#Kendi kahkülünü kesen genç koniçiva

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Şanslı Balık, Plajda Şakalaşan Güzel Bayanın Bacağına Saplandı Bölüm 1 ;-D 03:39

Şanslı Balık, Plajda Şakalaşan Güzel Bayanın Bacağına Saplandı Bölüm 1

İki genç kız buldukları balıkla şakalaşmak isteyince olanlar oldu. Bikinili kızlardan bir tanesi eline aldığı ölü balıkla arkadaşının bacağına vurarak onu korkutmak istedi. Genç kızın vurduğu balık arkadaşının bacağına s..

  • Cowboy tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.370 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Katy Perry - Firework 03:53

Katy Perry - Firework

Firework Do you ever feel Like a plastic bag Drifting through the wind Wanting to start again? Do you ever feel Feel so paper thin Like a house of cards One blow from caving in? Do you ever feel Already buried deep Six..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:06:13

Kral Arthur Kılıç Efsanesi (King Arthur Legend of the Sword) Yabancı F

Filmde genç Arthur’u Londinium’un arka geçitlerinde ekibi ile henüz kendi kaderini belirleyecek olan efsanevi kılıç Excalibur’u büyük taştan çıkartacağından habersiz bir halde gezinirken görüyoruz. Bir anda kılıcın etkis..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu & Yıldız Tilbe Atışması (Göndermeli Şarkılar) 07:20

Sezen Aksu & Yıldız Tilbe Atışması (Göndermeli Şarkılar)

Sezen Aksu, 1991 yılında İzmir'de keyif çatmak için gittiği bir pavyonda sahnede şarkı söyleyen genç bir kadın görür. Kadının sesi Sezen Aksu'yu o kadar etkiler ki birkaç gün sonra kolundan tuttuğu gibi İstanbul'a götürü..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle 1:10:53

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki kadın arasında karar vermekte zorlanan bir adamın hikâyesi anlatılır. Genç adam, birlikte olduğu kadınla bir türlü aradığı mutluluğu ve huzuru bulamaz. Görünüşte bir sıkıntıları olmamasına r..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:05

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim Şarkı Sözleri Hayat bu kadar mı? Bence değil Bir kaç sözüm var Biraz senin gibi Yıkılmayan duvarları var Bazen esintili Bazen uzak yakınlarım var Ben ben böyleyim kendi yolumda Bırak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı 03:18

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı

ABD bölgede maça 11 kişi ile çıkmak istemiyor. 22 kişi artı hakemlerle beraber çıkmak istiyor. Amerika kim kaybederse kaybetsin kazanan kendisi olmak istiyor. Burada hem PKK'yı ve YPG'yi kendi hedefleri doğrultusunda kul..

  • En Yeniler tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce