#Kemal sunal Öğretmen sıfatı

Okul Merdivenlerinde Birbirine Giren Liseliler 00:21

Okul Merdivenlerinde Birbirine Giren Liseliler

Ağrı'da bulunan A Takımı Savaş Ay Anadolu Lisesi'nde öğrenciler merdivenlerde tekme tokat birbirine girmiş. Kavgayı ayırmaya çalışan bir öğretmen ise merdivenlerden yuvarlanmış...

  • JET TV tarafından
  • 223 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm Gürses'li 23 Nisan Kutlaması 00:59

Müslüm Gürses'li 23 Nisan Kutlaması

Absürt Öğretmen olarak ünlenen Hasan Çağatay Elma'nın 23 Nisan kutlamaları da sınıfa yakışır bir biçimde olmuş. Sınıf Müslüm Gürses'li bir kutlama hazırlamış...

  • JET TV tarafından
  • 219 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevimli Ufaklıklar - 1. Bölüm - Takım Çalışması Yetenek Alıyor 10:30

Sevimli Ufaklıklar - 1. Bölüm - Takım Çalışması Yetenek Alıyor

Eddie, Tessa, Mia, Sofie ve Koby çocukların gözünden dünyayı keşfederken onlara katılmaya ne dersin? Sevimli Ufaklıklar Anaokulunda, Öğretmen Bayan Hugh ile birlikte çeşitli maceralara kosuyorlar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 308 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevimli Ufaklıklar - 4. Bölüm - Beklemeyi Öğren 10:30

Sevimli Ufaklıklar - 4. Bölüm - Beklemeyi Öğren

Eddie, Tessa, Mia, Sofie ve Koby çocukların gözünden dünyayı keşfederken onlara katılmaya ne dersin? Sevimli Ufaklıklar Anaokulunda, Öğretmen Bayan Hugh ile birlikte çeşitli maceralara kosuyorlar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 260 görüntüleme
  • 5 yıl önce
''LGS'yi Kazananların Sayısı Artacak'' 02:26

''LGS'yi Kazananların Sayısı Artacak''

Bu hafta cumartesi günü gerçekleşecek olan liselere geçiş sınavı için nefesler tutuldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS için alınan tedbirleri ve kararları açıkladı. Selçuk, ayrıca telafi eğitimi ve öğretmen atamala..

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı 08:59

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı

Ankara'da, okullarda alınan koronavirüs tedbirleriyle birlikte ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Okulu çok özlediğini belirten 1'inci sınıf öğrencileri, heyecanlı ve mutlu olduklarını sö..

Afyonkarahisarlı hünnap yetiştiricisi- 'Portakaldan 20 kat daha fazla C vitamini var' 03:46

Afyonkarahisarlı hünnap yetiştiricisi- 'Portakaldan 20 kat daha fazla

Afyonkarahisar'da emekli öğretmen ve çiftçi Necati Gündüz (62), 42 dönüm bahçesinde 1300 ağaçlık hünnap bahçesi oluşturdu. Hünnabın insan vücuduna faydalı bir meyve olduğunu söyleyen Gündüz, Özellikle bağışıklık sistemi..

Hem öğretmen hem iyilik meleği.. 02:07

Hem öğretmen hem iyilik meleği..

HEP KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL, İYİ ŞEYLER DE OLUYOR BU HAYATTA... 25 YAŞINDAKİ BURCU ÖĞRETMEN, HEM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM VERİYOR... HEM DE VEFA DESTEK GRUBUNA KATILIP, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞUYOR... İŞTE KIRKLA..

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı 02:28

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı

Uzaktan eğitim sürecinin başladığı günden 29 Ocak’a kadar 112 farklı branştan alanında uzman yaklaşık bin gönüllü öğretmen ile teknik ekip kırılması zor bir rekora imza attı. EBA TV öğretmenleri 10 ayda 10 bin ders video..

Öğretmen kopya çekerken yakalandı! 01:52

Öğretmen kopya çekerken yakalandı!

ÖĞRENCİNİN KOPYA ÇEKMESİNE ALIŞIĞIZ AMA BÖYLESİ İLK KEZ OLDU. MÜDÜR OLMAK İSTEYEN BİR ÖĞRETMEN, İÇ ÇAMAŞIRINA GİZLEDİĞİ CEP TELEFONU İLE KOPYA ÇEKMEYE ÇALIŞTI. UNUTKANLIĞI, PAHALIYA PATLADI...

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. 32:47

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu

Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim. Estağfirullah ve etübu ileyh Sübhanallâhi ve bihamdihi sübhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. nnHz. Aişe radıyallahu anha’dan yapılan rivayete göre Peygamebrimiz..

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı 04:37

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı

Okulların açılmasıyla beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler, okullara ateş ölçümü ve dezenfekte işlemleri sonrasında giriş yaptılar. Koronavirus tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime ara ver..

Öğretmen kalemle saldırdı! 01:37

Öğretmen kalemle saldırdı!

Öğretmen bunu yaparsa;..

Kimseye Güvenmeyip Ters Köşe Yapan Öğrenci 00:38

Kimseye Güvenmeyip Ters Köşe Yapan Öğrenci

Sınıfında öğrenciler ile güven oyunu oynayan öğretmen. Sıra Baki isimli öğrenciye gelince öğretmenine tamam demiş ama tersini yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Öğretmenliği Bıraktı, Çiftlik Kurdu 05:08

Öğretmenliği Bıraktı, Çiftlik Kurdu

İstanbul’un yoğun trafiği ve kalabalığından sıkılan öğretmen, mesleğini bırakarak memleketinde hayalindeki çiftliği kurdu...

Eski mezunlar şehidin ismini istemedi! 01:52

Eski mezunlar şehidin ismini istemedi!

2017 YILINDA BATMAN'DA ŞEHİT EDİLEN ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN'IN ADI BALIKESİR'DE OKUDUĞU LİSEYE VERİLMİŞTİ, AMA ESKİ MEZUNLARDAN TEPKİ ÇEKEN BİR TALEP GELDİ,,, ŞEHİDİN İSİMİNİ İSTEMEYEN MEZUNLAR,, OKULUN ESKİ ADINI A..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

64 yıldır arıcılık yapıyor 06:03

64 yıldır arıcılık yapıyor

Ardahan’da cumhuriyetle yaşıt 97 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Arıcı, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak, soyadını aldığı arıcılık mesleğini sürdürüyor. Kazım Arıcı, uzun ve sağlıklı yaşamını arılara, bala..

Yürek yakan tesadüf! 01:17

Yürek yakan tesadüf!

22 YAŞINDAKİ STAJYER ÖĞRETMEN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ, OLAY SONRASI YARDIMA KOŞAN AFYONKARAHİSAR AFAD EKİPLERİ BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. KAZADA ÖLEN GENÇ KIZ GÖREV ARKADAŞLARININ KIZIYDI. ACI HABERİ VERMEK KOLAY O..

İşte zamlı maaşlar! 02:03

İşte zamlı maaşlar!

HÜKÜMET VE MEMUR SENDİKALARI UZLAŞMIŞ, 6 MİLYON MEMUR VE MEMUR EMEKLİSİNİN ALACAĞI ZAM ORANLARI BELLİ OLMUŞTU. PEKİ YENİ ZAMLAR İLE EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI NE KADAR OLACAK? ÖĞRETMEN VE HEMŞİRELER NE KADAR ALACAK? İŞTE YANI..

Zil sesi yüzünden komşusunu bıçakladı! 02:20

Zil sesi yüzünden komşusunu bıçakladı!

Antalya'da A.Y. (48) adlı kadın, zile basma yüzünden tartıştığı öğretmen komşusu Semra Güllü Okan'ı (47) kalçasından bıçakladı...

Savaştan Etkilenen Ukraynalı Çocukların Çizdikleri Resimler Gözleri Yaşarttı 05:33

Savaştan Etkilenen Ukraynalı Çocukların Çizdikleri Resimler Gözleri Ya

Ukrayna'daki savaştan kaçarak aileleriyle birlikte Antalya'ya gelen 340 çocuğa 48 gönüllü Ukraynalı öğretmen tarafından eğitimlerinden geri kalmamaları için kurs veriliyor. Psikologların da eşlik ettiği kurslarda çocukla..

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..

Öğretmeninin Başına Çöp Poşeti Geçiren Öğrenci 01:12

Öğretmeninin Başına Çöp Poşeti Geçiren Öğrenci

Video temsili çekilmiş olabilir. Videodaki kişi öğretmen olmayabilir. Kaynağa henüz ulaşamadık. İnşallah gerçek değildir.....

  • PengoTV tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ünlülerin Ünlü Çocukları 01:18

Ünlülerin Ünlü Çocukları

Televizyonlardan yakından tanımamıza rağmen ama aslında babaları anneleri sanatçı olan, bilmediğimiz sanatçıların çocukları kimlerdir,merak edenler için iyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Sunalı Duygulandıran Soru! 04:21

Ali Sunalı Duygulandıran Soru!

Ekranların beğenilen ismi Ali Sunal’ın sunumuyla sıra dışı ve özgün formatı ile “Bir Sorun mu Var?” bilgi yarışmalarında alışılan her şeyi değiştiriyor. Hiçbir soruya cevap vermeden 500.000TL’lik büyük ödülün kazanıldığı..

  • ANKA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Sorun mu Var 16.Bölüm Fragmanı 01:01

Bir Sorun mu Var 16.Bölüm Fragmanı

Ekranların beğenilen ismi Ali Sunal’ın sunumuyla sıra dışı ve özgün formatı ile “Bir Sorun mu Var?” bilgi yarışmalarında alışılan her şeyi değiştiriyor. Hiçbir soruya cevap vermeden 500.000TL’lik büyük ödülün kazanıldığı..

  • ANKA tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güldür Güldür Show'da Gülme Krizine Sokan Seyirci 06:11

Güldür Güldür Show'da Gülme Krizine Sokan Seyirci

Güldür Güldür Show'un 25 Ekim 2017'de Yayınlanan 155.Bölümünde yapılacak olan skeç öncesi seyircilere soru soran Ali Sunal. Sevgilisiyle sık sık kavga eden bir yarışmacıyla yaşanan, gülme garantili o anları izliyoruz efe..

  • JET TV tarafından
  • 2.515 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Muayene 14:30

Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Muayene

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal,..

  • JET TV tarafından
  • 2.685 görüntüleme
  • 5 yıl önce