#Kediye yardım eden trafik polisi

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü 10:34

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü

Galip beyin doğum günü gelmiştir. Lale kızları Mine ve Müge ile Galip beye güzel bir doğum günü hediyesi almak için planlar yaparlar. Mine ve Müge babalarına nasıl bir hediye alacakları konusun da kararsız kalırlar. Bu a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 36.Bölüm 10:17

Canım Kardeşim 36.Bölüm

Anneler günü gelmiştir. Çocuklar annelerine fatklı bir hediye vermek için her olasılığı düşünürler. Ama içlerine sinen bir hediye bulamazlar. Galip beyden babalarından yardım isterler… Final de anneler günü için anneleri..

Canım Kardeşim 45.Bölüm 10:30

Canım Kardeşim 45.Bölüm

Lale hanım bahçede iş yaparken bir gül dikeni parmağına batar ve çocuklardan yardım ister. Kanayan parmağa pansuman yaparlar. Mine ve Müge hemşire ve doktor olmaya karar verirler. Lale hanım çocuklara insan bedenin de bu..

Canım Kardeşim 46.Bölüm 10:13

Canım Kardeşim 46.Bölüm

Galip bey eve geldiğinde sıcak havadan çok şikayet eder. Mine babasının ve ailesinin sıcaktan eriyeceğine inanır. Ve gene hayaller kurar. Bulut amcadan yağmur yağdırması çevreyi serinletmek için yardım ister...

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle 14:20

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle

Rüstem ağabey köfte tarifinin yazılı olduğu kağıdı kaybetmiştir. Fatma ninesini arayıp tarifi ister. Nine her seferinde söylüyorum daha öğrenemedin mi diye kızar. Telefonda bir sürü söylenip yüzüne kapatır. Bu sırada Akı..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, 02:10

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, "Türkiye İdam Kararını Geti

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Türkiye İdam Kararını Getirirse Avrupa Birliği İle Müzakere Süreci Biter Dedi. AB Başkanı Schulz'dan Türkiye'ye: İdam Gelirse Müzakereler Biter 13 Kasım 2016 Pazar 10:54 Avr..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

Prison Break  Season 5 Ep. 1 00:54

Prison Break Season 5 Ep. 1

Sucre, Lincoln'a son birkaç yıldır ne yaptığını ve onun Michael'ı bulmasına nasıl yardım edebileceğini söyler...

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Sabrina Asks Chip For Help - Season 1 Ep. 14 00:47

Sabrina Asks Chip For Help - Season 1 Ep. 14

Sabrina Ben'i kaybeder ve Chip'i kendisinin bulmasına yardım etmesini ister...

Masum Çocukların Bu Sevinci Görülmeye Değer ! 01:32

Masum Çocukların Bu Sevinci Görülmeye Değer !

Türkiye'den yardım amaçlı gönderilen ve içinde kitap, oyuncak, elbise ve çeşitli ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu paketleri açan çocukların sevinçleri kameraya böyle yansıdı...

Ahu Tuğba ile Tarık Akan 02:51

Ahu Tuğba ile Tarık Akan

Uyuşturucunun pençesindeki Ahu Tuğba ve ona yardım etmeye çalışan polis rolünde Tarık Akan. Polisiye, Aşk ve Macera birarada...

Donmuş Göle Düşen Köpeği Kurtaran Kanadalı 00:38

Donmuş Göle Düşen Köpeği Kurtaran Kanadalı

Kanada'da bir adam, donmuş göle koşan köpeğin peşinden hiç tereddüt etmeden atladı. Kaydedilen görüntülerde, donmuş göle düşen köpeği gören genç adamın yardım için suya atladığı anlar anbean kaydedildi. Köpeğin tüm engel..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı  Ümmühani Nineyle Telefonda Görüştü 02:16

Cumhurbaşkanı Ümmühani Nineyle Telefonda Görüştü

Gaziantep'te dükkandan bozma, elektrik ve suyu olmayan sıvasız odada yaşam mücadelesi veren Ümmühani Dağcıoğlu ile telefonda konuşan Erdoğan, yetkililere yaşlı kadının taleplerinin karşılanması talimatını verdi..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Bora Duran - Yan Yana 04:15

Bora Duran - Yan Yana

Anladım bu acılar bana yokluğundan emanet Yandım aşkın yolunda yandım ne olur yardım et Sevdikçe üzülürsün dediler kimseyi dinlemedim Yalnızlığın dibini gördüm orada demlendim Çözdüm olmuyor acısı dinmiyor Çok yoru..

Ölene Kadar  12.Bölüm - Babamın Vasiyeti! 02:45

Ölene Kadar 12.Bölüm - Babamın Vasiyeti!

Atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 12. Bölümünde; Şahika Selvi’den babasının vasiyetini öğrenmek için yardım ister. Lakin aldığı yanıt onu pek memnun etmeyecektir. Şahika’nın verdiği vekâletnamelerde Asuman’ın gençlik foto..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siz ne Güzel Canlılarsınız! Yaralı Karıncayı Kurtarmaya Karınca Timi Geldi! 00:28

Siz ne Güzel Canlılarsınız! Yaralı Karıncayı Kurtarmaya Karınca Timi G

Avlanma sırasında yaralanan karıncayı diğer karıncalar kurtarmaya geldi. Alman araştırmacılar tarafından bir araştırmada kaydedilen bu görüntülerde birçok veriye ulaşıldı. Afrika Matabele karıncaları alt çenesinde buluna..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Sertaştan Büyük Gaf - Bu Saça Nolmuş 25:33

Bülent Sertaştan Büyük Gaf - Bu Saça Nolmuş

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Bahar Candan, Bülent Serttaş'ın şarkısını daha önce dinlememesine şaşırdı ve bu sefer şarkısını Bülent Bey için söyledi. Bülent Serttaş, Bahar'..

  • ANKA tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Moda Tasarımcılığı Liberyalı Kızların Umudu 01:30

Moda Tasarımcılığı Liberyalı Kızların Umudu

Moda tasarımcısı Isatta Paasewe yüzde 40’ı genç kadınlardan oluşan Liberya’da eğitimsiz genç kızlara yardım ediyor. Okuldan atılan gençlere dikiş öğreterek moda dünyasının kapısını açıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OLAY! Konseptini Bulamayınca Stüdyodan Kovuldu! 13:15

OLAY! Konseptini Bulamayınca Stüdyodan Kovuldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Deniz Serkanova konsept bulamayınca Öykü Serter'den yardım istedi. Öykü Serter ise Deniz'e çık dışarı Deniz bir hava al ve konseptini bul ..

  • ANKA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Aşk İkindisi 02:02

İstanbul'da Aşk İkindisi

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem'e (Muzaffer Tema) yardım ederler. Evlerinde konul olduğu süre içinde Ekrem Papatya'dan hoşlanır, evlenme tekl..

Birbirimize Yettikten Sonra Kalabalığa Ne Lüzum Var 01:04

Birbirimize Yettikten Sonra Kalabalığa Ne Lüzum Var

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem'e (Muzaffer Tema) yardım ederler...

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce