#Kendi kahkülünü kesen genç koniçiva

Beatbox Yapan Roman Genco 00:53

Beatbox Yapan Roman Genco

Roman gençler oturmuş ve kendi çaplarında eğlenmek istemiş. İçlerinden biri beatbox yaparken diğeri ona eşlik etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 202 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çirkinden Güzele Dönme Tiktok Akımı 03:26

Çirkinden Güzele Dönme Tiktok Akımı

Kendini küresel bir video topluluğu olarak tanımlayan TikTok ile kullanıcılar, kendi kısa videolarını oluşturup, paylaşabiliyor. Kullanıcılar, videolarına, özel efekt filtreleri, eğlenceli etiketler ve çıkartmalar ile se..

  • PengoTV tarafından
  • 321 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Domates Çorbası Tarifi 03:23

Domates Çorbası Tarifi

Malzemeler: 5 adet olgun domates, 2 yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı toz biber, 5 su bardağı su, İsteğe bağlı olarak 1/2 su bardağı süt, Tuz, Üzeri için kaşar rendesi. Sonbaharı yaşayamad..

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi 04:48

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 adet küçük boy veya 1 adet büyük boy Havuç, 1 su bardağı iri..

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi 02:13

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi

Türkiye Meis adasını Navtex ilan etti. Yunanistan ise duruma tepki gösterdi. O bölgenin kendi kıta sahanlığı içinde olduğunu öne sürdü. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'ın Oruç Reis’in Doğu Akdeniz’deki..

Çalışırken söylediği şarkılarla müşterilerini mest ediyor 04:58

Çalışırken söylediği şarkılarla müşterilerini mest ediyor

Ankara’da 27 yıldır şarkı sözü ve şiir yazan bakkal Yaşar Kılıç, dükkanına gelen müşterilerini kendi yazdığı ve bestelediği şarkılarla karşılıyor...

Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu 08:37

Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu

Kastamonu’da ikamet eden iki çocuk annesi, eşinin rahatsızlanıp çalışamaz duruma gelmesiyle zor durumda kaldı. Hibe desteği alan kadın, yıllardır hayalini kurduğu terzi dükkânını açtı. 43 yaşında kendi işinin patronu ola..

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değildi 02:59

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gi

Konu: 13 yaşındaki Nicholas Barclay en son arkadaşlarıyla basketbol oynarken 13 Haziran 1994'de San Antanio, Teksas'da görüldü. Nicholas daha sonra eve gitmedi ve kendisinden bir haber alınamadı. Nicolas’ın ailesi, 3,5 ..

  • JET TV tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Kaş Yaparken Göz Çıkaran Kepçe Operatörü 00:34

Kaş Yaparken Göz Çıkaran Kepçe Operatörü

Kepçe operatörü kendi imkanları ile kepçeyi kamyona yüklemek istemiş. Ancak el freni çekilmeyen kamyon yokuş aşağıya gitmeye başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul trafiğinde “makas” terörü kamerada 01:34

İstanbul trafiğinde “makas” terörü kamerada

E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu’nun çeşitli noktalarında otomobille farklı zamanlarda seyreden 2 ayrı sürücü, araçların arasında defalarca makas atarak adeta trafikte terör estirdi. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehl..

Ağırlık Kaldırırken Ayılıp Bayılan Eleman 00:32

Ağırlık Kaldırırken Ayılıp Bayılan Eleman

Evinin bahçesine kurduğu ağırlık aletlerinde spor yapan adam kendi sınırlarını biraz zorlamak istemiş. Ancak eleman zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

ERANGEL KATLİAMI - 29 KILLS [PUBG Mobile] 17:40

ERANGEL KATLİAMI - 29 KILLS [PUBG Mobile]

Bu seferde Pubg Mobile'da Erangel haritasında terör estiren mithrain'i yine kendi mizahlarıyla izliyoruz...

İstanbul trafiğinde 'bu kadarına da pes' dedirten görüntü kamerada 00:21

İstanbul trafiğinde 'bu kadarına da pes' dedirten görüntü kamerada

Maltepe’de bir maganda arkadaşını yüzüstü motosiklete yatırarak dakikalarca seyretti. Maganda hem kendi hem de arkadaşının canını tehlikeye attığı o anları “ücretsiz nakliyat yapılır” notuyla sosyal medyada paylaştı...

Öğrenci yurtlarında kriz var! 02:20

Öğrenci yurtlarında kriz var!

ÖZEL ÖĞRENCİ YURTLARINDA KRİZ VAR... BİRİNCİSİ ÖĞRENCİ YOK... İKİNCİSİ, BAZI ÖĞRENCİLER EŞYASINI ALMADAN YURTTAN AYRILDI... BU DA KRİZ İÇİNDE KRİZ ÇIKARDI... EŞYASI DURAN AMA KENDİ GİDEN ÖĞRENCİLERE, İŞLETMECİLERİN İSYAN..

Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Tuz, Kızartmak için sıvı yağ. Patates Kızartması çok sevilir. Özellikle de sıcak ve Çıtır çıtırsa. Ama yağlı olması her zaman aman bu kadar yeter çok yemeyelim düşüncesiyle keyfi yarıda bıraktırır. İyi bir Patates kızart..

Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Kevserin Mutfağından Un Kurabiyesi Tarifi. Malzemeler: 250 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı nişasta (mısır veya buğday nişastası farketmez), 4 su bardağı u..

Şu Ana Kadar Gördüğünüz En Harika 25 Ev Dekorasyon Fikri 23:36

Şu Ana Kadar Gördüğünüz En Harika 25 Ev Dekorasyon Fikri

Aklınıza gelebilecek her durum için bu şaşırtıcı el becerilerine bir göz atın! Kedinizin tüyünden nasıl iplik yapıp bunu süper sevimli bir yastığa dönüştürüceğinizi, çiftler için nasıl harika eldivenler ve tişörtlere bas..

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Belçika’da Covid-19 vakalarındaki artış sürüyor 06:43

Belçika’da Covid-19 vakalarındaki artış sürüyor

Belçika’da korona virüs salgınında vaka sayılarındaki artış nedeni ile federal kurumlar kendi yetki alanlarındaki bölgelerde alarm seviyelerini yükselterek tedbirleri sıkılaştırdı...

Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı 03:01

Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı

İzmir'deki depremde yıkılan Emrah Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarılan ancak aynı enkazda anne ve babasını kaybeden, ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi Arif Emre Nayman'ın (20) durumu iyiye gidiyor. Na..

Yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde içerde kalan ve kurtarılan kişilerin ses kayıtları ortaya çıktı 02:00

Yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde içerde kalan ve kurtarılan kişilerin s

İzmir’de depremde yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde yaşayan kişilerin panik anları ses kayıtlarına yansıdı. Apartmandaki kişiler o anlarda kendi aralarında kurdukları iletişim grubundan haberleşirken, içerde bulunanlar kap..

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu 02:14

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu

SIRADA SADECE FİLMLERDE OLUR DİYECEĞİNİZ TÜRDEN BİR HABER VAR. İDDİAYA GÖRE BİR HEMŞİRE HASTANEYE YATIRILAN BEBEK İÇİN AİLESİNE ÖLDÜ DEDİ. SONRA DA BEBEĞİ KENDİ NÜFUSUNA KAYDETTİRDİ. 34 YIL BOYUNCA BİR ŞÜPHEYLE YAŞAYAN B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Dondurucuda Bamya Saklama 02:29

Dondurucuda Bamya Saklama

Geçtiğimiz hafta tatil dönüşü arkadaşlarımızı ziyaret etmek için Ortaca'ya uğradık. Cuma günleri Ortaca'nın pazarı var. Pazarda çevre köylerden gelip ürünlerini satan birçok pazarcı da mevcut. O yüzden kendi bahçenizden ..