#Kendime

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler : 250g tel kadayıf 1 su bardağı ceviz 100g tereyağ Şerbeti için; 1.5 su bardağı şeker 2 su bardağı su Yarım dilim limon Ramazan geliyor, iftara ne pişirmeli, sahurda ne yemeli derken neredeyse bitirdik Rama..

Oğuzhan Şahin - Bekledim 04:37

Oğuzhan Şahin - Bekledim

Oğuzhan Şahin - Bekledim Dinle Bekledim şarkı sözleri ile Sulh içinde bekledim. Darmadağın edilirken ah, ordularım Ben kendime sindim. Ses etmedim. Yakılırken şehrimin kadim yılları Dumanını içime çektim. Bekledim...

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 2019 03:03

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 20

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Bu saçma tiyatro Değişik allegro Ölene dek verilmeyecek sana bi bordro Yükselip mikroyu kaparsan olursun maestro Bi koro gibiyiz Kaan'la Hiphop'a..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mertcan Ünal - Güneş Ana 03:35

Mertcan Ünal - Güneş Ana

Güneş Ana şarkı sözleri ile Soru sordum kendime Cevap bulamadım bıraktım umudu mavilerde eski bir taş iskelede Bir de sen kıyıda yalnız ben Beklemenin sonu yok Biliyorum Vakit geldi doğur aydınlığı güneş ana Sabır ..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:31

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:06

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Audio 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Audio

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok sol yanımda D..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor 03:51

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alınırım seni tam üzerime alınırım Darılırsam anca kendime darılırım Dayanamam diye bir şey yok dayanırım Gerekiyorsa yalancının birine sarılırım Git hadi sen..

Mehmet Erdem - Ağlayamam 03:42

Mehmet Erdem - Ağlayamam

Mehmet Erdem - Ağlayamam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu Yarınsız Mutluluğu Haklıyken Haksızlığı Kalabalık Yalnızlığı Seninleyken Öğrendim Ben Bu Sabahsız Akşamları Şu Vefasız Sırdaşlığı Anlamsız Savaşmayı Seninleyken Öğr..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok ..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mustafa Ceceli & Irmak Arıcı - Gün Ağarmadan 03:23

Mustafa Ceceli & Irmak Arıcı - Gün Ağarmadan

Gün Ağarmadan şarkı sözleri ile Hangimiz düşmedik dillere Yolumuz ayrıldı inandık ellere Kendime direndim belki de Geç kaldım hasreti öğrenmeye Zamanla geçer mi? Kalmak ister (bir yanın) Bir yanın gider mi? Ben bu şehi..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover) 05:05

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover)

''Arzular Arsız''ı ilk söylediğimde kafamda olan üçlemenin son şarkısıydı ''Yar'' O kadar çok söylüyordum ki ; hem kendi kendime hem dostlarımla, size de muhakkak ulaşmasını istedim. Hala Yıldız ablaya birebirde ulaşama..

Öykü Gürman - Yine Sevenler Sevsin 03:17

Öykü Gürman - Yine Sevenler Sevsin

Yine Sevenler Sevsin şarkı sözleri ile Kendime bir an için gelemedim Gülmeyi hep erteledim gülemedim Çok acıdım çok üzüldüm diyemedim Uçurumda ben düşende ben senin aşk Gönlümden gelip geçenler var Kalbimi delip geçe..

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi 04:00

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi

Tokat’ta teyzesinde içtiği bir tabak çorba sonrasında hayatı değişen ev hanımı Sevda Gürler, tarhana ticaretine başladı, tarhana siparişlerine yetişebilmek için işini büyütmeye hazırlanıyor. Tokat’ta evli ve 3 çocuk anne..

Tan Taşçı - Çanta (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:56

Tan Taşçı - Çanta (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Gücüme gidiyor kurduğun cümleler Düştüğüm hallere, inanamıyorum Üstümde kurduğun edepsiz baskıya Dayanamıyorum Bu sabah aynada kendime bi' söz verdim Belki de bu aşka ve sana zarar verdim Yıllarca senin için, özümden ve..

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Serkan Modalı - İnsan Bir Gün Yaşlanacak (Official Video) 03:46

Serkan Modalı - İnsan Bir Gün Yaşlanacak (Official Video)

Söz, Müzik, Düzenleme: Serkan Modalı Şarkı Sözleri: Biraz içmiştim biraz sarhoştum Kahkahalarım maskemdi Film şeridi gibi geçiyor hayat Gözlerimin önünden Kendime yaptıklarım Acımadan astıklarım Hiçe sayıp bombaladıkla..

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video) 02:25

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcılar: Hayrettin Güneş & Mehmet Güneş Söz - Müzik: Doğuş Okuma Koçu: Doğuş Genel Yapım Koordinatörü: C.Özkan Yılmaz Basın / PR: Hilmi Elitez Aranjör: Hatem Tutkus Mix: Ünal Aşkın Mastering: Emre K..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi 03:54

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi

Dünyanın En Uzun Cümlesi şarkı sözleri ile... Sustum. Dünyanın en uzun cümlesiyle vurdum onu. O an içim söndü, gözü döndü. Yüzüm yere düştü. Eğilip almadın, ses çıkartmadım Gözünü kırpmayan zalimsin anladım Gözündeki ..