#Kendi dükkanını kurşunlayan esnaf

Böyle kaza görülmedi! 01:39

Böyle kaza görülmedi!

KARŞI YÖNDEN GELEN SÜRÜCÜ BİR ANDA BURNUNUN DİBİNDE BİTTİ... KENDİ YOLUNDA GİDEN KAMYONETE ÖNDEN ÇARPAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ DE, KAMYONDAKİ 5 KİŞİ DE YARALANDI... GÖREN, 'BU NASIL KAZA?' DEMEKTEN KENDİNİ ALAMADI.....

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Çay Dolu Tepsiyi Fırıldak Gibi Döndüren Çaycı 00:20

Çay Dolu Tepsiyi Fırıldak Gibi Döndüren Çaycı

Bir çay ocağı çalışanı olan genç çay dolu tepsiyi bağladığı iple bardakları düşürmeden ve çayı dökmeden kendi etrafında çevirmesi görenleri hayrete düşürüyor...

  • PengoTV tarafından
  • 215 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kardak’ta sıcak saatler! 03:04

Kardak’ta sıcak saatler!

Bodrum’a 2,5 mil uzaklıkta bulunan Kardak kayalıklarında dün yaşanan gerginliğin ardından bölgeye 1 savaş gemisi ve 1 hücum botu gönderildi. Gece gündüz devriye nöbetini sürdüren sahil güvenlik botları bölgede kuş uçurtm..

Motosiklet Üzerinde Keyfine Bakan Adam 01:47

Motosiklet Üzerinde Keyfine Bakan Adam

Filipinler'de seyir halindeyken kullandığı motosikletin arka kısmına oturan adam hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını hiçe saymış...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ateşle oyun olmaz! 01:36

Ateşle oyun olmaz!

BİR GÜN ÖNCE DE AYNI TEHLİKEYİ ATLATMIŞTI... BU KEZ DE GÜZELCE YAKTIM DEDİ AMA... YİNE OLMADI..KENDİ DE ALEVLERİN ARASINDA KALDI. ASLINDA GENÇLER SADECE GÖL KENARINDA KARIN KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTEMİŞTİ..ANCAK İÇLERİNDEN ..

Matematik Bilgisini Konuşturan Genç 00:16

Matematik Bilgisini Konuşturan Genç

Kendi çapında sokak röportajı gerçekleştiren youtuber , sokaktaki vatandaşlara bir matematik sorusu sormak istemiş. İlk sorduğu gençten müthiş bir cevap almış...

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düşmelere Doymayan Aile 00:44

Düşmelere Doymayan Aile

Buzlanan zeminde arabadan inerken düşen eşine yardıma giden kadın kendi de düşünce komik anlar ortaya çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 2.037 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek 01:24

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek

Sar Pişir Tavuk Baget Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 yemek kaşığı süt 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 diş sarımsak Pul biber Karabiber Kekik Tuz 7 adet tavuk baget Hazırlanışı; 1. Uygun bir kapta süt, sıvı yağ, sarımsak, p..

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi! 02:20

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi!

KEMİK ERİMESİ HASTALIĞINI İLİKLİ KEMİK SUYUYLA YENDİ. İLİKLİ KEMİK SUYUYLA ÇORBA ÜRETİP, BULDUĞU ŞİFAYI BÜYÜK ZİNCİR MARKETLERE DE TAŞIDI. HEM KENDİ ÇALIŞTI HEM KADINLARI ÇALIŞTIRDI. İŞTE KADIN GİRİŞİMCİNİN MUTFAĞINDAN T..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle 1:46:42

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle

Dünya Uzaydan gelen bilinmeyen bir uzaylı formunun saldırısına uğrayacaktır. Los Angeles'da geçen olaylarda tüm halk uzaylı istilası sonrasında ortadan kaybolacaktır. Hayatta kalan dedektif Mark Corley çok sevdiği oğlunu..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Evladı gibi büyüttüğü çocuğu kaybetmekten korkuyor! 02:17

Evladı gibi büyüttüğü çocuğu kaybetmekten korkuyor!

NEFES BEBEĞİN HİKAYESİNİ GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA.... İDDİAYA GÖRE ÖZ ANNESİ 11 GÜNLÜKKEN ONU TERK ETTİ... BABASI DA PARA KARŞILIĞINDA BAKILMASI İÇİN TEZCAN AİLESİNE EMANET ETTİ... AMA BİR SÜRE SONRA BABA DA ORTAD..

Neden 'hayır' diyemiyoruz! 02:55

Neden 'hayır' diyemiyoruz!

HANİ; BİZ, HAYIR DEMEYİ, İŞİM VAR DEMEYİ, OLMAZ DEMEYİ BECEREMEYEN İNSANLARIZ... YORGUNLUĞUMUZ BİTMEZ BİZİM. DER YA USTA REŞAT NURİ GÜNTEKİN...İŞTE TAM DA BİZİ ANLATIR BU CÜMLESİYLE.. UZMANLARA GÖRE, TÜRK İNSANI KENDİ ..

Akülü araba hayali! 01:49

Akülü araba hayali!

8 VE 9 YAŞLARINDA KAĞIT TOPLAYICISI İKİ KIZ ÇOCUĞU BİR GÜN KAĞIT TOPLARKEN AKÜLÜ BİR ARABA GÖRDÜ..BABASI, ONLARDAN ÇOK DAHA ŞANSLI BİR ÇOCUĞU, AKÜLÜ ARABAYLA GEZDİRİYORDU..O AN AKÜLÜ ARABAYA ÖYLE BİR BATILAR Kİ, DUYARLI ..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Hafriyat döküp yolu kapattı 01:24

Hafriyat döküp yolu kapattı

''YOL BENİM'' DEDİ... HAFRİYATLA KAPATTI. AFYONKARAHİSAR'DA BELEDİYEYLE ARASINDAKİ İMAR SORUNUNU KENDİ YÖNTEMİYLE ÇÖZEN MEVLÜT TAYİŞ BAKIN NELER ANLATTI?..

Esenyurt'ta korku dolu anlar! 02:09

Esenyurt'ta korku dolu anlar!

İSTANBUL ESENYURT'TA BİR AİLE, DAİRELERİNDE SİLAHLI BİR YABANCIYI GÖRÜNCE KENDİ EVLERİNDE BALKONA SIĞINMAK ZORUNDA KALDI. BİR POLİS, ÖRÜMCEK ADAM MİSALİ YARDIMLARINA KOŞTU. SONRASINDA DEVREYE İTFAİYE DE GİRDİ...

Kanser olan eşini kravatla boğarak öldürdü! 02:19

Kanser olan eşini kravatla boğarak öldürdü!

Ankara'da emekli asker kanser hastası eşini kravatla boğarak öldürdü ardından oğlunu aradı her şeyi ben yaptım hakkınızı helal edin diyerek beylik tabancasıyla da kendi canına kıydı!..

2 bina çökme riskine karşı boşaltıldı 02:17

2 bina çökme riskine karşı boşaltıldı

SULTANGAZİ'DE YANINDA İNŞAAT KAZISI YAPILAN İKİ BİNA DÜN AKŞAM ÇÖKME RİSKİNE KARŞI BOŞALTILDI... ''KENDİ EVİMİZE GİREMİYORUZ'' DİYEN BİNA SAKİNLERİ HEM ŞAŞKIN, HEM DE ÖFKELİ.....

Deniz Aslanını yaşatma operasyonu 01:11

Deniz Aslanını yaşatma operasyonu

Rus çevreciler balıkçı ağına takılmış Deniz Aslanını yaşatmak için kendi hayatlarını tehlikeye attılar...

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Dümdüzz Adam Fragman 03:22

Dümdüzz Adam Fragman

Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cem..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

İşte öğrencilerin yaptığı uçaklar 03:04

İşte öğrencilerin yaptığı uçaklar

TÜRKİYE KENDİ KANATLARIYLA UÇUYOR..

Keşke bekleseydin öğretmenim! 01:35

Keşke bekleseydin öğretmenim!

4 GÜN ÖNCE EMEKLİ OLMUŞTU... YENİ BİR EV ALDI, YAKINDA TAŞINACAK, EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKARACAKTI. BU SABAH ANAHTARINI EVDE UNUTTU. ÇİLİNGİR ÇAĞIRDI... BİRAZ GECİKİNCE KENDİ HALLETMEK İSTEDİ. ÜST KATTAN EVİNE GİRMEYE ÇALI..