#Kenan doğulu dan sonra

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle 2:11:28

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut’un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares’in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey’in orada yaptığı panzeh..

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi 01:46

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul'dan yola çıkan 18 yaşındaki Selçuk Şahin 50'den fazla şehri otostop çekerek gezdi. Son olarak Mardin'e gelen Şahin, Türkiye turunun ardından Güney ve Latin Amerika'yı gezmeyi planlıyor. Ağrıl..

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü 03:03

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Havaların soğumasıyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamsinin fiyatı Kasım ayında lezzetini bulması ve bollaşmasıyla birlikte yarı yarıya düştü. Kış mevsiminde balıkseverlerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamsi, ha..

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Yunan ordusu hakkında her şey 19:20

Yunan ordusu hakkında her şey

Yunan Ordusu’nun temellerinin İngiliz Borsa’sında atıldığını biliyor muydunuz? Peki, bu ordunun başkomutanının Danimarkalı bir prens olduğunu duymuş muydunuz? Son dönemlerde ordusuna ve özellikle de hava kuvvetlerine hız..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kemal Doğuludan Şok İtiraf - Aleyna Bana Yürüyor! 12:08

Kemal Doğuludan Şok İtiraf - Aleyna Bana Yürüyor!

İşte Benim Stilimde Kemal Doğulu'dan yarışmacı 3 Aleyna ile ilgili kafa karıştıran açıklamalar geldi.Programa bugün Hakan Ural misafir olarak katıldı...

  • ANKA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaza Öyle Bir Şaka Yaptılar ki Çığlık Çığlığa Kaldı!! 10:23

Kerimcan Durmaza Öyle Bir Şaka Yaptılar ki Çığlık Çığlığa Kaldı!!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde yarışmacılar Aleyna Eroğlu'nun benzer abiyeler giymesini eleştirirken Kerimcan Durmaz'ın yokluğundan faydalanan stüdyo şefi peruk ve pelerinle ..

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Eminenin Yorumunu Duyunca Çıldırdı! 11:05

Bahar Candan Eminenin Yorumunu Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Damla Gezen, Bahar Candan'ı övünce Bahar bu durumu ters anladı ve Damla'ya sert çıktı daha sonrada burada pek rastlanır bir durum değil bende ..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Doğrusöze Olay Benzetme! Aynı Onun Gibisin 13:54

Neslihan Doğrusöze Olay Benzetme! Aynı Onun Gibisin

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Kemal Doğulu, Neslihan Doğrusöz'den şarkı söylemesini isteyince Neslihan, Sıla'dan şarkı söyledi. Yarışmacılar ve jüri ise Neslihan'ın sesi..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Sevinden Ahmet Kaya Türküsü! Saçlarına Yıldız Düşmüş 09:51

Merve Sevinden Ahmet Kaya Türküsü! Saçlarına Yıldız Düşmüş

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 140. bölümünde Merve Sevin kombiniyle yarışmacılar ve jüri tarafından çok beğenildi. Gamze Taşkın ise Merve çok güzel giyindiği için üzüldüğünü çünkü her gün ..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Yakasız Sesiyle Yine Büyüledi! 14:45

Burcu Yakasız Sesiyle Yine Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 16 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 146. bölümünde Kemal doğulu, Burcu Yakasız'ın kuliste saçını yaptırırken canının yandığını söyleyerek kuaförlere bağırmasını duyduğunu söyledi ve Burcu'yu bu ..

  • ANKA tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Yakasız Sesiyle Yine Büyüledi! 14:45

Burcu Yakasız Sesiyle Yine Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 16 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 146. bölümünde Kemal doğulu, Burcu Yakasız'ın kuliste saçını yaptırırken canının yandığını söyleyerek kuaförlere bağırmasını duyduğunu söyledi ve Burcu'yu bu ..

  • ANKA tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stüdyoda Duygusal Anlar! Gözyaşlarını Tutamadılar 15:26

Stüdyoda Duygusal Anlar! Gözyaşlarını Tutamadılar

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 154. bölümünde Aleyna Eroğlu büyük final öncesi son podyum yürüyüşünde duygusal anlar yaşadı. Aleyna ekipteki herkesi özleyeceğini söyleyerek hem ağladı h..

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Yakasız Söylediği Şarkıyla Duygusal Anlar Yaşattı! 09:24

Burcu Yakasız Söylediği Şarkıyla Duygusal Anlar Yaşattı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 154. bölümünde Kemal Doğulu, Burcu Yakasız'ın yarışmaya adapte olduğunu ve yarışmacılarla kaynaştığını söylerken İvana Sert, Burcu'dan şarkı istedi. Burcu..

  • ANKA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce