#Kendi kahkülünü kesen genç koniçiva

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle 1:29:33

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Film Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Unsere Mütter Unsere Väter season 1 episode 01 Unsere Mütter Unsere Väter s1e01 Berlin, 1941. Beş arkadaş Avrupa’nın çehresini..

 Deniz Seki Girne'de Konser Verdi 04:03

Deniz Seki Girne'de Konser Verdi

Kıbrıs'ın Girne kentinde sahne alan ünlü şarkıcı Deniz Seki konser öncesi önce basın mensuplarının sorunlarını cevapladı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Girne'de sevenleriyle buluşmak için bir araya geldi. Kıbrıs'ın Girne ken..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor 00:39

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor

İrlanda'daki bir ortaokulda gece 3'te güvenlik kamerasının çektiği görüntüler tartışma konusu oldu. Kameranın kaydettiği görüntülerde önce öğrenci dolapları kendi kendine yıkılırken sonra temizlik levhası devriliyor. Tüm..

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır 01:53

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdlib operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türkiye kendi güvenliği ve oaradaki vatandaşların güvenliği açısından her türlü tedbiri almış ve bunun devam edeceği inan..

Dolunay 15. Bölüm Fragmanı 00:49

Dolunay 15. Bölüm Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

Dolunay 15. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Dolunay 15. Bölüm 2. Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm 2. fragmanı yayında! Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Adı Efsane 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile ar..

Adı Efsane- Fikodan Sibelin Videosuna Kalp! 04:59

Adı Efsane- Fikodan Sibelin Videosuna Kalp!

Fiko'nun, Sibel'in Türkü söylediği videosuna yanlışlıkla attığı kalp ortalığı karıştırdı! Fiko, elinde telefon Sibel'in söylediği Hastane Önünde İncir Ağacı türküsünü dinlemektedir. Kendini, Türküye ve Sibel'in güzel s..

  • ANKA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz 06:07

Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz

Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz Kendisini dinlemeye gelen konukları arasında Çağla Şikel, Pınar Altuğ, Ender-Benan Saraç başta olmak üzere bir çok ünlü sima bulunan Deniz Seki’ye ise en büyük sürprizi Pınar Altuğ’un kızı ..

  • ANKA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

Trafikte Uyuyakalmanın Sonu Kötü Bitti 00:33

Trafikte Uyuyakalmanın Sonu Kötü Bitti

Avustralya'nın Sidney kentinde yolda uyuyakalan kamyon sürücüsü, kendi şeridinden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı şeritte bir otomobile çarpan kamyonun kaza anı böyle görüntülendi...

Adı Efsane - Fiko Sibeli Kurtarmayı Başaracak Mı? 05:15

Adı Efsane - Fiko Sibeli Kurtarmayı Başaracak Mı?

Ozan'ın oyununa gelen Sibel'i kurtarmaya çalışan Fiko, ona ulaşabilecek mi?Sibel, Fiko'ya kendisini kanıtlamak için Ozan'ın söylediği yalanları fark etmez. Amacı, albüm çıkartarak bir an önce ünlü olmaktır. Fiko, Ozan'ın..

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

Boyanan Yeri Lambaya Dönüştüren Cihaz 00:45

Boyanan Yeri Lambaya Dönüştüren Cihaz

Lamba yapım seti Electric Paint Lamp Kit bir parça kağıt, iletken boya ve bir aydınlatma kartı ile kullanıcıya kendi lambasını 3 basit adımda tasarlama imkanı tanıyor...

Hale Soygazi Bir Oğlu Olduğu İddialarına Son Kez Cevap Verdi 11:29

Hale Soygazi Bir Oğlu Olduğu İddialarına Son Kez Cevap Verdi

Hale Soygazi Magazin D programında canlı yayınına katıldı ve Murat Şar'ın kendi oğlu olduğu iddialarına cevap verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay - Çok Canım Acıyor 02:53

Dolunay - Çok Canım Acıyor

15. Bölüm Özet: Nazlı ve Ferit’in kararı herkesi şaşırtır. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar..

  • ANKA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muslera Geceye Damgasını Vurdu 01:34

Muslera Geceye Damgasını Vurdu

Dünya Kupası 2018 Elemeleri kapsamında Bolivya'yı kendi evinde ağırlayan Uruguay sahadan 4-2 galip ayrıldı. Galatasaraylı kaleci Muslera'nın yediği iki gol ise geceye damgasını vurdu...

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak 03:12

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak

11 yaşında geliştirdiği TopLa adlı 3 boyutlu oyunu 10 binden fazla indirme sayısına ulaşan Ömür Efe Güçlü, şimdi de 2 boyutlu RunWall adını verdiği heyecan ve eğlence dolu yeni oyunu ile karşımıza çıktı. 2015 yılında..

Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ? 06:33

Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ?

Deaş, Rakkayı Üç yıl boyunca kendi başkenti ilan etmişti. Deaş, Ortadoğu'yu terörize ettiği ve Avrupa çapında şiddetli zulüm planladığı temeliydi. Ancak şimdi Deaş nihayet Suriye'deki Raqa kentinden sürülmek üzere olabil..

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu 03:06

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede ölen 50 yaşındaki Halil Aslan'ın cenazesini bekleyen yakınlarına hiç tanımadıkları birisinin cenazesi verildi. Cenazenin tam olarak nerede karıştığını bilemeyen ailesi, bir an önce cenaz..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Yeni Nesil Dolandırıcılık 06:12

Yeni Nesil Dolandırıcılık

Yeni bir dizi yayına başlayacağı zaman ne yapar eder çerçeve öyküyü ve karakter tanımlamalarını okumaya çalışırım. Misal karakteri yakışıklı, zengin, gururlu gibi klişe sıfatlarla tanımlayan dizilerden umudum yoktur. Son..

Korna Sesiyle Dans Eden Çocuklar 00:25

Korna Sesiyle Dans Eden Çocuklar

Korna sesini kendi tarzlarına çeviren kankilerimiz...

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mikrofonu Bulunca Beyin Yakan Amca 04:12

Mikrofonu Bulunca Beyin Yakan Amca

Sunucu Ebru Birçak'a röportaj veren amca sorulan soruyu unutup kendi derdine daldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay 16. Bölüm Fragmanı 00:40

Dolunay 16. Bölüm Fragmanı

Dolunay 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patron..