#Kendi dükkanını kurşunlayan esnaf

İnsanlığın Umudu Bu Hayvanda 02:02

İnsanlığın Umudu Bu Hayvanda

Suda yüzüyor ama balık değil.Kertenkeleye benziyor ama o da değil.Zarar gören uzuvlarını kendi kendisine yenileyen bu hayvana ise insanlığın umudu olarak bakılıyor...

Polisin Alkol Kullandın Mı Sorusuna Hacıyım Cevabını  Verdi 01:03

Polisin Alkol Kullandın Mı Sorusuna Hacıyım Cevabını Verdi

Zonguldak'ta kontrolden çıkan kamyonet önce duvara çarptı ardından da yolun kenarındaki bahçeye uçtu. Kendi imkanlarıyla araçtan inen sürücü, polisin “Alkol kullandın mı sorusuna” ise gülerek “Hacca gittim geldim ne alko..

Dolunay 11. Bölüm Fragman 00:48

Dolunay 11. Bölüm Fragman

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

İlişkinin Başında Söylenen Yalanlar 03:45

İlişkinin Başında Söylenen Yalanlar

İlişkinin başında her şey ne kadar güzel: midenizde kelebekler uçuşur, heyecan tavan yapar… O heyecanla insan bazen, pembe yalanlar söyleyebilir, kabul. Ama dikkat! Kendi reklamınızı yaparken yalanların ölçüsü kaçarsa, s..

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Bu Da Motosikletli Maganda 00:24

Bu Da Motosikletli Maganda

Bostancı sahil yolunda motosiklet sürücüsü yolda seyir halindeyken tek tekerlek üzerinde şov yaptı. Yaptığı şovla hem kendi, hemde diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan motorcu, yolda seyir halinde olan başka bir sür..

Araç Kullanırken Telefondan Okey Oynayan Taksici 00:27

Araç Kullanırken Telefondan Okey Oynayan Taksici

Tehlikeli araba kullanan bu taksici kendi hayatını düşünmüyor ama karşıdaki hayatlarında pek umrunda olmadığı belli...

  • JET TV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mağduriyet 00:34

Mağduriyet

Karısı yüzünden kendi evinde mağdur olan adamın içler acısı hallerini seyrediyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay 11. Bölüm 2. Fragmanı 00:53

Dolunay 11. Bölüm 2. Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Kalbi Duran Köpeği Kurtarma 02:55

Kalbi Duran Köpeği Kurtarma

Adam kendi çabalarıyla köpeği kurtarmaya çalışıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona Juventus'u Messi İle Ezdi  3-0 01:57

Barcelona Juventus'u Messi İle Ezdi 3-0

Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Barcelona, kendi evinde ağırladığı Juventus'u 3-0 ile geçti. İspanyol ekibinin gollerinden 2'si Arjantili yıldızı Messi'den geldi...

PSG'de Neymar Şov Devam Ediyor Celtic 0-5 PSG 01:39

PSG'de Neymar Şov Devam Ediyor Celtic 0-5 PSG

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Celtic kendi sahasında Paris Saint Germain'i ağırladı. Fransızlar mücadeleyi Neymar, Mbappe ve Cavani'nin golleri ile 5-0 kazandı...

Brezilya Sokaklarında Roller Karting Çılgınlığı 00:59

Brezilya Sokaklarında Roller Karting Çılgınlığı

Kendi imkanlarıyla yaptıkları roller karting araçlarıyla Brezilya sokaklarda çocuklar gibi eğlenen gençlerin kameraya yansıyan görüntülerini seyrediyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üçü Bir Arada Makinesi 00:56

Üçü Bir Arada Makinesi

Görüntüde bir kahve makinesi almak yerine emek verip kendi kahve makinesi yapan adamı izlicez.Amaç üçü bir arada almaktan kurtulmak..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
El Frenini Çekmeyi Unutunca 00:28

El Frenini Çekmeyi Unutunca

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde el freni çekilmeyen otomobil, kendi kendine hareket ederek yoğun trafikte hiçbir araca çarpmadan karşı şeride geçti. Olay, çevredeki iş yerlerinin kamerasına saniye saniye yansıdı...

Dolunay 12. Bölüm Fragmanı 00:49

Dolunay 12. Bölüm Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:06

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaç..

  • Tv Series tarafından
  • 25.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriyeli Şahsa 12 Yaşındaki Kızla Evlenmekten Gözaltı 01:45

Suriyeli Şahsa 12 Yaşındaki Kızla Evlenmekten Gözaltı

Suriye'den iç savaştan kaçan bir kişi, kendi gibi savaştan kaçan kız çocuğuyla 12 yaşında evlenip çocuk yaptığı için çocuğa cinsel istismardan gözaltına alınd..

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti 00:41

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti

Sinema dünyasından bir yıldız daha kaydı. Kült filmlerin usta oyuncusu Harry Dean Stanton, 91 yaşında hayata veda etti. ‘Paris Texas’, ‘Godfather II’, ‘Alien’ ve ‘Twin Peaks’ filmlerindeki rolleriyle hatırlanan Stanton, ..

Bale'den Akılalmaz Depar ve Gol 00:55

Bale'den Akılalmaz Depar ve Gol

LaLiga'nın 4. haftasında Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad'ı 3-1 mağlup etti. Gareth Bale'in kendi sahasından yaptığı koşu ve attığı gol geceye damga vurdu...

Bay Peabody ve Meraklı Sherman Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:29

Bay Peabody ve Meraklı Sherman Türkçe Dublaj Hd İzle

Bay Peabody ve Meraklı Sherman izle, Bay Peabody ve Meraklı Sherman full izle, Bay Peabody ve Meraklı Sherman türkçe dublaj izle, Bay Peabody ve Meraklı Sherman hd izle Bay Peabody, sahip edinildiği aile tarafından olduk..

  • Tv Series tarafından
  • 22.967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düğününde Neşet Ertaş Söyleyen Gelin Sosyal Medyayı Salladı 02:41

Düğününde Neşet Ertaş Söyleyen Gelin Sosyal Medyayı Salladı

Kırşehir'de bir düğünde kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi topladı. Kendi düğününde Neşet Ertaş'ın Şu fani dünyaya geldim gidiyom eserini seslendiren gelin performansıyla hayran bıraktı...

Bugatti Chiron'dan Nefes Kesen Dünya Rekoru 02:23

Bugatti Chiron'dan Nefes Kesen Dünya Rekoru

Performans değerleriyle sınırları altüst eden Bugatti Chiron kendi içerisinde yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Chiron, 0'dan 400'e ve tekrardan sıfıra tam 42 saniyede gelerek müthiş bir rekor kırdı. Efsane pilot Juan ..