#Kemal sunal Öğretmen sıfatı

Burcu Yakasız Söyledi Jüri Kendinden Geçti! 10:28

Burcu Yakasız Söyledi Jüri Kendinden Geçti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Dilara Taşkın, Burcu Yakasız'ın elbisesini su gibi diye yorumlayınca Aleyna Eroğlu çıldırdı. Burcu Yakasız jüri karşısına geçince Kemal Doğ..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler! 11:40

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Simay Tokatlı, Emine Aydın'ın kombinini konseptine uygun bulmayınca ikili arasında kavga çıktı. Simay, Emine'yi hosteslere benzetti ve Emi..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..

Bahar Candanı Jüri Yaka Paça Stüdyodan Attılar! 12:45

Bahar Candanı Jüri Yaka Paça Stüdyodan Attılar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Tuğçe Ekim podyum yürüyüşü yaparken Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu korumaları olarak Tuğçe'nin arkasından yürümeye başladı ve yarışmacıla..

  • ANKA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür 00:45

Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür

Nur Cemaat'i hocalarından olduğu belirtilen Hasan Akar adlı gerici, Mustafa Kemal hakkında 1938'de geberen p.ç derken, annesi genelevde çalışıyor ifadelerini kullandı. Akar'ın sözleri büyük tepki çekti. Nur Cemaat..

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu! 05:18

Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu!

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Melis, Adnan ve Kemal arasındaki samimiyetin dostluklarını bozulmasında en önemli sebep olduğunu söylüyor. Adnan, Melis'ten özür diliyor!Kısmetse Olur'un eski dostl..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Yakasıza Şok Sözler - Vasatsın! 10:00

Burcu Yakasıza Şok Sözler - Vasatsın!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 152. bölümünde Burcu Yakasız, Kemal Doğulu'ya kızdığı için podyum yürüyüşünü yaparken Kemal Doğulu'ya bakışlar attı. Kemal Doğulu ise yarışmacıların bu havası..

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 01:09

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı yayında! Vasili, orduya ihanetten infaz edilecek mi? Cevdet'in Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak? Ali Kemal'in oğlu olduğunu öğrenen Vasili, Cevdet'in de tuzağıyla büyük b..

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 00:36

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Kemal İnbaş, kendisini mağarada gören yerli ve yabancı ziyaretçilerin isteklerini kırmayar..

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Üçler Baklava 1989 Barış Manço ile Dere Tepede Nostalji 03:36

Üçler Baklava 1989 Barış Manço ile Dere Tepede Nostalji

Üçler Baklava Ustası Mehmet Kemal Kapkapçı'nın 1989 yılında Barış Mançoy'la yaptığı tarihi röportaj. Üçler Baklavanın Sahibi Mehmet Kemal Kapkapçı Konuşması: 1961 yılında ilkokul bitirdim. Mesleğe başladım. Baklavacılığ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle 55:24

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının, zengin bir aile dostunun kızıyla evlendirmek istediği Kemal, yoksul ancak namuslu insanların sıcacık dünyasına adım atar ve Nur’u tanır. Bu fakir mahalle Kemal’in babası tarafından yıktırılıp, yerine f..

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle 2:00:39

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : İftira yüzünden ayrılan bir çiftin yaşadıkları konu edilir. Müzisyen Kemal, çalıştığı konservatuarı daha iyi bir hâle getirmek ister. Ancak yeteri kadar parayı bulamaz. Bu sırada iş adamı Sermet, Kemal ve Nermi..

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses) 03:23

İzmir Marşı (Yüksek Kalite Ses)

İzmir'in daglarinda çiçekler açar. Altin günes orda sirmalar saçar. Bozulmus düsmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal PaŞa,yaşa Adin yazilacak mücevher tasa. Izmir daglarina bomba koydular Türk'ün sancagini ön..

  • PengoTV tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Kadın 1966 Türk Filmi İzle 1:06:25

O Kadın 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocası ve çocuğunun geleceği için kendini feda eden bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayşe ve Kemal’in mutlu bir evliliği ve yeni doğan Salih adında oğulları vardır. Kemal’in terfi almasını kutladıkları b..

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle 1:26:59

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden hayatını kanun kaçağı olarak geçiren bir adamın hikâyesini anlatır. Kemal, bir cinayet suçlamasıyla hapse mahkûm edilir. Delili olmadığı için suçsuz olduğunu ispatlayamaz. Hapi..

Şaşkın Baba 1963 Türk Filmi İzle 1:04:50

Şaşkın Baba 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babaları birbirine düşman olan Leyla ve Kemal’in evlenebilmek için girdikleri macerayı anlatır. Kemal’in babası Nafiz son derece cimri ve paraya düşkün birisidir. Türlü dalavereyle Leyla’nın babası Naci’y..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle 1:29:29

Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, istemediği bir kızla evlenmek zorunda bırakılan bir adamın başından geçenler konu edilir. Sevdiği kıza kavuşamayan Kemal, intihar etmeye karar verir. Köprüden atlar fakat Yumurcak ve arkadaşlarının oldu..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Takım Arkadaşlarını Kenarda Çıldırttı Duymuyorsun 80. Bölüm Survior 2018 03:57

Takım Arkadaşlarını Kenarda Çıldırttı Duymuyorsun 80. Bölüm Survior 20

Türkiye ödülü oyununun ikinci raundunda Anıl ile karşı karşıya gelen Mustafa Kemal'i atışlar sırasında uyaran takım arkadaşları, Mustafa Kemal'e tepki gösterdi...

  • BETA tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 03:51

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket kemal paşa tatlısı 1 litre süt 2.5 türk kahvesi fıncanı toz şeker 2 kahve fincanı un 1 yemek kaşığı tere yağı 1 paket vanilya YAPILIŞI İlk olarak kemal paşa tatlısının arkasında verdiği tarifi uy..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Gel Bakalım Buraya 00:13

Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Gel Bakalım Buraya

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin cumhurbaşkanı adayını kürsüye çağırırken, Eski bir öğretmen, yeni bir politikacı, Sayın Muharrem İnce gel bakalım buraya dedi...

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..