#Kendi kahkülünü kesen genç koniçiva

Fırında Kıymalı Patates Dizmesi Çok Pratik Fırın Yemeği 01:54

Fırında Kıymalı Patates Dizmesi Çok Pratik Fırın Yemeği

Kıymalı Patates Dizme Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 soğan 500 gr kıyma 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 2 domates 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Y..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mahmut Tuncer Rap Yapacak 15:12

Mahmut Tuncer Rap Yapacak

Ünlü türkücü ve kendi deyimiyle halay komutanı Mahmut Tuncer, tv100 web sitesinin YouTube kanalı için verdiği röportajda müjdeyi verdi...

  • BETA tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hale Soygazi Kafaları Karıştırdı 20:44

Hale Soygazi Kafaları Karıştırdı

Hale Soygazi'nin, Murat Şar'ın kızı Melis Şar'ın fotoğrafını beğenmesi kafaları karıştırdı. Murat Şar, Hale Soygazi'nin beğendiği fotoğrafların screenshot'ını kendi sosyal medya hesabından paylaştı.....

  • BETA tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çağla - Bi Yere de Yaz 03:15

Çağla - Bi Yere de Yaz

Bi Yere de Yaz şarkı sözleri ile Yasını tuttum aşkın üzüldüğüm yeter Varlığın yemin ederim yokluğündan beter Kaç kere şans dilenip kapılara bile dayandın Yeni düştü jeton heralde Bittik biz günaydın Bi yere de yaz ço..

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek 01:24

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek

Sar Pişir Tavuk Baget Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 yemek kaşığı süt 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 diş sarımsak Pul biber Karabiber Kekik Tuz 7 adet tavuk baget Hazırlanışı; 1. Uygun bir kapta süt, sıvı yağ, sarımsak, p..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle 1:46:42

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle

Dünya Uzaydan gelen bilinmeyen bir uzaylı formunun saldırısına uğrayacaktır. Los Angeles'da geçen olaylarda tüm halk uzaylı istilası sonrasında ortadan kaybolacaktır. Hayatta kalan dedektif Mark Corley çok sevdiği oğlunu..

Hadise - Aşk Dediğin 03:40

Hadise - Aşk Dediğin

Hadise - Aşk Dediğin Müzik Dinle Şarkı sözleri Anlatsam anlamaz ki Kendi bildiği en doğru Korkmadan sevmemiş Bu yüzden bulamıyor yolu Tek bir kalp yetmiyor Yetse de atmıyor Oysa ki aşk dediğin Sağına soluna bakmaz ..

Fettah Can - Boş Bardak 03:45

Fettah Can - Boş Bardak

Fettah Can - Boş Bardak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün seninle konuşmak değil niyetim Galiba artık yapamıyorum Sürsün isterdim kendimi kandırarak Yalanla yüz göz olamıyorum Her insan bazen şaşar Kendi sınırların..

Temizlik İşinde Ekip Çalışmasının Önemi 00:27

Temizlik İşinde Ekip Çalışmasının Önemi

Bir alışveriş merkezinde makine ile zemin temizliği yapan temizlik işçileri kendi işlerini kolaylaştırmak için ilginç bir yöntem bulmuşlar...

  • JET TV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Avrupa Ülkelerinin Kızıl Elmaları 07:24

Avrupa Ülkelerinin Kızıl Elmaları

Videomuzda A'dan Z'ye Avrupa ülkelerinin, kendi resmi tarihlerine göre, Avrupa kıt'asındaki ( Sömürgeler hariç) geniş topraklara sahip oldukları yılları ve sınırları ile 2019'dahi hallerini görüyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Düşük Bütçeli Yenilmezler Fragmanı 00:29

Düşük Bütçeli Yenilmezler Fragmanı

Çizgi süper kahramanlar aynı filmde buluştuğu Yenizmezler isimli filmi yakından takip eden arkadaş grubu kendi imkanları ile güzel bir fragman hazırlamışlar...

  • JET TV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Arabada Sigara İçmeye Çözüm Bulan Yurdum İnsanı 00:38

Arabada Sigara İçmeye Çözüm Bulan Yurdum İnsanı

Yurt genelinde dört bir yanda Dumansız Araç Uygulaması yapılmış ve binlerce sürücüye para cezası yağmıştı. Yurdum insanı bu ceza karşısında boş durur mu kendi yöntemini bulmuş bile.....

  • JET TV tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aslızen - Delizabet 03:27

Aslızen - Delizabet

Aslızen - Delizabet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Savurdum bugün külleri Geçmişe ait herşeyi Fırlatıp attım eskiyi Ne liman kaldı ne gemi Korkmadım kara kışta Aşkıda yaşadım arşta Koyar mı acılar bana Olmuşum zümrüdü anka..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Ni̇hat Doğan’ın Hercai̇ Şarkısı Türki̇ye’yi̇ İki̇ye Böldü 11:07

Ni̇hat Doğan’ın Hercai̇ Şarkısı Türki̇ye’yi̇ İki̇ye Böldü

Magazin Noteri'nin 50. Bölüm Konuğu Nihat Doğan Birbirinden Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu. Geçtiğimiz Günlerde Hercai Şarkısını Kendi Tarzıyla Yorumlayarak Klibini Piyasaya Süren Başarılı Şarkıcı, gelen Eleştirilere “N..

  • BETA tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Düşük Bütçeli Yenilmezler Fragmanı - Türkiye 00:26

Düşük Bütçeli Yenilmezler Fragmanı - Türkiye

Çizgi süper kahramanlar aynı filmde buluştuğu Yenizmezler isimli filmi yakından takip eden arkadaş grubu kendi imkanları ile güzel bir fragman hazırlamışlar...

  • JET TV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hülya Avşar Kıvanç Tatlıtuğ'u Övdü Can Yaman Ve Burak Özçivit'i Eleştirdi 17:56

Hülya Avşar Kıvanç Tatlıtuğ'u Övdü Can Yaman Ve Burak Özçivit'i Eleşti

Usta oyuncu Hülya Avşar, yeni nesil oyuncuları değerlendirdi. Kendi jenerasyonunun hala daha ağırlıkta olduğunu söyleyen Avşar kızının estetik iddialarına değinerek, estetiğe karşı değilim ama yaratılanı korumaktan yana..

  • BETA tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Şebnem Bozoklu Nasıl Oyuncu Olduğunu Bizim Hikayemizde Yazdı 04:26

Şebnem Bozoklu Nasıl Oyuncu Olduğunu Bizim Hikayemizde Yazdı

Ömür Sabuncuoğlu'nun gelirini kız çocuklarının okuması için bağışladığı Bizim Öykümüz kitabının imza gününde Şebnem Bozoklu vardı. Şebnem Bozoklu kitapta kendi otobiyografisini yazdı...

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 8. Bölüm 1:00:06

Are You Human? 1. Sezon 8. Bölüm

Ye-na gelinlik alışverişine çıkar. Yeong-hun kendi güdüleriyle ilgili şüpheye düşer. So-bong rahatsız edici bir konuşmaya kulak misafiri olur...

  • Koreli tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 5 yıl önce