#Kenan doğulu gençlik marşı

İnsan Avcısı 1975 Türk Filmi İzle 1:26:49

İnsan Avcısı 1975 Türk Filmi İzle

Konusu : Türkiye'yi uluslararası alanda güç duruma düşürmeyi amaçlayan ülkelere karşıTürk polisi Metin'in verdiği kahramanca mücadelenin öyküsü.. Yıl : 1975 Tür : Aile , Macera , Polisiye , Suç , Gençlik Yönetmen : Duy..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Nerd Nedir 03:36

Nerd Nedir

Bütün Nerdler toplandık (Genç Geekler rahatsız) Nerd Nedir? Uzun yıllardır Amerikan gençlik kültürüne hakim, ergenlik sürecinde gençlerin sosyal sınıfını belirleyen 2 terim bulunmakta: Geek ve Nerd . Fazla ders çalış..

Eski Sevgili Türk Film İzle 1:23:23

Eski Sevgili Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Erdoğan İçin Hazırlanan 3 Boyutlu Koreografi Kongreye Damga Vurdu 01:43

Erdoğan İçin Hazırlanan 3 Boyutlu Koreografi Kongreye Damga Vurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan'ın partililere hitabı sırasında açılan 3 boyutlu koreografi görenleri şaşkına çevirdi...

Çorum'da U19 Maçında Kavga Çıkması 00:53

Çorum'da U19 Maçında Kavga Çıkması

Sungurlu Belediyespor ile Çorum Mimar Sinan Gençlik Spor arasında Çorum U-19 play-off müsabakasında son dakikalarda oyuncu değişikliği esnasında hakemin Sungurlu Belediyespor’dan 2 oyuncuya kırmızı kart göstermesi sonucu..

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunuluyordu' 02:18

Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunulu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkan Yardımcısı Muammer Bilgiç, 28 Şubat sürecinde ana haber bültenleri korku filmi yayınlar gibi sunuluyordu. 'Postmodern darbe' deniyor ama bunun da sebebi bir algı operasyonunun ..

Konukların Geçmişi Gün Yüzüne Çıktı Beyaz Show 9 Mart 2018 02:55

Konukların Geçmişi Gün Yüzüne Çıktı Beyaz Show 9 Mart 2018

Murat Cemcir ve Beyaz'ın gençlik fotoğraflarıyla başlayan nostaljik görüntüler, diğer konukların çocukluk fotoğraflarıyla da devam etti...

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerinden Afrin Açıklaması 01:38

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerinden Afrin Açıklaması

AK Parti Gençlik Kolları mensubu bir grup öğrenci, Boğaziçi Üniversitesi'nde bazı öğrencilerin Afrin'de şehit düşen askerleri anmak için program düzenlediği sırada başka bir grubun saldırısına uğramasına ilişkin açıklama..

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi 02:27

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi

Genel seçimlerde HDP yüzde 10 barajını geçince Cumhuriyet Meydanı'nda şükür pilavı dağıtan CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları tarafından Afrin zaferi için pilav dağıtımına ..

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü 01:00

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve çok sayıda vatandaşın katıl..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Galata Kulesi'nde Muhteşem Video Mapping Gösterisi 02:03

Galata Kulesi'nde Muhteşem Video Mapping Gösterisi

2-6 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan İstanbul Gençlik Festivali’nin tanıtımı için Galata Kulesi’nde yapılan video mapping gösterisi büyük ilgi çekti...

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Pazara Çıkarılan Milletvekilleri...' 02:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Pazara Çıkarılan Milletvekilleri...'

Partisinin İstanbul İl Gençlik Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'den İyi Parti'ye transfer edilen 15 milletvekili..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı 02:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Gençlik Festivali'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete atıldığı ilk yallarda duvarlara afiş astığı zamanları anlattı. 'Bizim zamanımızda bu işin propagandaları, Telvizyo..

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Eski Ahit'in akıllara kazınan kahramanı Samson, insanüstü güçlere sahip olan bir adamdır. Silah olarak kullandığı oyma bir kemik sayesinde düşmanlarını darmaduman etmektedir..

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:38

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Lionel Messi biyografisi: İspanyol futbol kulübü FC Barcelona ve kaptanları Arjantin milli takımı için ileri oyuncu olarak oynayan bir Arjantin profesyonel futbolcusu. Genellikle dünyanın en iyi oyuncusu sayılır ve tüm z..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TVF Pitchers 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 39:20

TVF Pitchers 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

Erdoğan'ı Hayran Bırakan Pankart 01:33

Erdoğan'ı Hayran Bırakan Pankart

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'nde konuştu. Salonda açılan pankart ise Erdoğan'ın büyük ilgisini çekti. İşte o pankart..

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TVF Pitchers 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 33:59

TVF Pitchers 1. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

Türkiye ABD'nin Kudüs Kararına Tepki İçin Ayakta 02:19

Türkiye ABD'nin Kudüs Kararına Tepki İçin Ayakta

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları üyesi bir grup, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını ve İsrail'in Gazze sınırında Filistinlilere yönelik katliamı protesto etti...

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici Çıktı 00:27

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici

Bağcılar'da 9 Mart günü aracını yanlış yere park eden bir kişi, tartıştığı polise saldırdı. Sosyal medyada AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilen saldırganın, partiyle ilgisinin olmadığı, galerici İ.B olduğ..

TVF Pitchers 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 45:22

TVF Pitchers 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

TVF Pitchers 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 39:45

TVF Pitchers 1. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

TVF Pitchers iş hayatına yeni adım admış dört Hint gencin bir araya gelip kendilerini yeniden inşa ediş hikayelerini konu edinen bir dizi. TVF Pitchers’ın ilham verici hikayesi “başarmak için risk almak gerektiği”, hızl..

Tam Anlamıyla Rusya'da Sıradan Bir Gün 04:03

Tam Anlamıyla Rusya'da Sıradan Bir Gün

Bu nasıl bir yaşlı kafası, bu nasıl bir gençlik, bu nasıl bir ortam, bu nasıl bir video?..

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akşener'in FETÖ'cüleri 01:00

Akşener'in FETÖ'cüleri

FETÖ bağlantılarıyla gündemden düşmeyen İyi Parti'de iki isim daha ifşa oldu. İyi Parti Bursa yöneticilerinden Levent Özeren'in 15 Temmuz'da darbe propagandası yaptığı skandal paylaşımları ortaya çıkarken, Adana'da FETÖ'..

Bakan Aşkın Bak Sokak Maçı Yaptı 00:36

Bakan Aşkın Bak Sokak Maçı Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sokak arasında çocuklarla maç yaptı. Bakan Bak'ın çocuklarla sokak maçı yaptığı görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı...