#Kenan doğulu dan sonra

Siyah İnci 4. Bölüm Fragmanı 00:57

Siyah İnci 4. Bölüm Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı 00:59

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı yayında! Bahadır'ın hapse girmesi tüm dengeleri değiştiriyor! Nazlı, eğer Bahadır'ı çıkarmazlarsa, ailesini ses kayıtlarını ortaya çıkarmakla tehdit ediyor! Elif, Nazlı'nın Kenan'la olan konuşmala..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kabadayı Filminin Unutulmaz Racon Sahneleri - Kabadayı Türk Filmi 24:04

Kabadayı Filminin Unutulmaz Racon Sahneleri - Kabadayı Türk Filmi

Filmin Konusu: Ali Osman, yılların tecrübesiyle gayrı-meşru bir meslek olan kabadayılıkta, kendi etik çerçevesiyle ayrıksı bir yerde durmaktadır. Tüm camiasında iyi tanınan bir adam olan Ali Osman, ezilenleri korumaya yö..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Kemal Doğulunun Son Kurbanı Emine Oldu! Son Anda Bakın Ne Yaptı! 10:25

Kemal Doğulunun Son Kurbanı Emine Oldu! Son Anda Bakın Ne Yaptı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde jüri Emine Aydın'ın paçasını kısa bulunca Emine eleştiren yarışmacılara ben size bu konuya değinmeyin demiştim diye kızdı. Emine, Kerimca..

  • ANKA tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OLAY! Aleyna Eroğlu Kıyafetini Bakın Nasıl Kullanmış! 12:19

OLAY! Aleyna Eroğlu Kıyafetini Bakın Nasıl Kullanmış!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 01 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 133. bölümünde Aleyna Eroğlu kalem elbiseyi tişört olarak kullanınca olay oldu. Öykü Serter ise sesine güvenen yeni yarışmacı Burcu Yakasız'dan şarkı ist..

  • ANKA tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Ekimin İzzet Yıldızhana Sorduğu Soru Herkesi Şaşırttı! 06:28

Tuğçe Ekimin İzzet Yıldızhana Sorduğu Soru Herkesi Şaşırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Emine Aydın, Tuğçe Ekim'in klibinde oynayacağını söyledi ve Tuğçe'den bugün dans etmesini istedi. Emine daha sonra Emine'den ayrıca stil da..

  • ANKA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor 02:06

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor Ankara’dan Irak sınırına sevk edilen zırhlı araçların yüklü olduğu konvoy, Şanlıurfa’dan geçti Irak sınırına gitmek üzere 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından gönderilen zırhlı ..

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

Chris Tries Samuel Adams' New Beer - Season 1 Ep. 1 - Making History 01:32

Chris Tries Samuel Adams' New Beer - Season 1 Ep. 1 - Making History

Ancak, 18. yüzyılda kendi şarkı sözlerini, filmleri ve ayağa kalkma parçalarını iddia ederek, kesinlikle komiktir - kız alır ve arkadaş olur. Fakat Dan'in geçmişteki eylemleri şimdiyi karıştırıyor. Bulunduğu kadın sadece..

Cvija - Heroji 03:54

Cvija - Heroji

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Verse 1] Nema više vremena ni godina Ni ljubavi k'o pre, ljubavi k'o pre, ljubavi k'o pre Mislim da je ju?e bio zadnji dan Kad imali smo sve, imali smo sve, imali smo sve [Pre-Chor..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Arsenal Bayern'i Penaltılarla Devirdi (ÖZET) 03:59

Arsenal Bayern'i Penaltılarla Devirdi (ÖZET)

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Arsenal, Bayern Münih'i penaltılar sonucu 3-2 yendi. Bu yıl 5. kez düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Ku..

  • OFSAYT tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlerin Kapışmasında Gol Şov 02:36

Devlerin Kapışmasında Gol Şov

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Tottenham, Paris Saint-Germain'i (PSG) 4-2 mağlup etti. Bu yıl 5. kez düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Ünder'den Rüya Gibi Açılış! 01:35

Cengiz Ünder'den Rüya Gibi Açılış!

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Roma, Tottenham Hotspur'u 3-2 mağlup etti.Bu yıl 5. kez düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın ABD..

  • OFSAYT tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu 00:49

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu

Katalonya Özerk Yönetimi lideri Carles Puigdemont İspanya Başbakanı Rajoy'a bir mektup yazdı. İspanya hükümetinin bağımsızlık ilan edip etmediği konusunda talep ettiği kesin yanıta karşılık, Carles Puigdemont mektup i..

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi 03:01

Ispanaklı Gül Böreği Tarifi

1.Böreklerimizin iç harcı için, Uygun bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ alınır. 2.1 adet yemeklik doğranmış soğan eklenerek pembeleşene kadar kavrulur. 3.Daha sonra 1 yemek kaşığı domates salçası ilave edilerek kavu..

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..