#Kendi kahkülünü kesen genç koniçiva

İzleyeni Derin Düşüncelere Gark Eden Son Cam Kesici 02:49

İzleyeni Derin Düşüncelere Gark Eden Son Cam Kesici

Youtube'da denk geldiğim videodaki amca bir bit pazarında ekmeğinin peşinde ama yaptığı iş insanı hipnoz ediyor. Tıpkı bir elma doğrar gibi cam kesen amcamızı izliyoruz....

  • JET TV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Milli İstihbarat Teşkilatı BAE Ajanını Yakaladı 02:01

Milli İstihbarat Teşkilatı BAE Ajanını Yakaladı

Milli İstihbarat Teşkilatı nefes kesen bir operasyona imza attı. Birleşik Arap Emirlikleri adına casusluk yapan bir ajan Türkiye’de kıskıvrak yakalandı. İşte o operasyonun detayları…..

Mahallede ağaç savaşı! 02:06

Mahallede ağaç savaşı!

BİR YANDA 'İNŞAATTA RAHAT ÇALIŞAMIYORUZ' DEYİP, KOMŞU APARTMANIN BAHÇESİNDEKİ AĞACI KESEN SORUMSUZ İŞÇİLER... DİĞER YANDA POLİS ÇAĞIRMAK YERİNE CEZA KESMEYE KALKAN APARTMAN SAKİNLERİ... İSTANBUL'DAKİ O AĞAÇ KESME KRİZİND..

Üsküdar'da sahte altın kabusu 02:42

Üsküdar'da sahte altın kabusu

BİR DEĞİL, İKİ DEĞİL, AYNI SEMTTE TAM 9 KUYUMCUYU KANDIRDI... 40 YILLIK ESNAFI BİLE TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... EĞELEYEN DE, KESEN DE ALTINLARIN SAHTE OLDUĞUNU ANLAYAMADI... ONUNCU İŞİNDE YAKAYI ELE VEREN ALTIN DOLANDIRICISI, 'PES..

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..

Çıkmaz sokakta yine olay var! 03:04

Çıkmaz sokakta yine olay var!

BURSA'DA BİR ÇIKMAZ SOKAK. GÜNLERDİR GÜNDEMDE, DAHA ÖNCE DOĞAL GAZ BORULARINI KESEN, İDDİAYA GÖRE DEFALARCA KAVGA ÇIKARAN KADIN SON OLARAK KOMŞULARININ KAPISINA SOPAYLA DAYANMIŞTI. AYNI ADRESTE YİNE HAREKETLİ BİR GECE YA..

Çatıda kurtarma operasyonu 01:16

Çatıda kurtarma operasyonu

BUZ TUTAN ÇATIDA ÖNLEM ALMADAN TEMİZLİK YAPARKEN KAYDI. APARTMAN GÖREVLİSİNİ İTFAİYE 1,5 SAATLİK ÇABAYLA, NEFES KESEN BİR OPERASYONLA KURTARDI...

Türk Jetlerinden Doğu Akdeniz'de Gövde Gösterisi 01:24

Türk Jetlerinden Doğu Akdeniz'de Gövde Gösterisi

Türkiye, havada yakıt ikmali yapabilen sayılı ülkelerden biri. Doğu Akdeniz'de bu kez havada eğitim vardı. TSK, savaş uçakları ve yakıt ikmal uçaklarıyla havada nefes kesen bir eğitim düzenledi...

Özel Harekat Polislerinin dağcılık eğitimi 02:05

Özel Harekat Polislerinin dağcılık eğitimi

HAVADA, KARADA, DENİZDE... HER ZAMAN VE HER YERDELER... SHOW HABER EKİBİ, GÜNÜN 24 SAATİ, YILIN 365 GÜNÜ GÖREVE HAZIR BEKLEYEN ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNİN NEFES KESEN DAĞCILIK EĞİTİMLERİNİ GÖRÜNTÜLEDİ...

Ev alma komşu al! 03:12

Ev alma komşu al!

EV ALMA KOMŞU AL DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER... İSTANBUL ÜMRANİYE'DE... İDDİAYA GÖRE, BİR KADIN, ÜST KOMŞUSUNA KAFAYI TAKTI... NEREDEYSE HER GÜN KAPILARINI YUMRUKLADI... GECE GÜNDÜZ, BİR RAHAT NEFES ALDIRMADI... O EVDEKİ ANN..

Hemşire Sahiplendiği Köpeğine Çarpan Aracın Peşini Bırakmadı Sürücüden Şikayetçi Oldu 04:35

Hemşire Sahiplendiği Köpeğine Çarpan Aracın Peşini Bırakmadı Sürücüden

Zonguldak'ta bir hastanede görev yapan hemşire Duygu Güneş, bir süre önce sahiplendiği sokak köpeğine çarpıp kaçan aracın peşine düştü. 6 kilometrelik kovalamacının ardından aracın önünü kesen hemşire, kovalamacının sonu..

Soros'un Değil Toros'un Silahsız Geleceğim Erkek Misin Süleyman Soylu Ümit Özdağ 07:38

Soros'un Değil Toros'un Silahsız Geleceğim Erkek Misin Süleyman Soylu

'Soros'un Değil Toros'un!' 'Silahsız Geleceğim!' Erkek misin? | Süleyman Soylu Ümit Özdağ KRT Haber İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Katıldığı Bir Televizyon Programında Sessiz İstila Filmini Hedef Aldı. Filmin Bir Ed..

GİY GİY GİYİNELİM Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 02:06

GİY GİY GİYİNELİM Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Okul öncesi eğitici çocuk şarkıları. Giyinme şarkısı Sevgili Çocuklar, siz de kendi kıyafetlerinizi kendiniz giyiyorsunuz değil mi? Kışın kalın kalın sıcak tutan şeyler, yazın t-shirt'ler şortlar... Güneşe çıkarken şapk..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Canim Kardeşi̇m 20.Bölüm Ai̇lemi̇zi̇n Robotu 10:32

Canim Kardeşi̇m 20.Bölüm Ai̇lemi̇zi̇n Robotu

Galip bey eve mutfak robotu alır. Çocuklar bu küçük aletin yerine büyük bir robotları olmasını isterler. Mine hayalinde kendisi ve müge için bir robot hayal eder. Bu robot ödevlerini bile yapacaktır. Mine hayal dünyasınd..

  • ÇocukTV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başkanlığı 10:54

Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başk

Ömer Köylüoğlu'nu Rahmetle anıyoruz. Bir vizyoner, bir önder, bir girişimci ve harika bir örnekti... İlklerin adamıydı. Onu tanıyan herkesin söylediği gibi zamanının 20-30 yıl önünde yaşayan bir insandı. Bu on dakikalık..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Geleceğin Arabası - Mercedes-Benz F 015 02:01

Geleceğin Arabası - Mercedes-Benz F 015

Mercedes-Benz F 015 Lüks in Motion araştırma aracı gelecekte kendi kendine sürüş vizyonunu sunuyor. Toplu bağlantı olanağı sunan , lüks salon, geleceğin kendi kendine çalışan otomobilinin iletişim ve etkileşim için nası..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Bu kadarını da beklemezdiniz ! 00:43

Bu kadarını da beklemezdiniz !

Küçük Çocuk her şeyi kendi başına hallediyor..

  • PengoTV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ters Takla Atarak 2 Çocuğu Ölümden Kurtaran Adam 00:15

Ters Takla Atarak 2 Çocuğu Ölümden Kurtaran Adam

Endonezya'da kaydedilen görüntülerde, motosikletiyle ilgilenen adam kontrolden çıkan aracın sesini duyması ile harekete geçerek iki çocuğu kurtardı. Kurtarma sırasında kendi hayatını da tehlikeye atan adam muhteşem bir t..

  • PengoTV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Bahçada Yeşil Çınar - GÜLAY 04:35

Bahçada Yeşil Çınar - GÜLAY

Bahçada yeşil çınar Boyu boyuma uyar Ben seni gizli sevdim Bilmedim alem duyar Nanay nanay nanay da... Nanay nanay esmer yarimsen nanay Nanay nanay kendi malımsan nanay Bahçalarda gül vari Var git ellerin yari ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..