#Kendi kendini rahatsız eden köpek

Utangaçlığın Nedenleri Nelerdir 01:00

Utangaçlığın Nedenleri Nelerdir

Utangaçlığın nedenleri ailesel veya toplumsal olabilir. Utangaçlık kişinin kendi varoluşunu sorguladığı ve kendini başkalarıyla kıyasladığı bir süreçtir. Davranışsal olarak bakıldığında kişilerde kaçınmalar görülebilir. ..

  • NABIZ tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grip Aşısının Etkisi Ne Kadar Sürer 00:50

Grip Aşısının Etkisi Ne Kadar Sürer

Grip aşısının hayat boyunca koruyuculuğu vardır. Fakat grip mikrobu dönemsel olarak kendi kendini yeniler ve bağışık sistemini yanıltır. Bu yüzden her yıl yeni bir aşı yapılması bu mikrobun yeniden oluşmasını engeller...

  • NABIZ tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarla Çocuk Olan Polis 00:07

Çocuklarla Çocuk Olan Polis

Kendi imkanlarıyla yola su kaydırağı yapan çocukların eğlencesine katılan polis bir anda kendini suda kayarken bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İlk Kez Maça Giren İranlı Kadınların Stattan Kovulması 01:19

İlk Kez Maça Giren İranlı Kadınların Stattan Kovulması

biliyorsunuz İran'da ilk kez kadınlara kendi başına stada girip yalığız futbol izleme hakkı tanındı. Koyu bir İstiklal kulübü taraftarı olan Seher Hudayari adlı genç bir İranlı kız ise kulübünün Asya Şampiyonlar Ligi maç..

  • JET TV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı 00:39

Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 155. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VASUNDHARA’YA REST ÇEKER Alekh annesinin yaptıklarını öğrenir öğrenmez soluğu Sadhana’nın yanında alır ve af diler. Ancak Sadhana, Alekh’in sevgisine olan güvenini kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çirkinden Güzele Dönme Tiktok Akımı 03:26

Çirkinden Güzele Dönme Tiktok Akımı

Kendini küresel bir video topluluğu olarak tanımlayan TikTok ile kullanıcılar, kendi kısa videolarını oluşturup, paylaşabiliyor. Kullanıcılar, videolarına, özel efekt filtreleri, eğlenceli etiketler ve çıkartmalar ile se..

  • PengoTV tarafından
  • 321 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Böyle kaza görülmedi! 01:39

Böyle kaza görülmedi!

KARŞI YÖNDEN GELEN SÜRÜCÜ BİR ANDA BURNUNUN DİBİNDE BİTTİ... KENDİ YOLUNDA GİDEN KAMYONETE ÖNDEN ÇARPAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ DE, KAMYONDAKİ 5 KİŞİ DE YARALANDI... GÖREN, 'BU NASIL KAZA?' DEMEKTEN KENDİNİ ALAMADI.....

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight 03:37

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight

Al Götür Beni (Make Me Yours Tonight) Ne olursa olsun, Tut, bırakma yerde ellerimi Akıp gitsin, varsın, kendi Bildiği gibi bu hayat .. Aşktan geçilir mi? Your deep blue eyes are the sea of love I made up my mind to to ..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Adı Efsane- Fikodan Sibelin Videosuna Kalp! 04:59

Adı Efsane- Fikodan Sibelin Videosuna Kalp!

Fiko'nun, Sibel'in Türkü söylediği videosuna yanlışlıkla attığı kalp ortalığı karıştırdı! Fiko, elinde telefon Sibel'in söylediği Hastane Önünde İncir Ağacı türküsünü dinlemektedir. Kendini, Türküye ve Sibel'in güzel s..

  • ANKA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örümcek Adam Eve Dönüş  Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Alty

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film  Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Du

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Somali Korsanları Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:38

Somali Korsanları Türkçe Altyazılı Fragmanı

Somali Korsanları Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Gazetecilikte kendini göstermek için bir tercih yapmak zorunda kalan Jay, kendi ailesinin yanında yaşadığı bodrum katını dünyanın en tehlikeli suçluları aras..

Evim Film İzle 1:33:48

Evim Film İzle

Kendi yaşadığı bölgedeki canlılar tarafından kovalandığından dolayı artık düşmanlardan kurtulabilmek için başını bir yerlere sokmaya karar veren Of, dünyada güvende kalabileceğini düşünmektedir. Fakat Of, kendini yakalam..

  • PengoTV tarafından
  • 8.747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek 01:00

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tomb Raider Orijinal Teaser 00:30

Tomb Raider Orijinal Teaser

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadı..

Çukur 17. Bölüm Fragmanı 00:58

Çukur 17. Bölüm Fragmanı

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

Fi 1. Bölüm Fragmanı 00:49

Fi 1. Bölüm Fragmanı

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryolaştırdığı Fi, Show TV'de ekrana gelecek. Türkiye’de dizi s..

Fi 2. Bölüm Fragmanı 00:47

Fi 2. Bölüm Fragmanı

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryolaştırdığı Fi, Show TV'de ekrana gelecek. Türkiye’de dizi s..

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi 10:38

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi

1 adet bayat ramazan pidesi 400 ml domates püresi (hazır alacaksanız 2 kutu) 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 dolu tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay k..