#Kendi kendini rahatsız eden köpek

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün 12:16

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u ba..

Tamam Mıyız -  Ben Dünyanın Kralıyım 05:56

Tamam Mıyız - Ben Dünyanın Kralıyım

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

 Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem 01:59

Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem

Gelinim Mutfakta 84. Bölümde Özlem, yanında getirdiği melek kanatlarını Şebnem'e taktı ve onu mutfağın meleği ilan etti. Şebnem, Cansu'nun karnındaki bebeğine bir hediye verdi. Gülen suratlı bir yastık. Cansu, bu hediye..

  • BETA tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar Filmi” egosantrik, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. “Genç Titanlar Filmi” çocuk izleyicilere uygun, süper ka..

Kaşla Göz Arasında Marketten Biraları Çalan Hırsız 00:30

Kaşla Göz Arasında Marketten Biraları Çalan Hırsız

Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, markette herkes kendi halindeyken bir hırsız biraları kucaklayıp götürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

Selma Çiçekdal Saçlarımı Maşa Yapıyorum 09:58

Selma Çiçekdal Saçlarımı Maşa Yapıyorum

Hepinize merhabalar :) Bu videomda saçlarımı kurutup şekillendirirken sizin de merak ettiğiniz boncuklu perde/tres kaynak deneyimimi paylaştım.Sevgili arkadaşım @chunlibeauty sayesinde tanıştığım bu hızlı saç uzatma t..

Merve Kutlu Tüm Aşamaları İle Dövmemi Nasıl Sildiriyorum 27:19

Merve Kutlu Tüm Aşamaları İle Dövmemi Nasıl Sildiriyorum

Merhabalaaar! :) Çok uzun zaman önce yaptırdığım, yaptırdığım an pişman olduğum dövmemi nasıl sildirdiğimle alakalı uzuuunca bir video çektim. Bana kızmayın yine mi uzun video diye, bu video benim 1,5 yıllık dövme sildir..

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Tüm birikimini elleriyle verdi 02:11

Tüm birikimini elleriyle verdi

YEMEDİ İÇMEDİ, SENELERCE OĞLUNUN DÜĞÜNÜ İÇİN BİRİKTİRDİ. SAHTEKARIN BİRİ EVDEKİ ALTINLAR ÇALINTI DEYİNCE, PANİĞE KAĞILAN KADIN VARINI YOĞUNU KENDİ ELLERİYLE DOLANDIRICIYA TESLİM ETTİ. BÜLBÜL TEYZE'NİN BAŞINA GELENLER Y..

Ortamın Kralını Yaşayan Amcalar 00:31

Ortamın Kralını Yaşayan Amcalar

Bir kuytu köşede alkol alan amcalar kendi çaplarında efendi gibi eğlenmişler. Amcalar kendine kral bir ortam yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Saksıda Yetiştiriyor Markete Satıyor 01:40

Saksıda Yetiştiriyor Markete Satıyor

Yalova'nın Altınova ilçesinde serası bulunan Betül Denizli, kendi tüketimi için saksıda kıvırcık yetiştirmeye başladı. Ama hobi olarak başlattığı iş büyüdü. Şimdi yetiştirdiği kıvırcıkları zincir marketlere satıyor...

Tapu Sahteciliğinde Yeni Yöntem 'Dublör Kullanmak' 02:11

Tapu Sahteciliğinde Yeni Yöntem 'Dublör Kullanmak'

Dolandırıcılar artık kullandıkları yöntemlerde sınır tanımıyor. Bu sefer haberimiz tapu ve kadastro işlerinden. Dolandırıcılar dublör” yöntemiyle gerçek tapu sahiplerinin mallarını kendi üzerlerine geçiriyor. İşte bu yü..

İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp 02:33

İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp

İzmir’in Menderes ilçesinde dereden geçmek isteyen ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu araç sağanak yağış dolayısı ile taşan derenin sel sularına kapıldı. Araçtaki 3 kişi kendi imkanları ile kurtulurken, 2 kişiyi arama kur..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser

Süper kahraman ekibi Teen Titans'ın üyelerine göre; bütün süper kahramanların kendilerine ait bir filmleri vardır. Fakat durum bizim ekip için böyle değildir. Fakat grubun fiili lideri Robin bu işi çözmeye ve yardımcı ka..

Mirasçılar Orijinal Fragman 01:51

Mirasçılar Orijinal Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman 02:21

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Bölük - Bitti Gücüm 10:01

Bölük - Bitti Gücüm

Bölük , yolları bir kışlada kesişen bir bölük askerin dokunaklı hikayesini anlatıyor. Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu ..

TAU 2018 Türkçe Dublaj İzle 1:37:40

TAU 2018 Türkçe Dublaj İzle

Bir bilimadamı geliştirdiği teknoloji ile birlikte bir robot icat etmiştir. Robotik YZ tüm varlığına ramen hala kusursuz değildir. Bunun için bir insan formu gerekmektedir. Tüm teknolojisini kendi geliştirdiği bir eve mü..

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev işgalden kurtarılan Gubadlı'yı ziyaret etti 09:49

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev işgalden kurtarılan Gubadlı'yı ziyaret

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 44 gün süren savaşta Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Gubadlı şehrini ziyaret etti. Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva'nın Instagram hesabından paylaştığı görüntülerde, Cumhurbaşkanı..

Çay Dolu Tepsiyi Fırıldak Gibi Döndüren Çaycı 00:20

Çay Dolu Tepsiyi Fırıldak Gibi Döndüren Çaycı

Bir çay ocağı çalışanı olan genç çay dolu tepsiyi bağladığı iple bardakları düşürmeden ve çayı dökmeden kendi etrafında çevirmesi görenleri hayrete düşürüyor...

  • PengoTV tarafından
  • 216 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kardak’ta sıcak saatler! 03:04

Kardak’ta sıcak saatler!

Bodrum’a 2,5 mil uzaklıkta bulunan Kardak kayalıklarında dün yaşanan gerginliğin ardından bölgeye 1 savaş gemisi ve 1 hücum botu gönderildi. Gece gündüz devriye nöbetini sürdüren sahil güvenlik botları bölgede kuş uçurtm..

Motosiklet Üzerinde Keyfine Bakan Adam 01:47

Motosiklet Üzerinde Keyfine Bakan Adam

Filipinler'de seyir halindeyken kullandığı motosikletin arka kısmına oturan adam hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını hiçe saymış...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ateşle oyun olmaz! 01:36

Ateşle oyun olmaz!

BİR GÜN ÖNCE DE AYNI TEHLİKEYİ ATLATMIŞTI... BU KEZ DE GÜZELCE YAKTIM DEDİ AMA... YİNE OLMADI..KENDİ DE ALEVLERİN ARASINDA KALDI. ASLINDA GENÇLER SADECE GÖL KENARINDA KARIN KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTEMİŞTİ..ANCAK İÇLERİNDEN ..

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Matematik Bilgisini Konuşturan Genç 00:16

Matematik Bilgisini Konuşturan Genç

Kendi çapında sokak röportajı gerçekleştiren youtuber , sokaktaki vatandaşlara bir matematik sorusu sormak istemiş. İlk sorduğu gençten müthiş bir cevap almış...

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düşmelere Doymayan Aile 00:44

Düşmelere Doymayan Aile

Buzlanan zeminde arabadan inerken düşen eşine yardıma giden kadın kendi de düşünce komik anlar ortaya çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 2.038 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi! 02:20

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi!

KEMİK ERİMESİ HASTALIĞINI İLİKLİ KEMİK SUYUYLA YENDİ. İLİKLİ KEMİK SUYUYLA ÇORBA ÜRETİP, BULDUĞU ŞİFAYI BÜYÜK ZİNCİR MARKETLERE DE TAŞIDI. HEM KENDİ ÇALIŞTI HEM KADINLARI ÇALIŞTIRDI. İŞTE KADIN GİRİŞİMCİNİN MUTFAĞINDAN T..

Diriliş Ertuğrul 123. Bölüm Hd İzle 2:33:38

Diriliş Ertuğrul 123. Bölüm Hd İzle

Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini ararken, kahramanımız Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına yeni bir yurt arıyordu. Moğollar ve Türkmen beylerini yenerek, Kayı boyuna da bir yurt veren Er..