#Kendi kahkülünü kesen genç koniçiva

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir 00:45

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Kartal Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2011 ) 1:54:09

Kartal Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2011 )

Genç kızların son dönemdeki sevgilisi Channing Tatum'u başrole taşıyan bu son dönem kılıç ve sandalet filmi, Devlet Düşmanı ile tanıdığımız Kevin McDonald'ın yönetmenliğinde çekildi. M.S. 2. yüzyıl da Roma İmparatorluğu..

Son Durak Hd İzle 1:25:01

Son Durak Hd İzle

Birkaç siyahi genç, San Francisco kentinin Oakland bölgesinde yer alan Fruitvale adlı BART geçiş istasyonunda protesto eylemi yaparlar. Polisler tarafından geri püskürtülmeye çalışılan eylemcilerin sesi, duyulan birkaç e..

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle 2:12:05

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle

Star Trek: Bilinmeze Doğru izleStar Trek Into Darkness izle 1960larda başlayan Uzay Yolu macerası 12. filmiyle birlikte başarılı bir şekilde devam ediyor.Star Trek Film olarak 7 bölüm yine 7.filmden başlayarak 4 bölüm Y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hesaplaşma The Reckoning Film İzle 1:25:04

Hesaplaşma The Reckoning Film İzle

Filmin Konusu Polise suç, Gerilim heyecan ve Gizemli unsurlarla bezenmiş The Reckoning filmi Avustralya’da 21 Ağustos 2014 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Ancak biz siz değerli üyelerimize bu filmi bulup üstüne b..

  • Tv Series tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Böyle Bir Güreş 00:45

Yok Böyle Bir Güreş

Genç eleman kendisinden biraz daha iri gözüken tecrübeli biriyle karşılaşıyor.Oldukça ilginç bir güreş sergileyen ikiliden genç olanı rakibini adeta kilitliyor. Sonunda ise onu fırlatarak mücadeleyi kazanmayı biliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaban Domuzunun Terör Saçtığı Anlar 01:08

Yaban Domuzunun Terör Saçtığı Anlar

Yaban domuzu önce bir genç'in pestilini çıkartıyor daha sonrada bir genç bayanı hedef alıyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Solace Film İzle 1:41:12

Solace Film İzle

Afonso Poyart’ın yönettiği film, korkunç cinayetler işleyen ve ardında hiçbir iz bırakmadan kimliğini saklamayı başaran bir seri katilin peşine düşen genç bir FBI dedektifinin hikayesini ele alıyor. Genç dedektif bu zorl..

  • Tv Series tarafından
  • 3.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü'nün Muhteşem Evi! 00:53

Bengü'nün Muhteşem Evi!

Müzik dünyasına genç yaşta adım atan Bengü, son 10 yıla beş albüm sığdırmayı başarmış çok disiplinli yaşayan bir sanatçı. Evinde vakit geçirdikçe ve hayata bakışını dinledikçe bundan iyice emin oluyoruz. İzmir Amerikan K..

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Günlük Evliliğe Üç Yıldır Nafaka Ödeyen Adam 02:58

Bir Günlük Evliliğe Üç Yıldır Nafaka Ödeyen Adam

28 yaşındaki Atakan Varlı tanıştığı genç kızla evlendi... Ancak eşi bir gün sonra ortadan kayboldu... Eline ulaşan tebligatla bir günlük karısının kendisine boşanma davası açtığını öğrenen genç, 24 saat süren evliliği iç..

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Defteri Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle 1:40:16

Ölüm Defteri Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle

Death Note (Ölüm Defteri) Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Tsugumi Ooba tarafından yazılıp Takeshi Obata tarafından resimlenen ve Netflix tarafından sinema dünyasına uyarlanan Death Note’un konusu kısaca; bir lise..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Ninni Orijinal Fragman 01:30

Ninni Orijinal Fragman

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

Silahlı Gaspçı Dehşeti Kamerada 02:15

Silahlı Gaspçı Dehşeti Kamerada

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde üniversiteli bir genç kızın çantasını alan silahlı saldırgan genç kızı yerde sürükledi. Üniversiteli kızın imdat sesini duyan polis ekipleri gaspçıyı kısa sürede yakalarken dehşet anları k..

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:34:26

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi ..

Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Dehşet Anı Kamerada: Feci Şekilde Can Verdi 00:31

Dehşet Anı Kamerada: Feci Şekilde Can Verdi

Hindistan'da Chirala İstasyonunda bir üniversiteli genç, tam ayağını attığı sırada dengesini kaybetti ve trenin altına girdi. Olayda talihsiz genç feci şekilde hayatını kaybetti...

Arkadaşını Otobüsün Altına İtten Kız 00:41

Arkadaşını Otobüsün Altına İtten Kız

Polonya'da meydana gelen olayda, yolda yürüyen iki genç kızdan biri arkadaşını omuz darbesiyle otobüsün altına itmiş. Talihsiz genç kız otobüsün altında ezilmekten şans eseri kurtulmuş. Arkadaşını otobüsün altına iten ge..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seni Tanımıyorum Çocuk Benden Değil 01:10

Seni Tanımıyorum Çocuk Benden Değil

1968, Tahran. 'Şah' Muhammet Rıza Pehlevi döneminde iki genç. El ele ve mutlu gibiler. Keşke her şey göründüğü gibi olsa. Ayten Senden düğün dernek isteyen mi var? Mütevazı bir nikâh bana yeter de artar bile diye yırtı..

Ben Erkek Peşinde Koşan Kızlardan Değilim 02:01

Ben Erkek Peşinde Koşan Kızlardan Değilim

1968, Tahran. 'Şah' Muhammet Rıza Pehlevi döneminde iki genç. El ele ve mutlu gibiler. Keşke her şey göründüğü gibi olsa. Ayten Senden düğün dernek isteyen mi var? Mütevazı bir nikâh bana yeter de artar bile diye yırtı..

Dünyanın İlk Canavar Kamyon Çocuk Takım 02:33

Dünyanın İlk Canavar Kamyon Çocuk Takım

A GROUP of youngsters are breathing new life into the world of monster trucks, as they complete death defying stunts despite their tender age. Known as Team Kid KJ, the team was formed in 2010 by monster truck enthusiast..

  • BETA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:09

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

Pasta Mumunu Yaktığı Sırada Uçan Balonların Alev Almasıyla Hayatının Şokunu Yaşayan Kadın 00:12

Pasta Mumunu Yaktığı Sırada Uçan Balonların Alev Almasıyla Hayatının Ş

Doğum günü partisinde kutlama sırasında genç kız pasta mumlarını yakarken, uçan balonlar bir anda alev aldı. Alevler içinde kalan genç kızın saçları tutuştu. Yaşanan korku dolu anlar kameralara böyle yansıdı.....

  • JET TV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İntiharı İzleyen Gençlerden Utandıran Sözler 'Atlamayacaksa Gidelim Yatalım' 01:15

İntiharı İzleyen Gençlerden Utandıran Sözler 'Atlamayacaksa Gidelim Ya

Aydın'da gece yarısı bir grup genç intiharı izleyebilmek için toplandı. Adeta insanlık dramının yaşandığı olayda polis ve sağlık ekipleri şahsı intihardan vazgeçirmek için itfaiye ekipleri ise olası intiharda can kurtarm..

Kara Gözlüm Türkan Şoray Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm Türkan Şoray Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılık Kolay Değil İbrahim Tatlıses Türk Fİlmi İzle 1:19:19

Ayrılık Kolay Değil İbrahim Tatlıses Türk Fİlmi İzle

Filmin Konusu: Büyük bir çiftlikte çalışan yoksul bir köylü, çiftlik sahibi Ağa’nın kızına aşıktır. Genç kız da onu sever ama sınıf farklılığı biraraya gelmelerine engel olur. Göç ettiği kentte ünlü bir türkücü olunca bü..

  • PengoTV tarafından
  • 4.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce