#Kemal sunal Öğretmen sıfatı

Tulumba Tatlısı Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek 12:20

Tulumba Tatlısı Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek

Yeni bir yeme kapışması ile beraberiz. Pes etmeli kapışmada arkadaşlarımız bu kez tulumba tatlısı yiyor. Bu videoları da izleyebilirsin: - Vitrinde Ne Varsa Yedik - Kemal Usta Waffles https://www.youtube.com/watch?v=m..

  • JET TV tarafından
  • 5.362 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Biz BİTTİ demeden BİTMEZ 00:54

Biz BİTTİ demeden BİTMEZ

Biz BİTTİ demeden BİTMEZ.. Biz kim miyiz ? MUSTAFA KEMAL'in ASKERLERİYİZ.. HER YERDEYİZ.. Dünyanın En Büyük Ailesiyiz....

  • PengoTV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şehit Yüzbaşının Ailesi Kılıçdaroğlu'nun Elini Sıkmadı 00:18

Şehit Yüzbaşının Ailesi Kılıçdaroğlu'nun Elini Sıkmadı

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Deniz Yüzbaşı Celaleddin Özdemir'in cenazesi, Ankara'da kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa ..

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler 05:29

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler Dinle Söz & Müzik: Kemal Çetkin Düzenleme: Sıcak Yönetmen: Eren Özsan Ayrılıktan Hatıra İzler şarkı sözleri ile Bu hikaye nasıl biter, nasıl sonlanır bilmem Ayrılıktan hatıra izler ak..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Dinle SEN DE AĞLA Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım için Canı..

Ozan Özışık - Uyutmuyor Sevdan 03:30

Ozan Özışık - Uyutmuyor Sevdan

Ozan Özışık - Uyutmuyor Sevdan Dinle Uyutmuyor Sevdan şarkı sözleri ile Güneşe inat, gündüze inat Geceye tutsak, karanlığa tutsak Uyutmuyor sevdan Uyutmuyor sevdan Kokuna inat, bedenine yasak Gülüşün hayat, bak..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vahdet Vural - Ahirim Sensin 05:21

Vahdet Vural - Ahirim Sensin

Vahdet Vural - Ahirim Sensin Dinle Ahirim Sensin şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim..

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle 1:47:43

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gazetecinin Yumurcak adındaki çocuğun şahit olduğu bir cinayeti çözme hikâyesini anlatır. Gazete müdürü, Fikret ve Doğan’dan Çekmece’de işlenen bir cinayetle ilgili haber hazırlamalarını ister. Cinayet..

  • Tv Series tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İzmir'e girerken, Türk kadınları 02:52

İzmir'e girerken, Türk kadınları

Bilir misiniz; İzmir'e girerken, Türk kadınları, O'nu görünce dizlerine kapanıp, GÖZYAŞLARINI AYAKKABILARINA DÖKMÜŞ VE BAŞINDAKİ TÜLBENTLERİYLE AYAKKABILARINI SİLMİŞTİR. Milletimiz O'nu ne kadar çok seviyor, bili..

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kimseyi Görmedim Ben, SEnden Daha Güzel 01:11

Kimseyi Görmedim Ben, SEnden Daha Güzel

Mustafa Kemal Atarük'e hitabıyla...

  • PengoTV tarafından
  • 2.059 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çocuklar görür. Çocuklar yapar. 01:00

Çocuklar görür. Çocuklar yapar.

Çocuklar görür.Çocuklar yapar.Çünkü onlar neredeyse sizin aynanız.Onları değiştirmek sizin elinizde... “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar.” Mustafa Kemal Atatürk children see, children do... Ulusal Çocuk Koruma H..

  • PengoTV tarafından
  • 3.753 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir Hilal Uğruna Ya Râb, Ne Güneşler Batıyor 04:48

Bir Hilal Uğruna Ya Râb, Ne Güneşler Batıyor

En Başta, Baş Komutan, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Ve Silah Arkadaşları, Bu Cennet Vatan İçin, Conk Bayırı'nda Anafartalar'da, İdlib'te, Ay Yıldızlı Bayrağımızın Şerefiyle Dalgalandığı Her Yerde, Kanlarını Ve Canlarını..

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Kılıçdaroğlu'ndan -Patlama- Tepkisi 01:37

Kılıçdaroğlu'ndan -Patlama- Tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 kişinin hayatını kaybettiği Sakarya’daki havai fişek faciasına sert tepki gösterdi. “Bu işin peşini bırakmayacağım” diyen Kılıçdaroğlu ihmali olanlardan hesap sorulmasını istedi...

Kılıçdaroğlu'ndan Dikkat Çeken Özeleştiri 01:35

Kılıçdaroğlu'ndan Dikkat Çeken Özeleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi, 97. yaşını kutlarken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu partisiyle ilgili öz eleştiri yaptı. Kılıçdaroğlu, CHP'nin iktidar olamamasının kabahati millette değil, CHP'nin kendisinde dedi...

Hakan Çakan - Rüya 03:34

Hakan Çakan - Rüya

Söz & Müzik: Hakan Çakan Düzenleme: Mustafa Beyazkuş Yönetmen: Kemal Yıldız..

Özge Biroğlu - Dön Diyemem 02:54

Özge Biroğlu - Dön Diyemem

Söz & Müzik: Özge Biroğlu Düzenleme: Davut Samet Sarıhan Gitar: Cem Şengül Bas gitar: Kemal büyük Bağlama: Eren Aker Mix Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Tarık Aynagöz..

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm Fragmanı 00:40

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zavallılar  1984 - Türk Filmi 1:25:58

Zavallılar 1984 - Türk Filmi

Küçük Emrah'ın kötü yola düşen annesi ve sakat babasıyla süren hayat mücadelesi... उनकी खराब विकलांग मां और विकलांग पिता के साथ लिटिल एम्रा का जीवन संघर्ष। Yönetmen : Ümit Efekan Senaryo : Erdoğan Tünaş Yapımcı : Kemal D..

  • Tv Series tarafından
  • 8.491 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fikret Dedeoğlu - Keşke 03:48

Fikret Dedeoğlu - Keşke

KEŞKE Bi dur de bana Gitme de ne olur Gidersem bu sefer Sonumuz olur Git bi gör bi bak Nasıl aşk dışarlarda Anlatılanlar inan hep masallarda Kalırsın İnşallah sen de yalanlarla Kimse sevmesin seni Bensizlik sonun olsu..

Bakanlık Halit Avcıoğlu'nun kare pistonlu araç motoru için harekete geçti 07:34

Bakanlık Halit Avcıoğlu'nun kare pistonlu araç motoru için harekete ge

1978 yılında LPG’yi ilk kez otomobilde denemişti şimdide motor tasarladı. Tasarlanan yerli ve milli motor yüzde 70’e kadar yakıt tasarrufu sağlayacağı iddia ediliyor. Motorlar Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ta..

Bayhan - İsyanlardayım (Canlı Akustik Performans) 03:55

Bayhan - İsyanlardayım (Canlı Akustik Performans)

Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Kemal Taşçeşme..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Ata'ya saygı duruşu 01:59

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Ata'ya saygı duruşu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 82'nci yıldönümünde, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde saatler 09.05'i gösterdiğinde sürücüler araçlarından inerek Ata'ya saygı duruşunda bulundu...

Ahmet Yılmaz - Gecem Gündüzüm 03:03

Ahmet Yılmaz - Gecem Gündüzüm

Söz & Müzik Ahmet Yılmaz Düzenleme : Metehan Köseoğlu Yönetmen: Kemal Kekeva Ud - Cümbüş : Motor Ali Gitarlar ve Bas Gitar : Metehan Köseoğlu Mix Mastering : Celil Yavuz..

Ceylan Koynat - Sorma (Cover) 05:21

Ceylan Koynat - Sorma (Cover)

Söz&Müzik: Sezen Aksu Keman: Erdem Şenyaylar Gitar: Tuna Eğrilmez Bas Gitar: Kemal Büyük Percussion: Cemal İlkbahar Percussion: Evrem Senyaylar Yan Flüt: Zeynet Büyükcinar Bağlama/Ud: Sinan Dindoruk Mix&Mastering: Me..

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı 03:05

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı

Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret ve tehdit içeren mektubu siyaset arenasında tartışılmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı mektup olayına b..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official Video) 04:31

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official V

BU DAĞLAR KÖMÜRDENDİR Bu dağlar kömürdendir Giden gün ömürdendir Feleğin bir kuşu var Pençesi demirdendir Hadi leylim leylalım Ben yoluna kurbanım Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanım Bu yol Pasin’e gider Döner..

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..