#Kemal doğulu ft hande yener bir yerde müzik dinle

Güllü  İki Yakan Bir Olmasın 05:08

Güllü İki Yakan Bir Olmasın

Ben senin saçının teline kıymazdım Her gece öpmeden uykuya dalmazdım Neden beni unuttun neden bana el oldun Böyle bir aşka azrail oldun Aşkımıza ihanetin var Adın kalleş diye anılsın Bu dünyada ben yaşadıkça İki yakan b..

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece 44:06

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yok Böyle Bir Kadro! - Beyaz Show 02:25

Yok Böyle Bir Kadro! - Beyaz Show

Beyaz Show'un 12 Mayıs 2017 yayınında Beyaz topladı etrafına ünlüleri çocuk enstrümanları ile Kenan Doğulu'nun Çakkıdı şarkısını söylediler!..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show - Yok Böyle Bir Kadro! 02:25

Beyaz Show - Yok Böyle Bir Kadro!

Beyaz topladı etrafına ünlüleri çocuk enstrümanları ile Kenan Doğulu'nun Çakkıdı şarkısını söylediler!..

  • ANKA tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ ) 04:44

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ )

Bu kente bir daha gel Yağmurları da getir Uyandır umudumu Sevişen sözler ile Heybende oyun getir O sıska çocuklara Biraz da gülüş olsun Bahara, kadınlara Sonra ekmek olalım olur mu? Acısı acıkana Ama unutma beni Sarıl..

Paranormal Olaylar Büyülü İkizlerle Bir Gece 44:31

Paranormal Olaylar Büyülü İkizlerle Bir Gece

Çekime giderken farklı zorluklar ile karşılaştık, normalde araba ile gidecektik fakat dağın zirvesine yakın bir yerde olduğu için arabadan ayrıldık ve yaya olarak devam ettik.Köpekler kovaladı, kayıp olduk ama en sonunda..

  • JET TV tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polislerden Efsane Bir Şekilde Kaçmaya Çalışırken Yakayı Ele Veren Kadın 02:31

Polislerden Efsane Bir Şekilde Kaçmaya Çalışırken Yakayı Ele Veren Kad

Kanada'da bir markette çalıntı kredi kartı kullandıkları iddiası ile polis tarafından gözaltına alınmak istenen ikili zorluk çıkardı. Polise zorluk çıkaran erkeği fırsat bilen kadın kaçmaya başladı ve marketin deposuna s..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar 44:06

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.539 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu 42:00

Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinin Davutlu köyünde Karadedeler Olayı gerçekleşmiş köylü halkı akşam 18:00'dan sonra yani hava karardıktan hemen sonra köpek havlamalarının ardından köyde yaklaşık 2-3 metre boylarında sim..

  • ZULMA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Bir Başkadır | Resmi Fragman | Netflix 02:29

Bir Başkadır | Resmi Fragman | Netflix

Bir Başkadır. Yazan ve Yöneten Berkun Oya. 12 Kasım'da sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix Hakkında:nNetflix, 190'dan fazla ülkede 195 milyondan fazla ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dil..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Karşındakine Bir Anda Sarılma Hissi Yaratan 10 Durum 03:51

Karşındakine Bir Anda Sarılma Hissi Yaratan 10 Durum

Bu videoda insanı bir anda karşındaki ile yakınlaştıran durumları liste videosu haline getirdik. Aynı takımı tutmak, hemşehri olmak, askerliği aynı yerde yapmak, aynı burçtan olmak, aynı hastalıktan sıkıntı yaşamak... Bu..

  • JET TV tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kilis Adliyesinde Bir Kişi Ateş Açtı  Ölü Ve Yaralılar Var 02:00

Kilis Adliyesinde Bir Kişi Ateş Açtı Ölü Ve Yaralılar Var

Edinilen bilgiye göre, Kilis Adliyesi içerisinde duruşma salonlarının bulunduğu yerde bir kişinin tabanca ile davalı olduğu kişilerin üzerine ateş açtığı en az bir kişinin öldüğü, 4-5 yaralı olduğu öğrenildi. Olay yerine..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ölürüz De Oradan Bir Daha Dönmeyiz' 00:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ölürüz De Oradan Bir Daha Dönmeyiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Makedon mevkidaşı İvanov'la ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan ve Makedonya arasındaki isim sorunu ile ilgili soruya Burada hiçbir tereddüt söz konusu ..

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor' 06:47

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor'

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. Kayma meydana gelen yerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binaların yorgun olduğunu ve son gün..

Bir cisim yaklaşıyor... 01:27

Bir cisim yaklaşıyor...

''YERE DÜŞEN ALEV TOPU GÖRDÜM'' DEDİ,, BÜTÜN KÖYÜ AYAĞA KALDIRDI, BARTIN'DA BİR VATANDAŞIN GÖRDÜM DEDİĞİ O CİSMİ BULMAK İÇİN EKİPLER SAATLERCE ARAMA YAPTI, AMA SÜZÜLE SÜZÜLE İNDİĞİ SÖYLENEN O CİSİM HİÇ BİR YERDE BULUNAMA..

Paranormal Olaylar Kızıl Tepede Bir Gece Geçirdik 44:50

Paranormal Olaylar Kızıl Tepede Bir Gece Geçirdik

Diğer vakalarımız gibi, bu vakayıda Instagram üzerinden bizlere ulaşarak bildiren birisinin, babasının köyüne gidiyoruz.Rakım 2000+ metreden fazla, rüzgar yoğunluğu çok sert. Köy yıllar önce yaşanan bazı olaylar yüzünden..

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız 03:52

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız Dinle Gökyüzünde Bir Yıldız şarkı sözleri ile Gün gelir de ayrılık, Sessiz bir çığlık gibi, Gün olur geçen yıllar, Bizi ayırırsa… Gökyüzünde bir yıldız, Sana gülümseyecek… Bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım 11:39

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım

Pazara gidelim, bir köpek alalım, pazara gidip bir köpek alıp ne yapalım? Hav hav hav hav diyelim, hapur hupur hapur hupur yemeyelim! Bu çok sevilen çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonu bir arada. Pazara Gidelim Bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending Türkçe Dublaj İzle 1:48:36

Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending Türkçe Dublaj İzle

Yönetmen:Ritesh Batra ve Senaryo:Julian Barnes, Nick Payne yer aldığı Bir Son Duygusu - The Sense of an Ending filmi Dram, Gizem türünde 01 Mart 2017 (ABD) 'de yayınlanmış İngiltere yapımı bir filmdir. Yıllar önce bir ev..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi 04:51

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi

Usta terzi dar kumaştan bol gömlek diker Doğru tartan esnaf rahat huzurlu gezer Eğrinin ve doğrunun hesabı mahşerde Dünyada biraz huzur her şeye bedel Sağlığın nasıl gülüm sen ondan haber ver İlaç neye yarar vade ge..