BİRİ POLİSİ ARADI. YAPILAN ARAMADA BAKIN O TAKSİDE NE BULUNDU?..

Antalya polisinden dev operasyon! 01:35

Antalya polisinden dev operasyon!

ANTALYA POLİSİ ŞAFAK VAKTİ UYUŞTURUCU SATICILARINA OPERASYON YAPTI... 2 BİN 500 POLİS,,, 200 ADRESİ BASTI... NARKO MAVİ BAYRAK OPERASYONUNDA YÜZLERCE ZEHİR TACİRİ GÖZALTINA ALINDI.....

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı 01:06

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Selahaddin Caddesi'nde göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıma kararını protesto etti. Filistin bayrakları taşıyan göstericilere saldıran İsrail ..

Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı 01:59

Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı

Japonya'da Türkçe ders veren Cevriye Ayşegül (27), 2 yıl önce ders vermeye başladığı deniz polisi Takuhiro İto (32) ile arkadaş oldu. İkilinin, arkadaşlıklarını geliştirip evlilik kararı alması üzerine Takuhiro, geçen yı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızım ve Ben Fragman 01:41

Kızım ve Ben Fragman

Hayalini kurduğu polis akademisine giren ve birincilikle mezun olan Doruk, zengin bir ailenin tek çocuğudur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'a aşık olur ve evlenirler. Fakat kızları Zeynep'in doğumundan bir süre ..

Bankamatikteki Parayı Yiyen Fareler Hindistan 00:49

Bankamatikteki Parayı Yiyen Fareler Hindistan

Hindistan'ın Tinsukia bölgesinde bir ATM'ye giren fareler, 12.38 lakh'ı (yaklaşık 9 milyon TL) paramparça etti. Hindistanda ATMye giren fareler paraları yedi Özel bir güvenlik şirketi Hindistan Devlet Bankası'na ait ATM'..

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Almanya uçaklarında bomba ihbarı asılsız çıktı 01:15

Almanya uçaklarında bomba ihbarı asılsız çıktı

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Almanya’nın Stuttgart ve Münih şehirlerine gerçekleştirileceği tarifeli uçaklarına yapılan bomba ihbarı polisi harekete geçirdi. Ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından bomba ihbarının..

Kısıtlanamayanlar sokakta! 01:41

Kısıtlanamayanlar sokakta!

KİMİ CEZA YEMEMEK İÇİN POLİSİ TEHDİT ETTİ, KİMİ DENETİMDEN KAÇMAK İÇİN MUTFAK DOLABINA SAKLANDI, KİMİ DE KAMYONETLE ÇOLUK ÇOCUK GEZMEDEYDİ. İŞTE TÜRKİYE'NİN KORONAVİRÜS HARİTASI NASIL KIZARDI SORUSUNUN EN NET YANITI...

EŞİNİ BEYLİK TABANCASIYLA ÖLDÜRDÜ 00:44

EŞİNİ BEYLİK TABANCASIYLA ÖLDÜRDÜ

KARISI TARAFINDAN VURULAN ÖZEL HAREKET POLİSİ YAŞAMINI YİTİRDİ..

Eski eşini atletle boğdu…Üstüne su içti! 01:35

Eski eşini atletle boğdu…Üstüne su içti!

POLİSİ ARADI: GELİN BENİ ALIN..

Vicdansız hırsız yakalandı! 01:49

Vicdansız hırsız yakalandı!

VİCDANSIZ BİR HIRSIZ... 1.5 YAŞINDAKİ BEREN BEBEĞİN ELİNDEN DÜŞÜRDÜĞÜ TELEFONU ÇALIP GİTMİŞTİ. ESENYURT POLİSİ TAM 30 SAATLİK KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELEDİ. O HIRSIZ VE 2 ARKADAŞINI YAKALADI. BULUNAN TELEFON DA BEREN BEBEĞİN..

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

Görüntüler ortaya çıktı 03:09

Görüntüler ortaya çıktı

Arkadaşının boğulmasını seyretti, günlerce kimseye haber vermedi. Polisi görünce itiraf etti. O güne ait görüntüler ortaya çıktı...

Diyarbakır’da yol kenarındaki 2 genç silahlı saldırıya uğradı 01:15

Diyarbakır’da yol kenarındaki 2 genç silahlı saldırıya uğradı

Diyarbakır'da yol kenarında otururken silahlı saldırıya uğrayan 2 genç yaralandı, saldırganlar polisi görünce tarladan kaçtı...

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkıntı değil baba 02:39

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkınt

Antalya'da, eşiyle tartışan Hüseyin Z. (33), av tüfeğiyle sokak ortasında 7 el havaya ateş açtı. Polisi karşısında gören Hüseyin Z. teslim olurken, gazetecilerin silahı nereden aldın sorusuna ise Silah sıkıntı değil bab..

Pandemiyi Bahane Etti Alkolmetreye Üflemedi 01:33

Pandemiyi Bahane Etti Alkolmetreye Üflemedi

ŞANLIURFA'DA ALKOLLÜ OLDUĞU ŞÜPHESİYLE DURDURULAN SÜRÜCÜ ALKOLMETREYE ÜFLEMEMEK İÇİN DİRENDİ. TÜRLÜ BAHANELERLE POLİSİ CANINDAN BEZDİRDİ...