#Kenan doğulu gençlik marşı

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Budist Zulmünü Protesto Eden Gruba “Müslümanlar IŞİD” Diye Bağırdı! 00:48

Budist Zulmünü Protesto Eden Gruba “Müslümanlar IŞİD” Diye Bağırdı!

İstanbul Silivri'de Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Arakan'a destek amacıyla düzenlediği eylemde Arakan için dua edildiği sırada, 2 provokatör kadın kalabalığa hakaret etti. Provokatörlerden biri protestoya katılan vat..

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

Hakan Şükür'ün Bitmeyen Futbol Kariyeri Nostalji 05:59

Hakan Şükür'ün Bitmeyen Futbol Kariyeri Nostalji

Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden Kral lakaplı futbolcusu Hakan Şükür'ün 20 yıllık futbol hayatında dünyada ve ülkemizde değişen şeyler.Türk Futbolu'nun gelmiş geçmiş en büyük defans oyuncularınd..

  • OFSAYT tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PSG'de Metehan Güçlü Rüzgarı! 00:32

PSG'de Metehan Güçlü Rüzgarı!

Paris Saint Germain genç takımında forma giyen 18 yaşındaki Türk futbolcu Metehan Güçlü UEFA Gençlik Ligi'nde golünde gol attı. Celtic 'e karşı oynanan mücadeleyi PSG 3-2 kazandı...

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı 02:45

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

Antalya’da yerleşik yaşayan Alman uyruklu 55 yaşındaki bilgisayar mühendisi Ernst Ruhland evinde ölü bulundu. Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi 1312 Sokak üzerindeki 19 Numaralı Apartman’ın birinci katında yaşayan Ruhla..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

The Bachelors Orijinal Fragmanın 02:03

The Bachelors Orijinal Fragmanın

The Bachelors Orijinal Fragmanın Yayınladı. Başrolleri: J.K. Simmons, Julie Delpy Oynadığı Gençlik Romantik Film Ekimde Sinemalarda..

Chelsea'nin Genç Yıldızı Jacob Maddox'ten Müthiş Gol 00:24

Chelsea'nin Genç Yıldızı Jacob Maddox'ten Müthiş Gol

UEFA Gençlik Ligi'nde Atletico Madrid U19 ve ChelseaU19 arasında oynanan maçta İngiliz ekibi Chelsea'nin genç yıldızı Jacob Maddox müthiş bir gole imza attı.....

Behiye Aksoy   Elveda 04:39

Behiye Aksoy Elveda

Elvedâ bütün hâtıralar, elvedâ bütün gençliğim Geçmesin baharlar, geçmesin yazlar Bilinmesin karanlık mâzim Beni benden alan, beni yalnız çalan O sahte sözlere, yalancı gözlere, kapandığım dizlere Elvedâ, elvedâ hayata,..

Antalya'da Kasiyer Kadına Yumruklu Saldırı! 00:35

Antalya'da Kasiyer Kadına Yumruklu Saldırı!

Antalya'da bir süpermarkette kadın kasiyer yumruklu saldırıya uğradı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol sporcusu olduğu ortaya çıkan şahsın kasiyere adını sorduğu cev..

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle 1:52:57

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da A..

Motor Sporlarını Çok Yanlış Anlayan Gençler 00:34

Motor Sporlarını Çok Yanlış Anlayan Gençler

Sayko geçlik...

  • JET TV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İğrenç Esprili Öğrenci 00:15

İğrenç Esprili Öğrenci

Soyko gençlik işte ...

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Galatasaraylı Gencin Güldüren Diyaloğu 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Galatasaraylı Gencin Güldüren Diyaloğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2023 Gençlik Şurası'na katıldı. Erdoğan buradan çıkışta evinin balkonunda bulunan bir kadının kendisine seslenerek davet ettiğini fark..

Erdoğan Gençlere Hz. Lokman'ın Sözleriyle Nasihatte Bulundu 01:50

Erdoğan Gençlere Hz. Lokman'ın Sözleriyle Nasihatte Bulundu

İstanbul'da Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde 2023 Gençlik Şurası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere Hz. Lokman'ın oğluna nasihatlerini anlattı...

 Gençlerin Muhteşem Çepki Halayı 03:23

Gençlerin Muhteşem Çepki Halayı

Çepki Gazi Gençlik Halay..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Gül'ün Güldüren Sınav Anısı 01:06

Bakan Gül'ün Güldüren Sınav Anısı

AK Parti Gençlik Kolları'nın üniversiteye yeni başlayan gençlere yönelik başlattığı Kampüse Hoş Geldin projesi kapsamında Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, öğrencilik yıllarından hatıralar anlattı. Bakan Gül'ünü üniversite..

Türkiye Pastası  Taner Sins Türk Filmi İzle 2:55:06

Türkiye Pastası Taner Sins Türk Filmi İzle

Amerikan Pastasının Türkiye'ye uyarlanmış hali . Tamamen türk yapımı olan film gençlik komedi filmidir. Filmde Bir çok ünlü oyuncu oynamakta...

  • PengoTV tarafından
  • 8.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yatak Odası Komedisi Film İzle 1:30:28

Yatak Odası Komedisi Film İzle

Değişik ilişki seviyelerindeki 5 çiftin sorunlu ve bir o kadar da komik seks hayatları etrafında seksin 6 aşamasının anlatıldığı tempolu ve eğlenceli bir komedi filmi.. Yapımı : 2007 - Kanada Tür : Komedi, Gençlik, Ero..

  • PengoTV tarafından
  • 8.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter ve Melez Prens Film İzle 2:33:30

Harry Potter ve Melez Prens Film İzle

Harry Potter ve Melez Prens Film Konusu Voldemort hem Muggle hem de büyücüler dünyasındaki kıskacını daraltmaktadır ve Hogwarts artık bir zamanlar olduğu güvenli liman değildir. Harry tehlikenin kalenin içinde bile olabi..

  • PengoTV tarafından
  • 23.432 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı 00:29

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdülüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Adana merkezli İstanbul, Diyarbakır, Adıyaman, Bursa ve Batman’da bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik yapılanmasına yönelik şafak..

Öğrenciler Üşümesin Diye Köy Köy Dolaşıyorlar 00:45

Öğrenciler Üşümesin Diye Köy Köy Dolaşıyorlar

Muş'ta köy okullarında eğitim gören öğrenciler için yardım kampanyası başlatan AK Gençlik Grubu üyeleri, hayırseverlerden topladıkları giyim, kırtasiye malzemesi ve oyuncakları 17 köydeki 720 ihtiyaç sahibi öğrenciye ula..

İngiltere Benim Altyazılı Fragmanı 02:02

İngiltere Benim Altyazılı Fragmanı

Vizyon tarihi: 5 Ocak 2018 (1s 34dk) Yönetmen: Mark Gill Oyuncular: Jack Lowden, Jessica Brown Findlay, Jodie Comer Tür: Biyografik, Dram Ülke: İngiltere Filmde, müzik dünyasının en özgün isimlerinden Morrissey'in, 1970..

Karda Kayarak Nehire Düşmek 00:06

Karda Kayarak Nehire Düşmek

Adrenalin ve heyecanın sağında birazda gençlik desek iyi olur :-D keyifli seyirler..

  • PengoTV tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
18'ler Takımı 2007 Türk Filmi İzle 1:41:27

18'ler Takımı 2007 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Her Türk gencinin en büyük kabusu üniversiteyi kazanamadan direkt askerlik vazifesine başlamaktır. İşte bizim şu dört kahramanımız da, liseden mezun olduktan sonra ÖSYM tezgahından geçmiş ancak sınavı kaza..

Kadınlarda İlk İlişki Korkusu Neden Yaşanır 04:04

Kadınlarda İlk İlişki Korkusu Neden Yaşanır

Kadınların çocukluk ve gençlik dönemlerinde cinsel organlarına yabancılaştırılarak büyümeleri, yetişkinlik döneminde ilk ilişki korkusuna sebep olur. Cinsel bilgi yetersizliği ve önyargılar bu sorunun ortaya çıkma ihtima..

  • NABIZ tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Kireçlenmesi Nasıl Tedavi Edilir 01:08

Kalça Kireçlenmesi Nasıl Tedavi Edilir

Kişinin ağrıları gençlik çağlarında ortaya çıkmışsa ve yapılan müdahaleler sonucunda şekil bozukluğunu düzelterek ilerki yıllarda kalça kireçlenmesinin engellenmesi mümkünse, şekil bozukluğunu düzeltmeye yönelik girişiml..

  • NABIZ tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Huylu Beyin Tümörlerinde Tedavi Gerekir Mi 01:37

İyi Huylu Beyin Tümörlerinde Tedavi Gerekir Mi

Çocukluk ya da gençlik yaşlarında tespit edilen iyi huylu beyin tümörleri cerrahi yöntemle çıkarılabilir. İleri yaşlarda yakalanan, kireçlenmiş durumdaki iyi huylu tümörler takibe alınır. Bu tür tümörlerde cerrahi tedavi..

  • NABIZ tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce