#Kendisini

Metin Kuş, Anlat Bakalım Performansını Savundu! 113. Bölüm Survivor 2018 01:31

Metin Kuş, Anlat Bakalım Performansını Savundu! 113. Bölüm Survivor 20

Birleşme partisine özel olarak oynanan Anlat Bakalım oyunundaki performansıyla gündeme gelen Metin Kuş kendisini savundu izle..

  • BETA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar 01:19

Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar

KKTC'yi ziyaret eden Recep Tayyip Erdoğan, havalimanında büyük bir çoşkuyla karşılandı. Dün özel uçak saat 19.15'te Lefkoşa'ya gelen Erdoğan, havalimanından ayrılışında makam aracından inerek kendisini bekleyen vatandaşl..

 Magazin D 12 Temmuz 2018 Hande Ataizi Bodrum'da Bikini Ile Görüntülendi      03:39

Magazin D 12 Temmuz 2018 Hande Ataizi Bodrum'da Bikini Ile Görüntülen

Magazin D Yaz kameraları oğlu Leon ve ailesiyle birlikte Bodrum'da tatil yapan Hande Ataizi'ni bikinisiyle görüntüledi... Hande Ataizi kendisini görüntüleyen muhabirlere neler söyledi ?..

  • BETA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman

Lucas elmaslı ticaret yapan ABD'li bir ticaret adamıdır. Kaynağı belirsiz olan nadir mavi elmasları satmak için Rusya'ya gider. Yaptığı anlaşma çökmeye başlarken Rus bir kafe sahibi Katya ile küçük bir Sibirya kasabasınd..

İçimdeki Hazine Fragman 02:25

İçimdeki Hazine Fragman

Ayda ailesinin son ferdi olan Sema, babasının ölümü üzerine yıkılır. Cenaze için İstanbul’a dönen genç kadın merasimden sonra aile konağına yerleşir. Sema’nın hayatı kendisine gönderilen bir belgeden sonra bambaşka bir h..

Blade of the Immortal Türkçe Dublaj İzle 2:21:50

Blade of the Immortal Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi 00:54

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi

Hande Yener, Serengil’in üstü çıplak bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp gündeme bomba gibi düşmüştü. Önceki gün Levent’te görüntülenen Yener, yaptığı bu çirkin saldırıdan ve başlatmış olduğu kavgadan pişman..

  • BETA tarafından
  • 541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Düğününde Doğuran Gelin 01:15

Kendi Düğününde Doğuran Gelin

İngiltere'de 19 yaşındaki Dannie Mountford isimli kadın düğünde doğurdu. 36 haftalık hamile olan kadın kocası ile düğünde dans ettiği sırada doğum sancıları tuttu. Altı hafta içinde kocası Carl ile düğün planlarını yapan..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıllar Sonra Sahibini Gören Aslan 02:26

Yıllar Sonra Sahibini Gören Aslan

Meksika'da bir hayvanat bahçesinde bulunan dişi aslan Kiara, kendisini yavruyken sahiplenen Adolfo'yla yıllar sonra karşılaşmasında onu unutmadı ve ortaya böyle görüntüler çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bal Porsuğu Erkek Aslana Kafa Tutuyor 01:39

Bal Porsuğu Erkek Aslana Kafa Tutuyor

Serengeti Ulusal Parkında kendisini rahatsız eden erkek aslana, bal porsuğunun kafa tutması safari yapan turist kamerasına böyle yansıyor...

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beren Saat Hastanelik Oldu 02:27

Beren Saat Hastanelik Oldu

Kenan Doğulu'nun sahne aldığı sırada kendisini izleyen eşi Beren Saat'i arı soktu. İlk müdahaleler yapıldıktan sonra sahneden inen Kenan Doğulu'nun soluğu hemen eşinin yanında alarak doktora götürdüğü öğrenildi...

  • BETA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 1972 Türk Filmi İzle 1:13:03

Gülizar 1972 Türk Filmi İzle

Konusu: İki Karadenizli ailenin çocukları olan Pervin ile Suat küçükken Anadolu'da yaygın olan beşik kertmesi ile sözlenmişlerdir. Suat eğitimi için gittiği Avrupa'dan dönmüştür ve ailesinin baskısı ile Pervin ile evlend..

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Namık, silahla vurularak hayatının sonuna mı geliyor? Ferhat'ın etrafını sarıp yakan ateş ne? Ferhat, hapiste aldığı bilgisyle ölüme cesur bir adım atmıştır. Fakat bu onun ..

Creep 2 - 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:18

Creep 2 - 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : İşini çok iyi yapmak için uğraşan bir yönetmen kendini geliştirmek için genelde insanlarla zaman geçirerek tecrübe ve o anların duygularını yakalamaktadır. Bir gün yine aynı bu şekilde bir erkekler bir gün zama..

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı 01:06

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisi tek erkekler ikinci tur maçında Çekya'dan Dalibor Svrcina'yı 2-0 yenen 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel üçüncü tura yükseldi. Yankı Erel, Melbourne kentinde dev..

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı 01:30

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı

İspanya'nın güneydoğusundaki Alicante kentindeki bir memurun, rapor ve yasal izinlerini kullanarak 18 ay işe gitmesine rağmen 15 yıl maaş aldığı belirlendi. Memurun yaptığının 'tamamen yasal' olduğu belirtildi. İspanya'd..

Adnan Oktar'dan Mehdilik Numaraları 02:12

Adnan Oktar'dan Mehdilik Numaraları

Çeşitli suçlardan ceza evine konan Adnan Oktar kedicikler ile yaptığı programlarında sık sık mehdilik ile ilgili konuları anlatıp kendisini mehdiye benzeten açıklamalarda bulunmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yılmaz Morgül'den Cem Yılmaz'a Veto Kabul Etmedim 03:43

Yılmaz Morgül'den Cem Yılmaz'a Veto Kabul Etmedim

Instagram paylaşımları ve hayli ilginç tarzıyla dikkat çeken Yılmaz Morgül'de yeni filmi öncesi yaptığı açıklamalarda, Cem Yılmaz'a göndermelerde bulundu. Cem Yılmaz'ın kendisini filmde oynatmak istediğini söyleyen Yılma..

  • BETA tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuba Ekinci'nin Kendini instagram da Ata Benzetmesi Olay Oldu. 01:35

Tuba Ekinci'nin Kendini instagram da Ata Benzetmesi Olay Oldu.

Askerlere yazdığı şarkılarla tanınan Tuba Ekinci, instagram hesabından bikinisiyle yavaş çekim videosunda kendisini ata benzetmesi olay oldu. Şarkıcının gönderisinde, takipçileri ise kayıtsız kalmadı...

Babamın Günahları 4. Bölüm Fragmanı (Final) 00:51

Babamın Günahları 4. Bölüm Fragmanı (Final)

Hikaye, Ozan’ın geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Oza..

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle 55:35

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Yolları hapishanede kesişen üç kadının hikâyesini anlatır. Ayşe, öğretmen olma hayali kuran bir öğrencidir. Evli bir adam tarafından evlilik vaadiyle iğfal edilir. Cahide, annesini kaybeder ve üvey babası ile k..

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 01:19

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Ordu'da bir iş yerindeki telefon hırsızlığı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesinde cep telefonu satışı yapan iş yerine gelen zanlı, kendisini polis olarak tanıtarak cep telefonu ..

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle 1:42:41

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Usta bir katilin sıra dışı düşünce yapısı nedeniyle, yakaladığı kurbanlarına hayatlarının ne kadar değerli olduğunu anlatma veya kanıtlama gibi tuhaf ve bir o kadar da manyaklık derecesinde bir takıntısı vardır..

Constantine - Vermin Man'ın Saldırısı 01:44

Constantine - Vermin Man'ın Saldırısı

Angela Dodson, ikiz kız kardeşi Isabel’in ölümünün bir intihar olmadığını kanıtlayabilmek için özel dedektif John Constantine’den yardım ister. Ölen kadın dindar bir Katoliktir ve Angela, onun kendi canına kıymış olmasın..

Fransa Polisinin Boksör Eylemci İle İmtihanı 00:56

Fransa Polisinin Boksör Eylemci İle İmtihanı

Fransa'da aylardır süren sarı yelekliler eyleminde bir boksör kendisini durdurmaya çalışan polisle karşı karşıya geliyor...

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce