#Kek kalıbında haşhaşlı Çörek yapımı

Baharatlı Beyaz Peynir Tarifi 03:05

Baharatlı Beyaz Peynir Tarifi

Hazırlanışı : Ölçü vermiyorum istediğiniz kadar az ya da çok yapabilirsiniz. Kahvaltıda yediğimiz beyaz peyniri doğrayın. Küçük ya da büyük çok önemli değil. Ayrıca peyniriniz çok yağlı olmasın. Peyniri kavanoza ya da s..

Tırnak Pide Tarifi 06:56

Tırnak Pide Tarifi

1 kilo un 1 tane yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 2 tatlı kaşığı tuz 2 buçuk su bardağı ılık su artı çeyrek bardak daha kullandım. Yani 3 su bardağı tam gelmedi. Hamurun kıvamı sert olmamalı. Sert ve ..

Çiçek Poğaça Tarifi 08:07

Çiçek Poğaça Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardagi ilik süt Yarim su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 2 yemek kasigi seker 1 paket kuru maya(yada 1 paket yas maya olur ben bu sefer kuru maya kullandim ) 1 tatli ..

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi 02:45

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler 3 adet hazır yufka İç malzemesi için; 3 adet havuç 750 g pırasa Sıvı yağ Tuz Karabiber Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta Hazırlanışı; 1...

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi 02:22

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Bayatlamayan tuzlu kurabiye nasıl yapılır? 250 g margarin, 2 yemek kaşığı sıvı yağ yoğurma kabına alınarak karıştırılır, 2 yemek kaşığı sirke, 2 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 paket kabartma tozu eklenere..

Altı Kat Poğaça Tarifi 02:59

Altı Kat Poğaça Tarifi

Altı kat poğaçası nasıl yapılır? şimdi tarife geçelim. 1.1 paket yaş maya, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 su bardağı süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 2.1 adet yumurta akı, 2 çay kaşığı tuz ve 1 su bardağı sıvı..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi 03:01

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi

1.Böreklerimizin iç harcı için, Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır. 2.1 adet yemeklik doğranmış soğan eklenerek pembeleşene kadar kavrulur. 3.Daha sonra 1 yemek kaşığı domates salçası ilave edilerek kavu..

Örgü Milföy Börek Tarifi  Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek 04:09

Örgü Milföy Börek Tarifi Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek

Eğer sosis ile milföy börek yapacaksanız bilmeniz gereken bir kaç püf noktası var. Bunlardan birincisi milföy hamurunu açarken merdane ile üzerine fazla bastırmamaya dikkat etmeniz lazım. Eğer fazla bastırırsanız hamur ç..

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi 01:35

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi

1.Hamuru için gerekli malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur. 2.İç harcı için gerekli malzemeler uygun bir tavaya alınarak kavrulur. 3.Hamur 3 bezeye ayrılarak sıra ile açılır. 4.Açılan yufkaya eritilmiş tereyağı..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Mikro Yaylı Ok 21:42

Mikro Yaylı Ok

EL yapımı Mikro Yaylı ok Nasıl yapılır ? haydi seyredelim..

  • TRT OKUL tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın en hızlı Tuğla imalatı Teknolojik Aracı 04:23

Dünyanın en hızlı Tuğla imalatı Teknolojik Aracı

Dünyanın en hızlı Tuğla imalatı Teknolojik Aracı izle..

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı 00:51

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Teknolojinin CRAZY HOMEMADE INVENTIONS inanılmaz ve şaşırtıcı - 2016 derlemeleri 11:00

Teknolojinin CRAZY HOMEMADE INVENTIONS inanılmaz ve şaşırtıcı - 2016 d

buluşlar, teknolojik buluşlar, mucitler, yeni buluşlar, DIY buluşlar, ev yapımı, el sanatları, şaşırtıcı icatlar, serin buluşlar, garip buluşlar, aptal icatlar, kendi elleri, hayat kesmek,..

  • PengoTV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şık Mumluk Tasarımı Mutlaka İzleyin 03:50

Şık Mumluk Tasarımı Mutlaka İzleyin

Şık Mumluk Tasarımı Mutlaka İzleyin..

  • Kadınca tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1180 Gramlık Özel Jumbo Double Kasap Sucuklu Atom Tost Nasıl Yapılır 03:22

1180 Gramlık Özel Jumbo Double Kasap Sucuklu Atom Tost Nasıl Yapılır

Jumbo tost yapımı Erol usta Özel atom tost yapımı erol usta atom rost 1 kg tost..

'Beauty and the Beast'in 1991 ve 2017 Yapımlarının Sahne Sahne Karşılaştırılması 02:22

'Beauty and the Beast'in 1991 ve 2017 Yapımlarının Sahne Sahne Karşıla

Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans gibi isimlerin yer aldığı 2017 yapımı Beauty and the Beast ile 1991 yılı yapımı karşılaştırıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.240 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavuklum Hapishaneye Yün Getirmiş 00:53

Yavuklum Hapishaneye Yün Getirmiş

Kemal Tahir'in aynı adlı romanından uyarlanan 1989 yapımı Karılar Koğuşu'nda başrolleri Kadir İnanır ve Hülya Koçyiğit paylaşıyor. Serra Yılmaz da Şaziye karakteriyle 1989 yapımı bu filmde yer buluyor...

Çeyiz Sandığı 3.Bölüm izle 31:28

Çeyiz Sandığı 3.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Batman kına gecesi geleneği, çeyiz sandığı geleneği, çeyiz mağazası, kanaviçe yapımı ve çorap yapımı konu edilmektedir...

Eline Sağlık Dedirten Yetenek İşte Budur 01:48

Eline Sağlık Dedirten Yetenek İşte Budur

Beyin Yakan Yetenek Tahtadan Çakıldan 3Boyutlu Manzara Yapımı. Sanat eserini ilk defa bukadar gerçek ve 3d boyutlu yapımı , keyifle seyredeceğinize yüzde 100 inanıyorum. Maketten resim bu kadar mı güzel olur...

  • Cowboy tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu İnanılmaz Birşey 3D Teknolojisiyle Bulut Yapmak 00:28

Bu İnanılmaz Birşey 3D Teknolojisiyle Bulut Yapmak

İnanılmaz birşey bulut yapımı..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çinde Plastik Pirinç Üretimi Böyle Görüntülendi. Sahte Çin Pirinci !!! 01:52

Çinde Plastik Pirinç Üretimi Böyle Görüntülendi. Sahte Çin Pirinci !!!

Çin'de bir fabrikada çekilen görüntüler gıda sahteciliğinde gelinen son noktayı gözler önüne serdi. Plastik torbalar kullanılarak elde edilen sahte pirinç gerçek pirinç içerisine karıştırılarak satılıyor. Çinde Sahte Pir..

  • PengoTV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Afrin Ve Bitlis'te Tespit Edilen Patlayıcıların İmha Anı 00:33

Afrin Ve Bitlis'te Tespit Edilen Patlayıcıların İmha Anı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) el yapımı patlayıcı tespit ve imha timi (METİ) tarafından Afrin Tell Dilur köyü ile Cinderes'te tespit edilen el yapımı patlayıcılar imha edildi...