#Kendi kahkülünü kesen genç koniçiva

Şehvetin Esiriyiz 1965 Ajda Pekkan Salih Güney Türk Filmi İzle 1:19:16

Şehvetin Esiriyiz 1965 Ajda Pekkan Salih Güney Türk Filmi İzle

Şehvetin Esiriyiz, 1965 yapımı başrollerini Ajda Pekkan ile Salih Güney'in yaptığı Türk filmidir. Tek parça izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Filmde, zengin erkeklerle birlikte olarak hayatını sürdürmeye çalışan Sevim’in..

  • Tv Series tarafından
  • 4.956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı 01:53

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı

Oyuncu Murat Cemcir, önceki gece adını herkesten sır gibi sakladığı sevgilisiyle görüntülendi. Flaşların patlamasıyla neye uğradıklarını şaşırıp panikleyen ikili gazetecilere haber yapılmaması için “Ocağımızı söndürürsün..

  • BETA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 28. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 28. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Kıza Laf Atan 30 Kişiyi Tek Başına Döven Çeçen 00:47

Kıza Laf Atan 30 Kişiyi Tek Başına Döven Çeçen

Yardıma gelen genç Çeçen, 30 serseriyi tek başına darmadağın etti. Rusya’da kabadayılık yapan gençler, Müslüman kızı rahatsız ettiler. O anda Müslüman kızın yardımına çeçen genç adam koştu...

  • JET TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇ Mi̇ 10:45

Di̇lan Çitak, Evli̇li̇k İçi̇n İbrahi̇m Tatlıses'i̇ İkna Edebi̇ldi̇

İbrahim Tatlıses’in 1.5 yıl önce kızı olduğunu kabul ettiği Dilan Çıtak, önceki akşam Etiler’de doğum gününü kutladı. Mekanda sahne alan Çıtak’ı yeni yaşında annesi, kardeşi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1,5 ..

  • BETA tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyonistlerin Mermi Yağmurundan Sağ Çıktı 01:04

Siyonistlerin Mermi Yağmurundan Sağ Çıktı

Sosyal Medyada düşen bir görüntüde Filistinli bir genç, arkadaşı ile birlikte İsrail sınırını geçince İsrail askerlerinin kurşun yağmuruna tutuluyor. Arkadaşı açılan kurşunlarla hayatını kaybeden genç, ümidini kaybetmeyi..

Elazığ'da Cadde Ortasında Kadınların Saç Başa Akıl Almaz Kavgası 00:20

Elazığ'da Cadde Ortasında Kadınların Saç Başa Akıl Almaz Kavgası

Elazığ Gazi Caddesi'nde bilinmeyen bir nedenle kavgaya tutuşan genç kızlardan biri, bir diğerinin saçını çekerek dövmeye çalışırken, başka bir kız da yerde diğer kızla kavgasını sürdürdü. Vatandaşların güçlükle ayırdığı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Azazil 2 Büyü 2016 Türk Filmi İzle 1:26:34

Azazil 2 Büyü 2016 Türk Filmi İzle

Sedat işinde başarılı ancak özel hayatında bir o kadar başarısız ve mutsuz genc bir adamdır. Özellikle küçük kızları İlayda doğduktan sonra karısı Aylin ile ilişkileri gün geçtikçe kötüye gider. Karşısına çıkan genç ve g..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı 01:01

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle 55:24

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının, zengin bir aile dostunun kızıyla evlendirmek istediği Kemal, yoksul ancak namuslu insanların sıcacık dünyasına adım atar ve Nur’u tanır. Bu fakir mahalle Kemal’in babası tarafından yıktırılıp, yerine f..

Hamile Kızın İlginç Paylaşımları 01:03

Hamile Kızın İlginç Paylaşımları

Adını şanını bilmediğim genç kızımızın karnı burnunda. Ancak bazı durumlarda sınır tanımıyorum. Genç arkadaşın ilginç instagram hallerini seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

CHP'yi Telefonda İşletip Taşıma Mitingi Deşifre Etti 02:12

CHP'yi Telefonda İşletip Taşıma Mitingi Deşifre Etti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce cumartesi günü İstanbul'da miting düzenleyecek. Meydanı dolduramayacağını anlayan CHP, adayının mitingi için çevre illerden otobüsle adam taşıyacağını ise bir genç üç ayrı ili ar..

Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Şov 02:27

Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Şov

Kuzey Marmara otoyolunda motosikletli bir genç, arkadaşına 200 kilometre hızla gittiği sırada grafiti yaptırdı. 3. köprüden de geçen genç, şov uğruna herkesin canını tehlikeye attı. Motosikletli sürücü, o anları kaydedip..

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Thelma İzle 1:56:02

Thelma İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın 00:38

Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın

Gerçek aşkı Tetris oyununda bulan ve onunla evlenmeyi planlayan bir kadın Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşıyor. Noorul Mahjabeen Hasan adlı kadın daha önce de 'Pierre' adlı bir hesap makinesiyle rom..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Şentürk Engelli Gence Yapılan Saldırı Hakkında Konuştu 03:35

Metin Şentürk Engelli Gence Yapılan Saldırı Hakkında Konuştu

Adana'da konuşma engelli bir genç, eve gitmek için bindiği minibüste 3 kişi tarafından feci şekilde dövüldü. Minibüsün güvenlik kamerasına da yansıyan olay, herkesin yüreklerini burktu. Sanatçı ve Dünya Engelli Vakfı Baş..

  • BETA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hicran 1971 Türk Filmi İzle 1:25:43

Hicran 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran bir gece kulübünde vestiyerlik yapmaktadır. Yoksul ve sıkıntılarla dolu bir yılın geride kaldığı yılbaşı gecesi çapkın bir genç olan Orhan ile karşılaşır. Orhan bu güzel ve tertemiz kızda gerçek aşkı bul..

Ana Yolda Şınav ve Mekik Çeken Yurdum Gençleri 00:59

Ana Yolda Şınav ve Mekik Çeken Yurdum Gençleri

Çorum'un Sungurlu ilçesinde iki genç şehirlerarası karayolun ortasında şınav ve mekik çekerek trafiği tehlikeye soktu. Ankara-Samsun karayolu Toprak Mahsulleri Ofisi önünde orta refüjde bekleyen iki genç, karayolun orta..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mary Queen of Scots Orijinal Fragman 02:46

Mary Queen of Scots Orijinal Fragman

16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart, 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Mary bunun yerine yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere'..

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor 01:55

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor

ABD'deki San Diego Francis Parker Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi Kenan Pala'nın evsizler ve kimsesizler için yaptığı çalışmalar nedeniyle, kentte bu yıl 23 Ocak, 'Kenan Pala Günü' ilan edildi Kaliforniya Valisi adına S..

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle 1:20:12

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle

Konusu : Günümüzden yedi yıl önce, ailenin tek oğlu Celil, askerden gelecektir. Evde telaşlı bir bekleyiş vardır. Celil'in ablası Delal'in Nazif'le evlenmiş ve ondan bir kız bebek doğurmuştur. Aile Celil'i heyecanlar ka..

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda 00:48

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda

Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde yeniden şekillendirdi. Bir grup bilim adamı 9 bin yıl önce kuzeybatı Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde y..

Boy Erased Orijinal Fragman 02:46

Boy Erased Orijinal Fragman

Jared küçük bir Amerikan kasabasında yaşayan genç bir delikanlıdır. Baptist bir papazın oğlu olan Jared ailesiyle çatışmaktadır. 19 yaşındaki genç delikanlı bir ültimatom ile karşı karşıya kalır. Ya bir eşcinsel dönüşüm ..

Yağmurlu Havada Drift Yaparken Takla Attılar 00:45

Yağmurlu Havada Drift Yaparken Takla Attılar

Özbekistan'da iki genç drift yaparken takla attı. Görüntülerde iki genç otomobille yağmurlu havada drift yaparak ilerliyor. Kaygan zeminde otomobil kontrolden çıkarak duvara çarpıyor ve takla atıyor. Kazada otomobildekil..

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
X-Men- Birinci Sınıf - Mystique'in Çocukluğu 02:03

X-Men- Birinci Sınıf - Mystique'in Çocukluğu

Mutantlar henüz yer altındayken, kendilerini ve güçlerini, normal insanların gözünde deşifre etmeden önce Charles Xavier ve Erik Lensherr, yani Profesör X ve Magneto, doğaüstü güçlerini tek tek keşfetmek başlayan iki gen..