#Kemal doğulu kör değilim müzik dinle

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Pink Floyd - Comfortably Numb 06:37

Pink Floyd - Comfortably Numb

Hello? Merhaba, Is there anybody in there? İçerde kimse var mı? Just nod if you can hear me. Yalnızca başını salla beni duyabiliyorsan Is there anyone home? Evde kimse var mı? Come on, now. Hadi ama, I hear you'..

İşte Benim Stilimde Yeni Yarışmacıyı Ağlattılar! 10:55

İşte Benim Stilimde Yeni Yarışmacıyı Ağlattılar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Tuğçe Ekim, Duygu Çevik'i sarı konseptine daha uygun bulduğunu söyleyince Duygu tek parçada mavi kullanmanın yeterli olduğunu söyledi. Tuğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
30 Yıldır Su İçmeyen Adam 03:41

30 Yıldır Su İçmeyen Adam

İzmir Torbalı'da yaşayan 42 yaşındaki Taner Özev 30 yıldır hiç su içmediğini, su ihtiyacı hissettiğinde sadece gazlı içecekler kullandığını öne sürdü. Ölsem de su içmem diyen Özev, suyu sadece duş alırken ve diş fırçal..

  • JET TV tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özge Ulusoy Olay Sözler 01:17

Özge Ulusoy Olay Sözler

Özge Ulusoy, bir öğrencinin sorduğu ‘Mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyorlar?’ sorusuna ‘Neden mankenler fakirlerle mi çıksınlar…’ yanıtını verdi.. Öğrenci: Mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyor..

  • ANKA tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..

Daldan Dala Konan Hacı Sabancı Burcu Esmersoy'la 00:41

Daldan Dala Konan Hacı Sabancı Burcu Esmersoy'la

Son dönemlerde farklı isimlerle adı anılan ve daldan dala konan Hacı Sabancı, çok beğeniyorum dediği Burcu Esmersoy'la tanıştı. Manken sevgilisi Özge Ulusoy'dan ayrılan Hacı Sabancı'yı bir arkadaşı çok beğendiği Burcu ..

  • ANKA tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Yolga Aşkını S.kaya İti̇raf Etti̇ Ama Şey Deği̇li̇z Dedi̇ 00:39

Gülben Yolga Aşkını S.kaya İti̇raf Etti̇ Ama Şey Deği̇li̇z Dedi̇

Bir mekan çıkışı modacı Nur Yerlitaş ile görüntülenen Serkan Kaya, Gülben Ergen-Tolga Duğles aşkı için çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serkan Kaya’nın olayı “Herkesin birbirine gönlü kayabilir” şeklinde yorumlaması di..

  • BETA tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı 03:29

İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı

İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı Şarkı Sözleri Gideceği zamanı bilmeli insan Vakit varken ezilmemeli Akışına bırakmalı hani bazen Bilirsin ya, dünya hali İkimiz de çok sevmiştik aslında İkimiz de direndik yaralı ..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 1.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi 03:42

1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi

Yılbaşı öncesi alışveriş şenliğinde görüntülenen Seren Serengil, UçanKuş Tv’ye özel açıklamalarda bulundu. UçanKuş Tv kameralarının yakaladığı pişti ve eski sevgilisi Özay Bakır hakkında konuştu. Önceki günlerde kavgalı ..

  • BETA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytinyağlı Enginar Tarifi 02:33

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

MALZEMELER 4 adet Enginar, 1 adet soğan, 1 adet limonun suyu, 200 g garnitür, 4-5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı un, Süslemek için dereotu. *************..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Ferdi Tayfur Elveda Mutluluklar 04:55

Ferdi Tayfur Elveda Mutluluklar

İçime kederden bir duvar ördün Kapattın gönlümü gülen dünyaya Tatmamıştım ömrümde hasret gibi bir acı Sen beni bu dünyada ettin dilek ağacı Elveda mutluluklar elveda tüm umutlar Elveda ey gençliğim elveda geleceğim Be..

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selin Ciğerci Dövmediğime Şükretsin 09:43

Selin Ciğerci Dövmediğime Şükretsin

Uçankuş TV’de yayınlanan Magazin Merkezi programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci açtı ağzını yumdu gözünü! Tayyar Işıksaçan ve Elife Yılmaz’ın sunduğu Magazin Merkezi’ne telefon bağlantısıyla katılan Ciğerci, çok ça..

  • BETA tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

Otobüste ''65 yaş'' krizi! 02:26

Otobüste ''65 yaş'' krizi!

ŞİMDİ 65 YAŞ ÜSTÜ İÇİN UYGULANAN KISITLAMALAR HEM SIKINTI DOĞURUYOR HEM İSTENMEYEN KIRICI GÖRÜNTÜLERE SEBEBİYET VERİYOR.. 65 YAŞ VE ÜSTÜ YURTTAŞLARA UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN İDARE MAHKEMESİNDE A..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Kuzucuk Can Sıkınıtısı 03:53

Kuzucuk Can Sıkınıtısı

Leylek ve Horozun canı sıkılıyordur. Kuzucuk neşeyle gelir onların bu halini görünce üzülür ve onları eğlendirmek ister, balon getirip oynar. Sonra balon patlar ve arkadaşları yine sıkılır. Kuzucuk bu sefer de kör ebe oy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kubat - Veda 04:08

Kubat - Veda

Saklama izi belli yolunun Bu yollar yabancım değil Zorlama sonu belli oyununun Bu sonlar biri bize değil Yazılmışsa kara sevdan yazıma Sarılmışsam boynuna elimde değil Yar gidiyorsan bensiz Yalan vedaların yersiz Ben be..

Serdar ORTAÇ - Nankör 04:41

Serdar ORTAÇ - Nankör

Şarkı Sözleri: Aramızda bir sürü düşman var Sürü nankör var Ve bakan kör var Yanımda aşkı bilen sensin Hak eden sensin Sana borcum var Delinin birisi çaldı kalbimi çok Varlığında yeter bana hiç borcun yok Yüzümüzde güne..

Atiye - Maazallah 03:39

Atiye - Maazallah

O yakıcı bakışlar, kor gibi yanışlar Yıkılmış gönlüm, ne adaklar adar Boşuna kaçışlar, sel gibi yaşlar Çileli ömrümde doldu sayfalar E daha dur daha dur Daha dur daha dur E daha dur daha dur Hak yazarsa olur Hem kul he..