#Kendi kahkülünü kesen genç koniçiva

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebile Ölmez 1 TL'lik Tel Bandana İle 5 Ayrı Kolay Saç Modeli 04:22

Sebile Ölmez 1 TL'lik Tel Bandana İle 5 Ayrı Kolay Saç Modeli

Sebi Bebi Güzellik Okulu'nda saç modelleri, makyaj, nail art uygulamaları dışında alışveriş, kozmetik ve daha birçok konuda onlarca ipucu bulabilir ve kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz giderebilirsiniz...

Sebile Ölmez Eşimle Rastgele Makyaj 13:03

Sebile Ölmez Eşimle Rastgele Makyaj

Sebi Bebi Güzellik Okulu'nda saç modelleri, makyaj, nail art uygulamaları dışında alışveriş, kozmetik ve daha birçok konuda onlarca ipucu bulabilir ve kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz giderebilirsiniz...

15 Saniye İle YKS'yi Kaçıran Öğrenci İçin Seferber Oldular 02:23

15 Saniye İle YKS'yi Kaçıran Öğrenci İçin Seferber Oldular

Çorum'da kapılar kapatıldıktan 15 saniye sonra YKS sınavının yapılacağı okulun bahçesine gelen bir öğrenci içeri alınmadı. Durumu tepki gösteren aileler okulun kapısının camlarını vurarak görevlilere öğrencinin alınması ..

Fatmanur Öztekin Saç Düzleştirme Tarağı 07:34

Fatmanur Öztekin Saç Düzleştirme Tarağı

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte ilk defa bir ürün deniyoruz, biliyosunuz ki bu tarz ürünler popiler olmaya başladı bende sizler kendi düşüncelerimi paylaştığım bir video çektim umarım begenirsin..

Tuğçe Ay Sadece 2 Dakika Pürüzsüz Lazerli Gibi Batıksız Bacaklar 05:07

Tuğçe Ay Sadece 2 Dakika Pürüzsüz Lazerli Gibi Batıksız Bacaklar

Fındıklarım Fıstıklarım Hoşgeldiniizz ; Bu videom da size Kıl,tüy muhabbeti yaptım. Belkide en muzdarip olduğumuz durumlardan birtanesi de şu bacaklarımız da ki batıklar ve aldıktan sonra ki o delik delik görüntü. Bu..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emred..

Evde Barbekü Sos Yapımı 06:29

Evde Barbekü Sos Yapımı

2 adet soğan 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kimyon tohumu 2 çorba kaşığı kişniş tohumu 400 gr. ketçap 2 çorba kaşığı acı toz kırmızı biber 4 çorba kaşığı pekmez 1 portakalın suyu 2 çorba kaşığı s..

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:47

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir geceliğine bütün yasakların serbest bırakıldığı Amerikan geleneği Arınma Gecesi (Purge) 2025 yılında ilk kez kapılarını dünyanın çeşitli yerlerinden sadece bu etkinlik için gelen ziyaretçilere açmıştır. Gece..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:09

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Varlıklı bir aile olan Jaime, Marta ve kızları Isabel yeni ve lüks bir eve taşınırlar. Aslında Jaime ve Mart'nın arası pek iyi değildir ama ilişkilerine bir şans daha verme kararı alırlar. Fakat yeni evlerinde ..

Çilekli Tart Kek Tarifi 04:37

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 çay bardağı un Muhallebisi için; 2 su bardağı süt 1 adet yumurta sarısı 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 1 yemek k..

Tuğçe Ay Yüzünde Leke Mi Var 07:38

Tuğçe Ay Yüzünde Leke Mi Var

Kendi ölçülerim ; 1 çorba kaşığı kırmızı pancar suyu 1 çorba kaşığı yoğurt Video da bir detayı atlamışım; pancarı rendeledikten sonra elimle sıktım 1 çorba kaşığı kadar su çıktı onu yoğurtla karıştırdım. Miss gibi ..

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta 09:45

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta

1 adet açma 5 dilim pastırma 3 yaprak Yedikule marulu ½ tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke Hollandez sos için; 2 çorba kaşığı, 50 gr tereyağı 1 tutam tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 adet yumurta sarısı Küçük bir sos..

Motosiklet Üzerinde Beklenmedik Hareketler Sergileyen Hacı Dede 01:37

Motosiklet Üzerinde Beklenmedik Hareketler Sergileyen Hacı Dede

Yolda motosiklet üzerinde giden hacı dede öyle hareketler sergilemiş ki hem kendi canını hem de trafikteki diğer sürücülerin canını hiçe saymış...

  • JET TV tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mary Shelley Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

Sıcaktan Bunalanlara  3 Soğuk Kahve Tarifi 08:57

Sıcaktan Bunalanlara 3 Soğuk Kahve Tarifi

Bahar’ın Sert Kahvesi 18 küp donmuş filtre kahve 300 ml taze yapılmış filtre kahve 200 ml su Kalmış filtre kahveyi buz kalıplarına döküp dondurun. 18 küp donmuş filtre kahveyi büyük bir sürahi içine alın. Üzerine yaklaşı..

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser 00:39

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

Evde Taze Erişte Yapımı 09:59

Evde Taze Erişte Yapımı

300 gr beyaz un- 1 kavanoz* 100 gr su- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz Pişirirken; 2 dolu avuç erişte 1 dolu avuç ceviz 1 çay kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 silme çorba kaşığı ter..

Beşiktaş 1-3 Bayern Münih (Maç Özeti - 14 Mart 2018) 05:18

Beşiktaş 1-3 Bayern Münih (Maç Özeti - 14 Mart 2018)

Beşiktaş 1-3 Bayern Münih - UEFA Şampiyonlar Ligi (Son 16) .UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş son 16 turunda kendi evinde oynadığı rövanş karşılaşmasında Bayern Münih'e 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda ett..

  • PengoTV tarafından
  • 1.531 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı 02:18

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha..

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam 10:08

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi 10:00

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Sosisleri Çalan Köpek 00:17

Sosisleri Çalan Köpek

Kendi Hakkını Ve Başkaların Sosilerini De Alıp Kaçan Uyanık köpek..

  • JET TV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Özdel Kötü Cilt Gününü Güzel Makyaja Dönüştürmek 12:55

Aslı Özdel Kötü Cilt Gününü Güzel Makyaja Dönüştürmek

Kötü cilt gününü güzel bir makyaja dönüştürmek aslında sizin elinizde. Ben kendi kötü cilt günümü nasıl güzel bir makyaja dönüştürdüğümü bu videoda sizlerle paylaştım. Egzama,akne,cilt kuruluğuna neler yapıyorum,hangi ür..

Aslı Özdel Uygun Fiyatlı Ürünler ile Sonbahar Makyajı 10:17

Aslı Özdel Uygun Fiyatlı Ürünler ile Sonbahar Makyajı

Videolarımda kullandığım ürünlerle ilgili tüm söylediklerim tamamiyle kendi fikirlerim olup, aksi mümkün değildir...