#Kendi dükkanını kurşunlayan esnaf

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı 03:25

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı Can Dündar'ın “Terör örgütlerinin yayınlarını basmak veya yayınlamak suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Davanın ilk duruşması 22 Aralık'da yapılacak. Gazeteci – Ya..

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Kevin Costner Kimdir? 03:18

Kevin Costner Kimdir?

Kevin Michael Costner, ABD'li sinema oyuncusu ve yönetmen. Genellikle kendi filmlerini yönetmiştir. Aldığı Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllerinin yanı sıra oyunculuğuyla 6 kez Razzie ödülüne layık görülmüştür. Fanatik bi..

Kazım Koyuncu Kimdir? 02:05

Kazım Koyuncu Kimdir?

Kâzım Koyuncu (7 Kasım 1971, Artvin – 25 Haziran 2005, İstanbul), geleneksel Karadeniz müziği ile Rock'n'Roll müziği sentezleyerek kendi tarzını yaratan Laz müzisyen. 33 yaşında akciğer kanserinden vefat etmiştir...

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

İsa İçin Kılıf Türkiyede İlk Fragmanı 02:10

İsa İçin Kılıf Türkiyede İlk Fragmanı

Bir araştırmacı gazeteci ve kendi kendini ilan eden ateist karısı bir Hıristiyan olduktan sonra Tanrı'nın varlığını kınamak için yola koyulur...

Bolivya 2-0 Arjantin (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 03:10

Bolivya 2-0 Arjantin (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

28/03/2017 ‘de Dünya Kupası 2018 Elemeleri Güney Amerika’da Oynanan Bolivya – Arjantin maçında; Ev sahibi Bolivya konuk ettiği Arjantin karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarınsında skoru 2-0 yaparak..

Kas Yapayım Derken Bacaklarını Kırdı 00:39

Kas Yapayım Derken Bacaklarını Kırdı

Hindistan’da yaşayan Ambrish Patel isimli bir genç, spor yaptığı esnada kendini video kaydına aldırdı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde Patel’in ’leg press’ adında bacak geliştirici spor aletini kullandığı sırad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dört x4'lü 1.Bölüm 12:59

Dört x4'lü 1.Bölüm

Mahallenin çocukları Tamtam, Poğaça, Biberiye, Kaptan ve sevimli papağanları Maviş. Mahalle arkadaşlıklarının yok olmaya yüz tuttuğu günümüzde, sıcacık bir arkadaşlık hepimizi kucaklıyor. Geleneksel sokak oyunları, hayal..

İşte Benim Stilimde Mini Etek Kavgası 09:34

İşte Benim Stilimde Mini Etek Kavgası

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde Bahar Candan kendisini mini giydiği için eleştiren yarışmacıların Tuğba Çiğdem'i eleştirmemesine kızdı ve yarışmacıların yorumlarında çifte ..

  • ANKA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03:55

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Gez b..

Bahar Candan  Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı! 08:00

Bahar Candan Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Bahar Candan 19 yıldır yaşadığı en zor günü olduğunu söyledi ve ağlamamak için kendisini zor tuttu. Kemal Doğulu, Bahar'a neden üzgün olduğu..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Canım Kardeşim 6.Bölüm 09:09

Canım Kardeşim 6.Bölüm

Seyirci bu mini hikâyelerde kendi hayatından bir şeyler buluyor...

Canım Kardeşim 17.Bölüm 11:11

Canım Kardeşim 17.Bölüm

Gündelik yaşamdaki bir olaydan kendi hayal dünyalarında bambaşka bir dünya yaratıyor, kendilerince bir hikaye çıkarıyorlar. Biz bu yöntemi çok kullandık...

Kamerayı Denerken Bizi Rahatsız Ettiler 24:32

Kamerayı Denerken Bizi Rahatsız Ettiler

Bu videoda yeni aldığımız kamerayı denerken iyi ki kayıttaydık ! yoksa bu paranormal olayları size aktaramaz kendi kendimize kafayı yerdik. Büyük ihtimal biz evin çok pisli olduğundan başımıza böyle olayların geldiğini t..

  • ZULMA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belçim Bilgin Kimdir? 01:38

Belçim Bilgin Kimdir?

Şeyh Said İsyanı'nı başlatan Şeyh Said'in torunudur. Kendi ifadesine göre ise Şeyh Said, babasının dedesinin büyük ağabeyidir. Belçim adı çimen yaprağı anlamına gelmektedir. İlkokulu Ankara'da Salih Alptekin İlkokulu'n..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Canım Kardeşim 36.Bölüm 10:17

Canım Kardeşim 36.Bölüm

Anneler günü gelmiştir. Çocuklar annelerine fatklı bir hediye vermek için her olasılığı düşünürler. Ama içlerine sinen bir hediye bulamazlar. Galip beyden babalarından yardım isterler… Final de anneler günü için anneleri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Kemal Doğulu - İçindeki Frapanlığı Öldüremedin! 06:27

Kemal Doğulu - İçindeki Frapanlığı Öldüremedin!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Tuğba Çiğdem jürinin yorumlarını alırken Kerimcan Durmaz, Emine Aydın ile Simay Tokatlı'nın ne konuştuğunu merak etti. Simay ise Emine'nin..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınlar Maçında ' Of Of' Dedirtecek Terslik 00:18

Kadınlar Maçında ' Of Of' Dedirtecek Terslik

Kendi kalesine gol konusunda belki de yılın en büyük şanssızlığını yaşayan bir kadın var, geçmiş olsun.....

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Kaynanalar 2.Bölüm 1974 46:29

Kaynanalar 2.Bölüm 1974

Anadolu'dan Ankara'ya göç eden Nuri Kantar ve ailesinin büyükşehrin kurallarına ayak uydururken kendi geleneklerinden uzak kalmama çabası anlatılmıştır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı 00:55

İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı

İstanbul İkitelli'de iki hafta önce açılan Manevi Şifa Merkezi beş katlı binası ve üzerinde yazan metafizik, bioenerji, hacamat (bardak çekme), sülük tedavi, ruhsal terapi yazılarıyla dikkat çekiyor. Türkiye'nin ilk büyü..

  • ZULMA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce