#Kendisine

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm 2:17:03

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Melike (Ezgi Eyüboğlu) üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın (Hakan Boyav) hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir. Sultan bir yandan Mahmud P..

  • Diziler tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce