#Kek kalıbında haşhaşlı Çörek yapımı

Pastane Usulü Tarçınlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:33

Pastane Usulü Tarçınlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir pastane usulü tarçınlı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan tarçınlı kurabiyemiz ağızda dağılan kıvamdadır...

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle 1:21:02

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Türkistan'ın ücra bir köyünde bir bebek dünyaya gelir ve ismini Tegin koyarlar. Türklerin gelecekteki hakanı olan Tegin ile yine Türkistan'ın ücra bir yerinde doğan kahraman çocuk Olcayto'nun yolları kesişecektir..

Assalamualaikum Beijing 2014 Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:35:24

Assalamualaikum Beijing 2014 Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Asma Nadia Selamünaleyküm Pekin adlı romanından... Düğününe az kalan Esma, nişanlısının onu aldattığını öğrenir. Bunun üzerine Pekin'den arkadaşı sayesinde iş teklifi alan Esma, Pekin'e gider. Gezi rehberi ol..

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle 1:39:54

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Sade bir hayat süren Ahmet’e yüklü bir mirasın kalmasıyla gelişen olaylar konu edilir. Ahmet, kasabasında herkes tarafından örnek gösterilen bir gençtir. Bir gün kendisine hiç tanımadığı babasından yüklü bir mi..

Ham Meyva 1970 Türk Filmi İzle 1:28:41

Ham Meyva 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Sevmediği biriyle evlenmek zorunda kalan Nazlı’nın sevdiği adama kavuşmasını konu edinir. Ağabeyi Rıza, Nazlı’yı zorla İnayet Efendi adında biriyle evlendirir. Fakat Nazlı, henüz on sekiz yaşını doldurmadığı iç..

Mangal Tadında Fırında Çıtır Tavuk Kanadı Tarifi  Tavuk Kanat Tarifi 02:07

Mangal Tadında Fırında Çıtır Tavuk Kanadı Tarifi Tavuk Kanat Tarifi

Etli yemek tarifleri sevenler için mangal tadında fırında çıtır tavuk kanadı tarifi videosu hazırladık. Soslu tavuk kanadını fırında yaparak mangal lezzetini yakalayabilirsiniz. Üzeri çıtır çıtır oluyor ve lezzeti müthiş..

Tırtıklı Çıtır Patates Kızartması Tarifi  Mısır Unu ile Çıtır Patates Kızartması Tarifi 01:53

Tırtıklı Çıtır Patates Kızartması Tarifi Mısır Unu ile Çıtır Patates

En Güzel Yemek Tarifleri kanalından tadına doyamayacağınız bir çıtır patates kızartması tarifi videosu. Yapımı da oldukça kısa süren ve bir o kadar da nefis lezzeti ile hayran kalacaksınız. Mısır ununa bulanmış tırtıklı..

Yüksük Çorbası Tarifi  Çorba Tarifi 02:14

Yüksük Çorbası Tarifi Çorba Tarifi

Çorba tarifi sevenler için doyurucu ve nefis bir video hazırladık. Yüksük çorbası tarifi yapımı oldukça kolaydır. Ayrıca mantıyı yapmakla da uğraşmanıza gerek yok, hazır mantı ile yapılmaktadır. Yüksük çorbası nasıl yap..

Beşamel Sos Tarifi 01:19

Beşamel Sos Tarifi

Bu videomuz da yapımı çok kolay fakat çok leziz bir sos olan beşamel sos tarifini sizler için paylaştık...

Hasretim 1986 Türk Filmi izle 1:28:49

Hasretim 1986 Türk Filmi izle

Konusu : Bir baba ve oğlu arasında yaşananlar konu edilir. Annesi, İsmail’i doğururken hayatını kaybeder. Bu yüzden babası Haydar, karısının ölümünden oğlunu sorumlu tutar. Diğer iki oğluna İsmail’den daha iyi davranır. ..

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle 2:00:39

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : İftira yüzünden ayrılan bir çiftin yaşadıkları konu edilir. Müzisyen Kemal, çalıştığı konservatuarı daha iyi bir hâle getirmek ister. Ancak yeteri kadar parayı bulamaz. Bu sırada iş adamı Sermet, Kemal ve Nermi..

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle 1:16:32

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra yolları kesişen üç çocukluk arkadaşının öyküsünü konu alır. Kadir gazino işletmeciliği yapan ünlü bir mafya babasıdır. Günün birinde hapse düşen Kadir, burada Yaşar adında bir gençle tanışır. İkili ..

Kirpi - Türk Filmi İzle 1:35:35

Kirpi - Türk Filmi İzle

Kirpi, her şeyden önce bir vasiyet filmi. Yazar Sulhi Dölek'in yaşamını yitirmeden önce bana söz verin ve bu kitabı sinemaya aktarın dediği bu film, yazarın vasiyetinin hayata geçirilmesiyle ayrı bir anlam kazanıyor. İ..

  • PengoTV tarafından
  • 6.607 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maestro Woofer İle Dans Eden Araba 01:00

Maestro Woofer İle Dans Eden Araba

El yapımı 2x46 cm woofer maestro sistemi kuran abimiz bir şovhw yapmak istemiş ve yapmışta arabanın camı bile dans eder hale gelmiş biz nasıl dans etmeyelim bu müzikte?..

  • JET TV tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arnavut Ciğeri Tarifi 03:05

Arnavut Ciğeri Tarifi

Yemek tarifleri kanalımızda, sizler için nefis bir arnavut ciğeri tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık ciğer ve üzerinde nefis baharatları ve yanında patates ve mor soğan ile müthiş bir lezzet. Ayrıca yapımı da oldukça k..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Flash TV - Aynı Evden Sabit Telefonla Aramak 00:15

Flash TV - Aynı Evden Sabit Telefonla Aramak

Bir Flash TV iç yapımı olan dizide en yüksek teknoloji ürünler kullanılmaktadır. Zira dizide kullanılan telefonun sesi öyle kalitelidir ki konuştuğunuz kişi sizinle aynı evde, hatta bir yan odanızda gibi hissettirmektedi..

  • JET TV tarafından
  • 573 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi 1:33:03

Dişi Robot - Hot Bot 2017 Gençlik Komedi Filmi

Hot Bot filminin konusu, Serseri bir adamın, Leo ve Limus arabalara servis yapan bir fastfood dükkanında çalışan iki arkadaşlardır. Bir gün Japonlar tarafından sex işçisi olarak üretilmiş olan bir robot Bardot siparişi v..

  • PengoTV tarafından
  • 6.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi 01:12

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yapımı ile kolay lezzetine doyum olmayacak fırın torbasında orman kebabı tarifini hazırladık. Kolay hazırlanışıyla yumuşacık olan eti ile patates havuçların yanı sıra pirinç pilavı ile servis yapabileceğini..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Kabir Azabi Teaser 01:37

Kabir Azabi Teaser

Yönetmen koltuğunda Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim filmlerinin senarist ve yönetmenliğini üstlenen Arkın Artaç’ın oturduğu Kabir Azabı filminin senaryosunu ise Murat Toktamışoğlu kaleme alıyor. Yerli yapımı korku filmler..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı 01:06

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı

Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan'ın, sosyal medya hesabından bir operasyon öncesi yaptığı paylaşım..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle 1:34:57

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle

Konusu: Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde ke..

Cezerye Tarifi 01:42

Cezerye Tarifi

Ev Yapımı Havuçlu Cezerye (Az Malzeme İle) Tarifi İçin Malzemeler; 3 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı rondodan geçirilmiş bisküvi 1 çay bardağı kırılmış ceviz Hindistan cevizi Hazırlanı..

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı 02:28

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı

Eruh ilçesi Dağdöşü köyü kırsalında, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Onbaşı Bahattin Baştan için uğurlama töreni düzenlendi. Siirt İl Jandarma Komutanlığında dü..