#Kendisine

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

Bu nasıl vicdan 01:55

Bu nasıl vicdan

ZALİMLİK ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜĞÜNDE ORTAYA ÇIKANIN FOTOĞRAFI İŞTE BU..ANKARA'DA BİR KAMYON ŞOFÖRÜ, KENDİSİNE EL HAREKETİ YAPAN ÇOCUĞU TEKME TOKAT DÖVDÜ. YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN MİNİK MUHAMMED'İN AİLESİ, VİCDAN..

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2) 02:14

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2)

Bundan tam 5 yıl önce tanıdık ruh hastası adam ve kedisini. Şimdilerde neler yapıyor? Yine kedisiyle videolar çekiyor mu? diye merak eden alkışlarlayaşıyorum üyelerine bu yeni videoyu sunmaktan gurur duyuyorum. İşte karş..

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Musallat 2 Lanet Hd İzle 1:22:19

Musallat 2 Lanet Hd İzle

Konusu : Tıbba göre insan hafızası 2 yaşından öncesini hatırlayamaz. Ömrümüzün bu dönemi zihnimiz için kapkaranlıktır. Fakat öğretmen Elif (Türkü Turan) hayatının bu karanlık dönemi ile yüzleşmek zorunda; zira kendisine..

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı 00:57

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'tan ayrılmaya karar veriyor; Ferhat son sözü söylemesini istiyor! Ferhat, Vildan'dan çocuğu olduğunu sonunda Aslı'ya itiraf etmeye karar verir. Aslı, duyduklarına..

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle 1:41:43

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir sevgi-nefret ilişkisi anlatılır. Ethem, kız kardeşi Yıldız ve köşke evlâtlık olarak alınan Ali aynı evde büyümüşlerdir. Bu süre içerisinde Yıldız ile Ali birbirlerine âşık olur. Babalarının ölümüyle..

Hadi İnşallah Full Hd İzle 1:31:26

Hadi İnşallah Full Hd İzle

Konusu : PuCCa, hayatının 4 senesini Ankara'da geçirir ama o koca sene boyunca beraber olduğu sevgilisinden de ayrılırak, İzmir'e ailesinin yanına döner. Zor bir ayrılık süreciyle karşı karşıyadır, mutsuzluktan eve kapa..

90 bin lira verdi ama evi alamadı! 02:18

90 bin lira verdi ama evi alamadı!

İSTANBUL ESENYURT'TA İNŞAATLARDA ÇALIŞAN BİR KİŞİ EV ALMAK İSTEDİ... ANCAK İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI. KENDİSİNE BAŞKASININ EVİNİN GÖSTERİLDİĞİNİ SÖYLEYEN MAĞDUR, EMLAKÇIYA 90 BİN LİRA VERDİ. ŞİMDİ ORTADA NE EV VAR, NE ..

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

Dağcıyı Bölgelerinde İstemeyen Kazlar 00:59

Dağcıyı Bölgelerinde İstemeyen Kazlar

Tayland'da ormanlık alana yakın bir yerleşim yerinden geçmekte olan dağcı kendisine saldıran kazlar yüzünden zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları 01:25

Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde Mart ayında yağan kar ile birlikte peribacaları beyaza büründü. Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gece saatlerinde başlayan kar ya..

Sahildeki Kadın 1954 Türk Filmi İzle 1:07:14

Sahildeki Kadın 1954 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, hafızasını kaybetmiş bir adamın geçmişini bulma çabasını konu edinir. Hastanede gözlerini açan adam, geçmişi hakkında hiçbir şey hatırlamamaktadır. Bir süre sonra yel değirmenlerini ve bir şarkıyı hatırla..

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle 1:32:41

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, içine düştüğü tuzaktan kurtulmaya çalışan bir kadının mücadelesi konu edilir. Zeynep, mirasını ele geçirmeye çalışanlarca kapatıldığı akıl hastanesinden kaçar. Yolda kaza geçiren genç kadın, Tarık taraf..

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle 1:19:56

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, gizli bir teşkilat ajanının yerine geçen bir adamın yaşadıklarını konu edinir. Kurt, Nato’ya bağlı gizli bir teşkilat ajanıdır. Çalışmaları yüzünden pek çok düşman edinmiştir. Kendisine kurulan bir tuzak ..

Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle 1:15:00

Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir polisin banka soygunu yapan bir suçlu ile yer değiştirmesi konu edilir. Yılmaz Ali bankadan yüklü bir miktar altın çalmıştır. Altınları karısı Türkan’a bırakıp yurtdışına çıkmıştır. Altınların peşin..

Son Gece 1967 Türk Filmi İzle 1:37:40

Son Gece 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Birinci Dünya Savaşı'nda birbirine âşık olan iki düşmanın hikâyesi konu edilir. Yüzbaşı Faruk, Birinci Dünya Savaşı’nda kuzey cephesinde görevlendirilir. Sığındığı bir evde kendisine karşı koyan yaşlı R..

Sivil zabıta görevlisi seyyar satıcıyı darbetti 01:25

Sivil zabıta görevlisi seyyar satıcıyı darbetti

İSTANBUL TAKSİM'DE DENETİME ÇIKAN SİVİL ZABITA EKİPLERİ İZİNSİZ SU VE ÇAY SATAN SEYYAR SATICILARA MÜDAHALE ETTİ. O MÜDAHALE SIRASINDA BİR GÖREVLİ KENDİSİNE KÜFRETTİĞİ GEREKÇESİYLE BİR SATICININ YAKASINA YAPIŞIP TOKATLADI..

Düğünde El Hareketi Çekerken Yakalanan Abla 00:10

Düğünde El Hareketi Çekerken Yakalanan Abla

Katıldığı düğünde pistte kurtlarını döken abla kendisine laf atan akrabalarına bir el hareketi çekmiş. O anları düğün kameramanı yakalamış...

  • PengoTV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Babasından kalan mirasın peşinde! 02:18

Babasından kalan mirasın peşinde!

KARDEŞLERİNE VE YEĞENLERİNE SESLENDİ, BABASININ MİRASINDAN KENDİSİNE DÜŞEN PAYI İSTEDİ. ÇÜNKÜ İDDİASINA GÖRE, SENELER ÖNCE OKUMADAN İMZALADIĞI BİR EVRAK YÜZÜNDEN, MİRASTAN FERAGAT ETMİŞ SAYILDI. YAŞLI KADIN İÇİNDE BULUND..

Rakundan Kaçarken Yere Kapaklanan Abla 00:06

Rakundan Kaçarken Yere Kapaklanan Abla

Sokakta karşısına çıkan rakuna merakla yaklaşan abla rakun kendisine doğru koşmaya başlayınca zor anlar yaşamış. Dengesini kaybeden abla yere kapaklanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Afganistan'dan Askerleri Tahliye Eden Uçak Ankara'ya İndi 01:17

Afganistan'dan Askerleri Tahliye Eden Uçak Ankara'ya İndi

TSK açıkladı: Türk Silahlı Kuvvetleri personelimizin Afganistan'dan tahliyesi devam ediyor. Askerlerimizin intikalini sağlayan ilk uçak Ankara'ya indi. Kendisine verilen görevi başarıyla yerine getiren Kahraman Mehmetçik..

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman 01:00

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kasırga tehdidi altında, fırsatçı suçlular bir ‘ABD Mint’ tesisine sızarak 600 milyon dolar çalar. Kasırga, 5. kategori bir fırtınaya dönüşünce çok iyi hazırladıkları planları ters gider ve yalnızca bir Maliye Bakanl..

Şaşkın Baba 1963 Türk Filmi İzle 1:04:50

Şaşkın Baba 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babaları birbirine düşman olan Leyla ve Kemal’in evlenebilmek için girdikleri macerayı anlatır. Kemal’in babası Nafiz son derece cimri ve paraya düşkün birisidir. Türlü dalavereyle Leyla’nın babası Naci’y..

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle 1:13:47

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir ailenin iflasla başlayan çöküşü anlatılır. Osman’ın ailesi ani bir iflasla altüst olur. O vakte kadar müreffeh bir hayat yaşamışlardır. Baba Suat’ın tek çaresi ağabeyinden yardım istemektir. Ancak a..

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle 1:42:33

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın kızı Şükran’a âşık olan Binbaşı Kemal’in öyküsünü anlatır. Binbaşı Kemal, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın yaveridir. Bir gün paşanın kızı Şükran ve arkadaşları kendisine bir oy..

100 bin Liralık altın buldu geri verdi! 01:36

100 bin Liralık altın buldu geri verdi!

Denizli'de boş daireyi boyamaya giden Kadir Topuzayak çekmecede yaklaşık değeri 100 bin TL olan ziynet eşyaları buldu. 1500 liraya boyadığı evde 100 bin liralık altın bulan usta altınların sahibinin izini sürerek kendisi..

Kadın hasta hemşirenin saçını yoldu 00:59

Kadın hasta hemşirenin saçını yoldu

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire, bir kadın hastanın kendisine saldırıp saçını yolduğunu öne sürerek şikayetçi oldu...

ELİNİ UZATAN ÖĞRETMENİ SINIFTAN KOVDU! 02:09

ELİNİ UZATAN ÖĞRETMENİ SINIFTAN KOVDU!

ARTVİN’in Kemalpaşa ilçesi Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın’ın, ziyaret ettiği lisede girdiği sınıfta ‘hoş geldiniz’ diyerek kendisine elini uzatan öğretmeni ‘Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle’ diyerek kovduğu öne sü..

Ofisteki Çalışma Alanına Eve Dönüştüren Çalışan 00:16

Ofisteki Çalışma Alanına Eve Dönüştüren Çalışan

İş yerindeki büyük ofiste kendisine ayrılan alanı eve dönüştüren adımın sıcak çalışma ortamı karşınızda.....

  • PengoTV tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 2 yıl önce