#Kek kalıbında haşhaşlı Çörek yapımı

Kızını Dövmeyen Dizini Döver 01:29

Kızını Dövmeyen Dizini Döver

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Benim Babam Şerefsiz 00:27

Benim Babam Şerefsiz

Ömerçip, 2002 Türkiye yapımı güldürü filmidir...

Kumar Oynayanın Kumarda Sonu 01:17

Kumar Oynayanın Kumarda Sonu

1996 yapımı unutulmaz dizimizin kahramanları Rafet ile Saffet! Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar!..

Nefret  Zeliş Sarhoş Oluyor 04:42

Nefret Zeliş Sarhoş Oluyor

Film, baraj yapımı için Anadolu’da bir köye giden mühendis Kenan ile Zeliş’in hikâyesini anlatır. Kenan, susuz kalmış köyler için baraj yapan bir ekibin içindedir. Gittiği köyde Zeliş adında genç bir kadınla tanışır. Yağ..

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

The D Train Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:10

The D Train Türkçe Dublaj Hd İzle

Andrew Mogel ve Jarrad Paul ikilisinin yönetmenliğini üstlendiği ABD yapımı dramatik komedi türdeki filmin başrollerinde Jack Black ile beraber X-Men Geçmiş Günler Gelecek filminde Scott rolünü üstlenen James Marsden’i g..

  • Tv Series tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası 00:32

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası

1996 yapımı unutulmaz dizimizin kahramanları Rafet ile Saffet! Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gams..

Ağlama Değmez Hayat 03:19

Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir...

İstanbul'a Girerken Nüfusa 4 Ekleme 00:51

İstanbul'a Girerken Nüfusa 4 Ekleme

Taşı Toprağı Altın Şehir başrollerinde Levent Kırca ve Ayşegül Atik'in yer aldığı 1979 yapımı Türk filmidir...

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Eski İstanbul Manzaraları ve Aşk 01:10

Eski İstanbul Manzaraları ve Aşk

Kardeş Kavgası, Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetimini üstlendiği 1967 yapımı Türk filmidir. Filmin başrollerinde Hülya Koçyiğit ve İzzet Günay yer almaktadır...

Kara Murat Vs Cellad Papesko 03:01

Kara Murat Vs Cellad Papesko

Kara Murat: Fatih'in Fedaisi; 1972 yapımı Türk filmi. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi, Kara Murat serilerinin ilk filmidir...

Sadri Alışık Hat Trick 01:54

Sadri Alışık Hat Trick

Gönlübol Arif, Sadri Alışık'ın unutulmaz repliklerinden biri. Efkârlıyım Abiler, Türker İnanoğlu'nun yönettiği Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın başrollerde oynadığı 1966 yılı yapımı siyah-beyaz Türk filmi...

Şener Şen 00:32

Şener Şen

Gölge Oyunu, 1992 yapımı bir Türk filmi. Yavuz Turgul'un senaryosunu yazıp yönettiği filmde Şener Şen ve Şevket Altuğ oynamıştır...

Gölgelerin Laneti Türkçe Dublaj İzle 1:45:13

Gölgelerin Laneti Türkçe Dublaj İzle

2017 Yapımı Sürekleyici keyifli seyirler..

Aptal Değilim Ben Anlıyor Musun 01:30

Aptal Değilim Ben Anlıyor Musun

Beklenen Şarkı başrollerini Hülya Koçyiğit ve Kartal Tibet'in paylaştığı 1970 yapımı Türk filmidir...

İç İşleri İzle 1:29:56

İç İşleri İzle

Polisiye drama türünde, İzlanda yapımı film, kuzey sinemasından esintiler içeriyor. Bölgesi, Sırp göçmen Sergei tarafından ele geçirilene kadar Gunnar, İzlandanın en güçlü uyuşturucu patronudur. Gunnar, Sergeiye yaptıkla..

Kronolojik Star Wars İzleme Rehberi 07:07

Kronolojik Star Wars İzleme Rehberi

Caravan Of Courage (Cesaret Kervanı) olarak da bilinen The Ewok Adventure (Ewok Macerası) hikâyesini George Lucas’ın, yönetmenliğini John Korty’nin yaptığı 1984 yapımı bir film. Bir Ewok olan Wicket ve arkadaşları iki ka..

  • Şamışta tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

İskelet Gölü Battleground İzle 1:28:10

İskelet Gölü Battleground İzle

İskelet Gölü izle, İskelet Gölü full izle, İskelet Gölü türkçe dublaj izle, İskelet Gölü hd izle, 2012 yapımı olan aksiyon korku kategorisinde yer alan Skeleton Lake filmi konusu Vietnam savaşında savaşmı bir gazi savaşı..

Beş Milyonluk Şeref 01:53

Beş Milyonluk Şeref

Beklenen Şarkı başrollerini Hülya Koçyiğit ve Kartal Tibet'in paylaştığı 1970 yapımı Türk filmidir. Filmin Adı: Beklenen Şarkı Yönetmen: Ülkü Erakalın..

Bülent Ersoy Viski İçmek İsterse 01:13

Bülent Ersoy Viski İçmek İsterse

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Şaban Oğlu Şaban Tabanca 10:34

Şaban Oğlu Şaban Tabanca

Şaban Oğlu Şaban - Tabanca Şabanoğlu Şaban, Kemal Sunal'ın canlandırdığı Şaban karakteri üzerine yazılan ve çekilen, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Askerde kumandanı Hüsamettin'i..

Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi 01:01

Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi

En komik, en unutulmaz dizilerden biri Tatlı Kaçıklar en güzel sahneleriyle sizlerle. Başroller de Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan. Cakabo, Tarumar Abi, Seksi Şempanze, Beton Raziye ise..

Bitirim Kardeşler Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:22:08

Bitirim Kardeşler Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Bitirim Kardeşler, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, 1973, Türkiye yapımı macera ve komedi filmi. Bitirim Sosyetede filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kartal Tibet, Kadir İnanır, Meral Zeren, Hulusi Kentme..