#Kenan babazade Şafak türküsü

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi 03:44

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi

ETİ'yi kuran ve büyük bir marka haline getiren Firuz Kanatlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlk ve tek röportajını 2014'te Yeni Şafak'a veren Kanatlı, 1996'da FETÖ'nün kendisinden haraç istediğini açıklamış..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Fatih Kısaparmak  Mor Salkımlı Sokak 05:28

Fatih Kısaparmak Mor Salkımlı Sokak

Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yatı..

Kızıldeniz'den Basra Körfezi'ne Kadar Bir Savaş Hattı Kuruluyor 01:42

Kızıldeniz'den Basra Körfezi'ne Kadar Bir Savaş Hattı Kuruluyor

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İsrail ve ABD'nin BAE üzerinden Suudi Arabistan'ı rehin aldığını dile getiren Karagül Coğrafyada bir cephe ..

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı 01:47

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül 'Dünyada artık terörle mücadele diye bir kavram yok. Soğuk savaşın bitmesinden hemen so..

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı 00:29

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdülüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Adana merkezli İstanbul, Diyarbakır, Adıyaman, Bursa ve Batman’da bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik yapılanmasına yönelik şafak..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en tatlı uykularda..

Alacakaranlık 1 Twilight İzle 2:01:50

Alacakaranlık 1 Twilight İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Soçi Zirvesi, Suriye Savaşını Bitirecektir 00:50

Soçi Zirvesi, Suriye Savaşını Bitirecektir

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, sosyal medya canlı yayınında izleyicilerin sorularını yanıtladı. Soçi'den ilk izlenimlerini paylaşan Karagül, Soçi Zirvesi, Suriye savaşını bitirecektir ifadelerini kul..

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar 01:52

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündemi değerlendirdi. İran'daki olaylar dışarıdan desteklendiğini dile getiren Karagül 'Bu iş İran'da başarılı olursa bunun bir adım sonrası Türkiye'dir. Açık bi..

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek' 03:39

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagül ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddialarıyla i..

Horizon Zero Dawn Complete Edition Accolades Trailer PS4 01:30

Horizon Zero Dawn Complete Edition Accolades Trailer PS4

Experience the full Horizon Zero Dawn adventure. Explore a lush world inhabited by mysterious mechanized creatures in an exhilarating new Action/RPG exclusively for the PlayStation®4 System. INCLUDES: ● Horizon Zero Da..

  • BETA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

'ABD Türkiye'nin Karşısında Duramaz' 02:08

'ABD Türkiye'nin Karşısında Duramaz'

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. ABD'nin bu bölgede Türkiye'nin kararlı müdahalesinin karşısında duramayacağını dile getiren Karagül 'Olağan dışı bölge..

Tsk Dan Afrin e Özel Taktik 01:15

Tsk Dan Afrin e Özel Taktik

Zeytin Dalı Harekatı'nı sınırın sıfır noktasında takip eden Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen, TSK'nın Afrin Harekatı'na özel taktiğini açıkladı. Bilgen Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin'e girerken inanılmaz bir strateji iz..

Mehmetçik'in Beklemesinler Sözüne Muhteşem Şarkı! 04:42

Mehmetçik'in Beklemesinler Sözüne Muhteşem Şarkı!

Afrin'e giderken Ailene mesajın var mı? diyen muhabire Beklemesinler! cevabıyla herkesi duygulandıran Mehmetçik için sanatçı Ahmet Şafak şarkı hazırladı...

İbrahim Karagül: Afrin Bir Vatan Savunmasıdır 00:49

İbrahim Karagül: Afrin Bir Vatan Savunmasıdır

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak Gazetesi ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Afrin harekatını ve bölgedeki son durumu değerlendirdi. Karagül: Bu bir vatan savunma..

İbrahim Karagül: Karşımızda PKK Değil ABD Var 01:25

İbrahim Karagül: Karşımızda PKK Değil ABD Var

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak Gazetesi ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Afrin harekatını ve bölgedeki son durumu değerlendirdi. İbrahim Karagül, PKK bir dış ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Kandil'in Terör Kadrosu Raco Ve Cinderes'te 24:48

Kandil'in Terör Kadrosu Raco Ve Cinderes'te

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak gazetesi muhabiri Yılmaz Bilgen, PKK'nın asıl hedefi Cinderes. Terör örgütünün 1984'te ilk şekillendiği yer burası. Bu yüzden Cinderes, terör ..

'Türk Medyasını Yalanlarla Rehin Aldılar' 03:36

'Türk Medyasını Yalanlarla Rehin Aldılar'

TVNET'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, İki gündür Türk medyasını rehin aldılar. İngiliz haber ajansı Reuters bir operasyon kanalı olarak Türk medyasını sabot..

'Zeytin Dalı Harekatı Çok Uluslu Büyük Bir Oyunu Bozdu' 02:48

'Zeytin Dalı Harekatı Çok Uluslu Büyük Bir Oyunu Bozdu'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te Nedret Ersanel'in sunduğu Büyük Oyun programında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Afrin operasyonunun önemine de değinen Karagül 'Zeytin..

İbrahim Karagül: 1. Dünya Savaşı'mız Yeni Bitiyor 03:20

İbrahim Karagül: 1. Dünya Savaşı'mız Yeni Bitiyor

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında TVNET canlı yayınında konuşmada Afrin Harekatı'nda elde edilen zafer için 'Türkiye 7 düvele karşı savaşıyor. 1. Dünya Savaşı'mız ye..

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda 00:48

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda

Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde yeniden şekillendirdi. Bir grup bilim adamı 9 bin yıl önce kuzeybatı Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde y..

Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba 02:49

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 -  ft Arda Baba 02:49

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 - ft Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç' 03:24

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç'

TVNET'te Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Bu coğrafyada herkes bizim milletimiz.Biz büyük bir millet etrafında düşünüyor..

'Tarih Bir Gecede Değişti' 02:58

'Tarih Bir Gecede Değişti'

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin açıktan bir işgal girişimi olduğuna dikkat çeken Karagül '15 Temmuz'..

İbrahim Karagül: Afrin Zaferinin En Önemli Sonucu... 03:08

İbrahim Karagül: Afrin Zaferinin En Önemli Sonucu...

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te Afrin Özel Programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Afrin operasyonunun en önemli sonucunun Türkiye'nin bir terör örgütü üzerinden tehdit edilemeyeceğinin görül..