#Kendi dükkanını kurşunlayan esnaf

Düşük Bütçeli Koşu Bandı 00:20

Düşük Bütçeli Koşu Bandı

Spor salonuna verecek parası olmayan genç kız evde kendi imkanları ile koşu bandı yapmış. Sıvı sabundan koşu bandı yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 568 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Metro Turnikesinden 2 Dakikada 40 Kez Girip Çıkan Adam 01:44

Metro Turnikesinden 2 Dakikada 40 Kez Girip Çıkan Adam

Metro istasyonuna normal bir yolcu gibi gelen adam daha sonraları sergilediği ilginç hareketlerden dolayı kendi haline bırakılmış...

  • JET TV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adana'da Iğrenç Olay Küçük Kıza Tecavüz Etmek Isterken Son Anda Fark Edildi  Çıplak Halde Kaçmaya Çalıştı 02:14

Adana'da Iğrenç Olay Küçük Kıza Tecavüz Etmek Isterken Son Anda Fark E

Olay, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi 1919 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat K., bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burada annesi ..

Erzurum Ketesi 02:30

Erzurum Ketesi

Erzurum Ketesi (Çöreği) Tarifi İçin Malzemeler 2 bardak sıcak süt (kaynar olmayacak) 1 bardak ılık su 1 bardak mısır özü yağı 1 paket yaş maya (kare olandan) 1 çorba kaşığından daha az tuz ( tuzuna bakın, eklenmesi gerek..

Ayva Tatlısı Tarifi  Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı 10:58

Ayva Tatlısı Tarifi Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı

3 adet ayva 1 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı su 6 tane karanfil 6 tane yenibahar 3 adet ayvayı soyun ve enine ortadan ikiye bölüp. Ortadaki çekirdekli kısmı bir kaşığın ucuyla sıyırın. Kabukları ve çekirdekleri ..

Düşük Bütçeli Game of Thrones Kostümleri 00:37

Düşük Bütçeli Game of Thrones Kostümleri

Okulun partisine katılan bir grup genç , partiye Game of Thrones kostümleri ile gitmeye karar vermişler. Kostümleri kendi imkanlarınca yapınca ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bayramda Ulaşımın Ücretsiz Olduğunu Bilmeyenleri Trollemek 00:16

Bayramda Ulaşımın Ücretsiz Olduğunu Bilmeyenleri Trollemek

Ülkemizde bir çok belediye bayram günlerinde belediyenin ulaşım araçlarını ücretsiz yapıyor. Bu durumu bilmeyen yolcular sanki kendi kartı okutuyormuş gibi yapan genç tarafından trollenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli 05:26

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli

Derdim gizli kimselere diyemem Bir derdi sevdaya saldı yar beni Ben kendi halımla yanar dururken Bir derdi sevdaya saldı yar beni Yara doğru aktı gönül deresi Sargı tutmaz imiş aşkın yarası Böyle imiş bu dünyanın töresi..

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ekip, intikam almak için Suriye'den İstanbul'a gelen Vecdi'nin peşinde! Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Rıza Baba, Seli..

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Anıları Türkçe Dublaj Hd İzle 1:38:26

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Anıları Türkçe Dublaj Hd İzle

Kevin James canlandırdığı Sam Larson kendi halinde bir hayatı olan ve oldukça uyumlu sevimli bir yazardır. ''Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları'' adlı bir kitap yazar ve başı beladan kurtulmaz. Kitaptaki hi..

Patlıcan Kebabı Tarifi 05:56

Patlıcan Kebabı Tarifi

Patlıcan kebabı tarifi malzemeler 7 adet uzunkemer patlıcan Yaklaşık 700 800 gr dana kıyma 3 kuru soğan 3 diş sarımsak baharatlar tuz, Karabiber, pulbiber, kimyon yarım çay bardağı sıvıyağ 2 tane domates 5 tane ..

Eser Yenenler Show Linç@ - Oğuzhan Koç 18:23

Eser Yenenler Show Linç@ - Oğuzhan Koç

Bu koltukta kimler, kimler linç edilmediki ki! Sezon finalimizin konuğu Oğuzhan Koç da kendi payına düşeni fazlasıyla alıyor :) Bakalım Oğuzhan Koç kendisiyle ilgili yapılan yorumlara ne cevap verecek?..

  • JET TV tarafından
  • 229 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ufuk Çakır - Senin Yüzünden 03:03

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden

Şarkı Sözleri: Bir hayalim vardı aşka dair sana dair Belki güzel anlatamam değilim ki şair Bi' gittin dönmedin geri yenemedim gamı kederi O gün bugündür yüreğim yangın yeri Senin yüzünden senin yüzünden İki kelimeye muh..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Kutluay'dan Demet Şener'e Şok Gönderme 10:54

İbrahim Kutluay'dan Demet Şener'e Şok Gönderme

İbrahim Kutluay, nafaka ve icra konularında yanlış beyanlar olduğunu ve Kendi hayatımı yaşamaya çalışıyorum. Çocuklarımla zaman geçirmek ve işim ile ilgileniyorum. Ben bu olaylarla gündeme gelmek istemiyorum. 2 yıldır o..

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Neco Orkun - Sık Sık 03:31

Neco Orkun - Sık Sık

Sık Sık şarkı sözleri ile Veda Etmek Olay Sorun Sükut O Mucize Söylemesi Kolay Anlatabilmek Mesele Sık Sık Beni Nereye Kadar İstersen Sabaha Kadar Korkma Yanmaz Kalbin, Sakin Bizde Aşklar Ölene Kadar Adını Koyamıyor..

Şeyma Subaşı'dan Çok Konuşulacak Acun Ilıcalı İtirafı 06:20

Şeyma Subaşı'dan Çok Konuşulacak Acun Ilıcalı İtirafı

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı, kendi hayatını anlatan kitabında ''Keşke aynı yaşta olabilseydik diye dua ettiğim geceyi hatırlıyorum'' satırlarına yer verdi...

  • BETA tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eda Gören - Dinmeyen Özlemin 02:54

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin

Dinmeyen Özlemin şarkı sözleri ile Kaldın kendi kendine Düştün yollara yine Söyle aradığını buldun mu Birden kulağımda bir ses Burnumda bir koku İçime bir titreme kondurdu Kırık bi kalp bırakıp ardında Başlar mı yen..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emred..

Evde Barbekü Sos Yapımı 06:29

Evde Barbekü Sos Yapımı

2 adet soğan 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kimyon tohumu 2 çorba kaşığı kişniş tohumu 400 gr. ketçap 2 çorba kaşığı acı toz kırmızı biber 4 çorba kaşığı pekmez 1 portakalın suyu 2 çorba kaşığı s..

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:47

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir geceliğine bütün yasakların serbest bırakıldığı Amerikan geleneği Arınma Gecesi (Purge) 2025 yılında ilk kez kapılarını dünyanın çeşitli yerlerinden sadece bu etkinlik için gelen ziyaretçilere açmıştır. Gece..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Alp Navruz Ve Afra Saraçoğlu'ndan Samimi Açıklamalar 04:37

Alp Navruz Ve Afra Saraçoğlu'ndan Samimi Açıklamalar

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.442 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Kadarına Da Pes - Duş Aldığı Suyu Satışa Çıkarttı 11:06

Bu Kadarına Da Pes - Duş Aldığı Suyu Satışa Çıkarttı

20 yaşındaki sosyal medya fenomeni İngiliz Belle Delphine 24 sterlin karşılığında kendi banyo suyunu satıyor...

  • BETA tarafından
  • 222 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 11. Bölüm - Bütün O Parıltılar 23:19

Mia And Me - 1. Sezon 11. Bölüm - Bütün O Parıltılar

Mia ve Vincent drama sınıfında birbirlerini öpeceklerini öğrendiklerinde çok utanırlar! Hatta Violette kendi bölümünü oynarsa: provalar sırasında zavallı çocuğa kimbilir neler yapacak? Belliki onları okulun önünde utand..

  • ÇocukTV tarafından
  • 282 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şeyma Subaşı'dan Kadınlara Akıl Almaz Tavsiye 15:47

Şeyma Subaşı'dan Kadınlara Akıl Almaz Tavsiye

Şeyma Subaşı'nın kendi hayat hikayesini anlattığı 'Sadece Şeyma' isimli kitabında kadınlara akıl almaz bir tavsiyede bulundu...

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ahsen Almaz - Yak 02:43

Ahsen Almaz - Yak

Yak şarkı sözleri ile Bitmişim, sağım solum içim dışım yalan İçmişim, biraz sarhoşum dönüyor başım aman Gitmişim, alıp başımı çok uzak diyarlara İtmişim, kendi kendimi derin uçurumlara Bir hesabım yok senle, olamaz mısı..

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..