#Kemal doğulu Üzgünüm remix dinle

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.649 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti 03:17

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti Mustafa Kemal Atatürk tam 78 yıl önce bugünaramızdan ayrıldı.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolay..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Celal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde 01:13

Celal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, üyelik başvurusunda bulunmak üzere AK Parti Genel Merkezi'ne geldi...

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Kısmetse Olur - Onurdan Sert Çıkış - Adam Nasıl Harcanır İyi Bilirim! 02:44

Kısmetse Olur - Onurdan Sert Çıkış - Adam Nasıl Harcanır İyi Bilirim!

Kısmetse Olur'da, Kemal'le tartışmaya başlayan ve giderek sinirlenen Onur, önce onun üzerine yürüyor ardından zorla dışarı çıkarılıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Melis Damatlar Evini Bastı! Gözyaşlarını Tutamadı! 03:55

Kısmetse Olur - Melis Damatlar Evini Bastı! Gözyaşlarını Tutamadı!

Kısmetse Olur 22 Mart 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Kemal Melis'in ilk gün giydiği kıyafeti hatırlamayınca kıyamet koptu. Melis, Kemal'in kendisiyle ilgili hiç bir detayı önemsemediğini iddia ederek gözyaşlarını tutam..

  • ANKA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Davaro  Anaa Garıya Bak! 04:28

Davaro Anaa Garıya Bak!

Başrollerini Kemal Sunal, Şener Şen, Pembe Mutlu, Ayşen Guruda ve Adile Naşit'in başrollerini paylaştığı Davro filminden komik bir kesit. Kemal Sunal (Davaro) Almanya'dan gelirken Ağa'ya bir dürbün alır...

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Atatürk'ün Cenaze Töreni izle - TRT Arşiv 06:02

Atatürk'ün Cenaze Töreni izle - TRT Arşiv

Mustafa Kemal Atatürk'ün naaşının Dolmabahçe Sarayı'ndan alınarak Etnografya Müzesi'ne götürülmesi. Türk milletinin yaşlı gözlerle Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığı görüntüler...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 2.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

Meclis'te Kavga Çıktı 01:29

Meclis'te Kavga Çıktı

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri sırasında arbede yaşandı. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ediyor. 3. maddenin görüşmeleri tamamlandıktan sonra oylamaya geçil..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle 1:25:38

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle

Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru 03:21

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir otelde Kars, Ardahan, Iğdır şehirlerinin dernek, vakıf ve federasyon temsilcileriyle bir araya geldi. Katılımcılar, CHP liderine sorular yöneltti. Toplantıda Karslı ..

Cumhuriyetin İlanı Ve Çeşitli Alanlardaki Yenilikler izle 04:06

Cumhuriyetin İlanı Ve Çeşitli Alanlardaki Yenilikler izle

29 Ekim 1923 tarihinde cumhuriyetin ilan edilmesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk cumhurbaşkanı seçilmesi, siyasal, toplumsal ve ekonomik hayatta gerçekleştirdiği devrimler. Mustafa Kemal Atatürk'ün sesinden 10. Yıl Nutku...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılık Kıyafet izle 16:12

Kılık Kıyafet izle

Programda; Osmanlı’da yaşanan giyim karmaşasından ve kıyafet inkılabından bahsedilmektedir. Programda ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün yurt içi gezileri, harf devrimi, çağdaş giyime ait kıyafetler, giysi tasarımları, defi..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evet Kampanyası Güçlü Millet Güçlü Türkiye 00:45

Evet Kampanyası Güçlü Millet Güçlü Türkiye

Rıdvan Dilmen referandum için sosyal medyadan bir video yayınlayarak 'evet' kampanyası başlatmıştı. Kampanyaya futbolcular Arda Turan ve Burak Yılmaz ile şarkıcı Murat Boz destek vermişti. Sosyal medyada da çok konuşula..

Kılıçdaroğlu'nun SSK Yılları 35:54

Kılıçdaroğlu'nun SSK Yılları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyasetten önce 1992 ile 1999 yılları arasında SSK genel müdürlüğü yapmış ve o dönemde SSK da yaşananlar merhum gazeteci Savaş Ay tarafından hem kaydedilmiş hem de Kılıçdaroğlu'na sor..

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..