#Kendimden hallice vay halimize müzik dinle

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uygar Erdoğan - Ne Acıdır 04:12

Uygar Erdoğan - Ne Acıdır

Ne Acıdır şarkı sözleri ile Ne acıdır bir derde saplanmak e yaradır bu hayata katlanmak bende gülmek istiyorum vay canım ömür denen su yalancı baharda Nere gittin yar seni ararım yol tukettin yar seni sorarım kusmem b..

Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Çok İnsanın Hayallerini Yaşayan Köpek 00:49

Bir Çok İnsanın Hayallerini Yaşayan Köpek

Ağlanacak halimize gülebileceğimiz alternatif videolardan sadece birini izliyoruz efendim. Keyifli seyirler....

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnternetten Hızar Sipariş Eden Adamın Dramı 00:08

İnternetten Hızar Sipariş Eden Adamın Dramı

Dolandırıcıların oyununa gelen adam internetten hızar sipariş etmiş ancak eline oyuncak bir hızar ulaşmış. Güleriz ağlanacak halimize.....

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

Güzel İş İnanılmaz 02:10

Güzel İş İnanılmaz

Tebrikler, prodüksiyon iyiydi. Orada olmadığım için minnettarım. Vay canına, harika fikir.Korkunç bir, deneyim...

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam 00:34

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam

Böyle fetiş adı altında sapkınca şeylerden zevk alan bir kitle var bunlar ruh hastasından hallice tipler. Sitede bu adamın kafa yapısında üyeler var isim vermiyorum herkes kendini biliyor. Neyse tuvalette adam işini görü..

  • Cowboy tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Gökhan Akar - Ex 03:10

Gökhan Akar - Ex

Gökhan Akar - Ex Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dur önce bi dinle Umut yok hiç yorulma boşa Budur durum malesef Bana gel mi dedim koşa koşa Benimi buldun Yanmışım ölmüşüm bitmişim Yok yurdum Kaçmışım göçmüşüm gitmişim A..

Sıla - Karanfil 03:20

Sıla - Karanfil

Sıla - Karanfil Müzik Dinle Şarkı Sözleri oysa kendimden emindim ona bir anda suç oldum heder etti keyfe keder beni kafesledi kuş oldum hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak benden olsun bir sigara yak b..

Serdar Ortaç - Sulu Göz 04:02

Serdar Ortaç - Sulu Göz

Serdar Ortaç - Sulu Göz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dünya değişti ama ben değişmedim. Hala sırılsıklam aşığınım. Suskun kalbim ne zaman sevinecek. Ne yalan ve ne gerçek baş başayım. Pembe yanaklarını, pamuk dudakları..

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..

Sura İskəndərli - Yaram Derinden 03:17

Sura İskəndərli - Yaram Derinden

Sura İskəndərli - Yaram Derinden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Susmaz gönlümün yarası Çık gel Allahın belası Kavuşmak öyle zor değil ki Sadece iki parmak arası Yaram derinden gittin Tutamadım elinden bittim Bıktım kendimd..

Pera - Biri Vardı 04:23

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da..

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi 05:37

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki 04:08

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki

Helal Ettim Hakkımı Şarkı Sözleri İle Ben böyle değildim inan, Yaşadım hayatı kimse sormadan, Sana değil sözlerim inan kırgın değilim, Bu tutarsız hallerim kendime olan kızgınlığımdan, Sen içini rahat tut, Sıkma sakın ..

Mesut Yılmaz - Sokak  Lambası 04:22

Mesut Yılmaz - Sokak Lambası

Sokak Lambası şarkı sözleri ile Her gecenin ikisinde Sokak lambası kadar yalnızım Kimseler bilemez Dipsiz ve karanlık bir kuyudayım Bilmem neden hep yağmur yağar Gece üzerime Sadece ıslanırım üşümem Unuttum gün saymayı ..

Şebnem Ferah - Koridor 03:24

Şebnem Ferah - Koridor

Koridor Şarkı Sözleri İle Uzun uzun uzun uzun Bir koridor düşün Adım adım adım adım Gittiğim bir vurgun Kendimden ve senden Başıma gelen en En güzel şeylerden Aklımdan fikrimden Zaten hiç yokmuşsun Yavaş yavaş yavaş ..

Çağberk - Bugün Git Yarın Gel 03:02

Çağberk - Bugün Git Yarın Gel

Bugün Git Yarın Gel şarkı sözleri ile Kelimeler yetse, anlatsam seni Haykırsam ele güne, rezilliğini Utanmasam kendimden, şu temiz yüreğimden Bir kalemde harcardım seni Boş ver üzülme, kaybettin beni Kötü kader, y..

Pera - Biri Vardı 04:16

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da zaten geç kal..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik) 06:24

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik)

Söz - Müzik: Hakan Altun Ne dağlar denizler derdime çare Bulmadı bulamaz yanar ağlarım Bana senden başka derman olacak Kimseyi ne sevdim ne de tanıdım Gözlerim arıyor, yürek dayanmaz Gönül bu uslanmaz, ferman tanımaz Ke..

Zeynep Bastık - Boş Yapma 02:27

Zeynep Bastık - Boş Yapma

Söz & Müzik: Serhat Şensesli Düzenleme: Serhat Şensesli Boş Yapma şarkı sözleriyle; Geri araman biraz uzun sürdü. Ne oldu hayat seni de mi üzdü Herkes gittiği yere döndü, O malum ayın on dördü. Ne çiçek ister canım n..

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session) 03:33

Emir Can İğrek - Sapa (Live Session)

Söz & Müzik: Emir Can İğrek Elektro Gitar: Raşit Pekmezci Bass Gitar: Orhan Akın Klavye: Alperen Gün Klavye: Yiğit Avcı Davul: Emre Kaya Kayıt: Hünkâr M. Çalışkan, Erdal Altun, Ferhat Güneş Mix-Mastering: Emre Kaya Rodi:..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Piiz - Özledin mi 03:47

Piiz - Özledin mi

Kapatıp gözlerimi, küfürlü sözlerimi bu gece sana bıraktım Acaba özledin mi Kendimden utandım bir o kadar sarıldım Üstümde yüklerini bir gece önce bıraktım Şimdi gözümün önünde Bitiyor bitiyor bitiyor, dünyam Şimdi re..

  • Ömer tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce