#Kenan doğulu gençlik marşı

Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Johnny Depp Kimdir? 04:22

Johnny Depp Kimdir?

John Christopher Johnny Depp II Amerikalı oyuncu, yapımcı ve müzisyendir. En İyi Erkek Oyuncu dalında bir Altın Küre ve bir SAG ödülü sahibidir. 1980'lerin televizyon dizisi 21 Jump Street ile öne çıkarak gençlik idolü..

Mustafa Kemal Atatürk'ün Katıldığı Son Milli Bayramlar izle 02:29

Mustafa Kemal Atatürk'ün Katıldığı Son Milli Bayramlar izle

Mustafa Kemal Atatürk'ün son kez katıldığı 1937 yılı Cumhuriyet Bayramı ve 1938 yılı Gençlik ve Spor Bayramı töreni..

Nezin Düğününe Çiftin Dans Şovu Damga Vurdu 04:05

Nezin Düğününe Çiftin Dans Şovu Damga Vurdu

Gençlik aşkıyla evlenen Nez'in düğününe çiftin aşkı damga vurdu...

  • ANKA tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım 01:05

77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım

Norveç‘te 2011 yılında 77 kişiyi katleden Anders Behring Breivik’in hükümete açtığı insan hakları ihlali davasının temyiz duruşması sürüyor. Duruşmanın ikinci gününde mahkemede Norveç hükümetini temsil eden Avukat Fredri..

Ölene Kadar  12.Bölüm - Babamın Vasiyeti! 02:45

Ölene Kadar 12.Bölüm - Babamın Vasiyeti!

Atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 12. Bölümünde; Şahika Selvi’den babasının vasiyetini öğrenmek için yardım ister. Lakin aldığı yanıt onu pek memnun etmeyecektir. Şahika’nın verdiği vekâletnamelerde Asuman’ın gençlik foto..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benzerliği Erdoğan'ı Bile Şaşırttı 01:56

Benzerliği Erdoğan'ı Bile Şaşırttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, çocukluğundan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu döneme kadar olan yaşamanı konu alan Reis filminde Erdoğan'ın gençlik dönemini canlandıran oyuncu Reha Beyoğlu, AA muhabirinin sorular..

Cumartesi Neşesi 4.Bölüm 55:16

Cumartesi Neşesi 4.Bölüm

Programın 4. bölümünde; çevre ve şehircilik sorunları ile Kayseri konu edilmektedir. Programda ayrıca TRT Çocuk ve Gençlik Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterisi ve bilgi yarışmasına yer verilmektedir...

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Azer Bülbül - Amansız Bir Sevda 04:30

Azer Bülbül - Amansız Bir Sevda

Amansiz bir sevda geldi Basima Yürek yandi gönül yandi ben yandim Ziyan oldu akti gitti bosuna Ömrüm yandi dünyam yandi ben yandim Ask dedigin koskoca bir yalanmis Dost bildigim gencligimi calanmis Koynumdaki yilandanda..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lambada Turkish Style Film Müziği 02:52

Lambada Turkish Style Film Müziği

Filmin Adı: Lambada Gençlik Fırtınası Yönetmen: Samim Değer Oyuncular: Yaşar Alptekin, Yasemin Evcim Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1990..

Acun Ilıcalı'nın Eve Kız Atması 03:06

Acun Ilıcalı'nın Eve Kız Atması

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı gençlik döneminde babası ile yaşadığı bir anıyı anlatırken, komşu kızını eve attığını itiraf ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadece 2 Dakikada Çok Etkili Yüz Germe Egzersizi 00:34

Sadece 2 Dakikada Çok Etkili Yüz Germe Egzersizi

Videodaki hareketin yaninda sunu da yapmanizi tavsiye ederim yanaklar icin , elmacik kemiklerini iki elinle iki yana cekip gerin elinin yarisi sakaklarini cekerken parmaklarinin uclari da alnini gersin ... ve elmacik kem..

  • Kadınca tarafından
  • 5.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Erdoğan'a Köşk Girişinde Yaş Günü Sürprizi 03:26

Erdoğan'a Köşk Girişinde Yaş Günü Sürprizi

Aracından inerek gençlerin yanına gelen Erdoğan da onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile yapacağı görüşme için Mabeyn Köşküne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK P..

Batmanda Uluslararası Yarış  Maratonu düzenlendi 02:37

Batmanda Uluslararası Yarış Maratonu düzenlendi

Batman'da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle uluslararası yarı maratonu düzenlendi. Maratona, 5 ülkeden 411 sporcu katıldı. Batman Belediyesi öncülüğünde, Gençlik Hizmetleri ve..

Cüneyt Arkın Oğul Sevgisi 01:59

Cüneyt Arkın Oğul Sevgisi

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır. Cengiz okulda da çalışkanlığı ile tanınır. Sınıf arkadaşları ise, soru..

Nebahat Çehre Oğlu İçin Ağlıyor 00:49

Nebahat Çehre Oğlu İçin Ağlıyor

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır. Cengiz okulda da çalışkanlığı ile tanınır. Sınıf arkadaşları ise, soru..

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor 00:30

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Eyyübiyeli gençlere yönelik hizmetlerinden biri olan Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile 6 Mayıs Cumartesi günü açılıyor. Tüm Şanlıurfa hal..

Okul Tatil Olunca Seni İsviçre'ye Götüreyim 00:49

Okul Tatil Olunca Seni İsviçre'ye Götüreyim

Filmin Adı: Kahreden Gençlik Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Cüneyt Arkın, Yılmaz Zafer Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1985..

Gazeteci Cüneyt Arkın'dan Karete Dersi 00:46

Gazeteci Cüneyt Arkın'dan Karete Dersi

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır...

Reign 4. Sezon 6. Bölüm  Türkçe Altyazılı  Hd Film İzle Yabancı Diziler 40:34

Reign 4. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Film İzle Yabancı Dizile

Reign 4. Sezon 6. Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film İzle Reign season 4 episode 6 Reign s4e06 Love is the most dangerous subject. (Season 1) . Hidden between the lines of the history books is the story of Mary Stuar..

  • Tv Series tarafından
  • 2.840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Şevval Sam - Neydi O Yıllar 03:36

Erol Evgin & Şevval Sam - Neydi O Yıllar

Yavas yavas geçiyor Gözlerimin önünden Ilk okula gidisim Ilk kitabim kalemim O sevincim Her sey daha dün gibi Benligimle iç içe Annemin güzel yüzü Bahçemdeki çiçekler O günler Baskaydi bir baskaydi o heyecanl..

Eroin Yumurtlayan Tavuk 01:46

Eroin Yumurtlayan Tavuk

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır. Cengiz okulda da çalışkanlığı ile tanınır. Sınıf arkadaşları ise, soru..

Cüneyt Arkın ile Nebahat Çehre 00:53

Cüneyt Arkın ile Nebahat Çehre

Cüneyt Arkın ile Nebahat Çehre Kahreden Gençlik..

Bunalımlı Yıllar 2.Bölüm İzle 48:28

Bunalımlı Yıllar 2.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Türkiye’de 1968 yılı sonrasında yaşanan gençlik hareketleri, Adalet Partisi’nde yaşanan iç çatışmalar ve 1970 yılı bütçesinin reddedilmesiyle gelişen olaylar r..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..