#Kendİnİ

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Samurai Jack - Yeni Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı 01:14

Samurai Jack - Yeni Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı

Eski zamanlarda yaşayan samurayımızın gelecek zamanda hapsolup kendini kurtarma çabalarını anlatıyor çizgi film. çayırlarda, ovalarda, harabelerde, gelişmiş şehirlerde, metropollerde, yer altında, antik ve gizemli tapına..

Kara Sevda 62. bölüm Fragmanı 00:48

Kara Sevda 62. bölüm Fragmanı

Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlık..

Kısmetse Olurda 26 Mart Pazar Haftanın Finalinde Kim Elendi? 05:35

Kısmetse Olurda 26 Mart Pazar Haftanın Finalinde Kim Elendi?

Kısmetse Olur 26 Mart Pazar yayınlanan haftanın finali bölümünde bir ilk yaşandı ve herkesi gözyaşlarına boğan gecede kim elendi? Tankut, Onur için kendini feda etti, gözyaşları sel oldu.....

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan- Papa ne Zamandan Beri AB Üyesi Oldu 02:21

Erdoğan- Papa ne Zamandan Beri AB Üyesi Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB ülkeleri Vatikan'da bir araya geldi. Bu gelişmeler bir şeyleri çağrıştırıyor. Papa ne zamandan beri AB üyesi oldu. Haçlı zihniyeti sonunda kendini gösterdi. Siz Türkiye'yi Müslüman olduğu için ..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

İsa İçin Kılıf Türkiyede İlk Fragmanı 02:10

İsa İçin Kılıf Türkiyede İlk Fragmanı

Bir araştırmacı gazeteci ve kendi kendini ilan eden ateist karısı bir Hıristiyan olduktan sonra Tanrı'nın varlığını kınamak için yola koyulur...

American Gods Sezon 1 01:09

American Gods Sezon 1

Kısa süre önce piyasaya çıkan ve Shadow adında eski bir mahkum kendini Çarşamba olarak adlandıran ve ilk önce Shadow'un hayatını ve geçmişini anladığı kadarını bilen gizemli bir adamla tanışır...

Kas Yapayım Derken Bacaklarını Kırdı 00:39

Kas Yapayım Derken Bacaklarını Kırdı

Hindistan’da yaşayan Ambrish Patel isimli bir genç, spor yaptığı esnada kendini video kaydına aldırdı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde Patel’in ’leg press’ adında bacak geliştirici spor aletini kullandığı sırad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım 05:48

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım

Hiçbiriniz bilmezsiniz Görmezsiniz karanlık yanımı Kaç suçtan, cezadan sanık Saklandığımı Çok eski tarihlerden Bütün insanlık günahlarını İşlemişim, hala işliyorum Kopara kopara canımı Geldim defalarca Gittim defala..

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Arap Zirvesinde Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun'un Düşüş Anı 00:15

Arap Zirvesinde Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun'un Düşüş Anı

Aniden Kendini Yerde Bulan Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun'un Düşüş Anı Kameralara Yansıdı..

  • PengoTV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birol Giray - Ft. Hale Yıldırım - Görev İcabı 03:47

Birol Giray - Ft. Hale Yıldırım - Görev İcabı

Kusura bakma özür dileme Tek istediğim dönme geriye Duvarlar bile döndü deliye Geliyorlar hep üzerime Ne kendini bildi ne değerimi Yaktığı bu aşkı hiç erirmi Elinden geleni en iyisini Ardına koymaz o ardına bakmaz Cayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benim Meselem Sensin! - Ölene Kadar 11.Bölüm 04:13

Benim Meselem Sensin! - Ölene Kadar 11.Bölüm

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürc..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bir Yola Giriyorum - Ölene Kadar 11.Bölüm 03:22

Ben Bir Yola Giriyorum - Ölene Kadar 11.Bölüm

11.Bölüm özeti: Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan’la tanışmış, adamın kendisine ilgisind..

  • ANKA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birbirinden Şık Kadın  Takı Modelleri 08:30

Birbirinden Şık Kadın Takı Modelleri

Geçmiş yıllardan beridir takı denince akla ilk gelen tatbikîde kadınlardır diyebiliriz. Hal böyle olunca da biraz da merak eklenince üstüne birbirinden güzel ve nezih takıları bir arada bulabilmekte gayet kolay olmaktadı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bil..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Fragmanı 00:43

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Fragmanı

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Seninle Çalışmak İstiyorum! - Ölene Kadar 11.Bölüm 03:18

Seninle Çalışmak İstiyorum! - Ölene Kadar 11.Bölüm

Atv nin sevilen dizisi Ölene Kadar da 11. Bölümde, Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır.İyi seyirler dilerim, kanalımıza ab..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Coşkuner Acırım Sana 03:06

Cengiz Coşkuner Acırım Sana

kalbine gömüp de dinmez acını mutluym” deme hiç acırım sana boş yere gizleyi gözyaşlarını yanımda gülme hiç acırım sana bir nehir olup da taşamadın ki aşkının peşinden koşamadın ki sen doğdun ama yaşamadın ki yaşa..

Ölene Kadar 11.Bölüm - Ben Bir Yola Giriyorum 03:22

Ölene Kadar 11.Bölüm - Ben Bir Yola Giriyorum

11. Bölüm Özeti; Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan’la tanışmış, adamın kendisine ilgisi..

Ölene Kadar 11.Bölüm - Benden Gizlediğin Bir Şey Var Mı 01:46

Ölene Kadar 11.Bölüm - Benden Gizlediğin Bir Şey Var Mı

11.Bölüm Özeti; Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan’la tanışmış, adamın kendisine ilgisi..

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 8x15 00:45

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 8x15

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Kerim Tekin Cici Baba 04:08

Kerim Tekin Cici Baba

İstedim ama vermedi ki baban Dengi dengine vurur dedi bana Yıkıldı dünyam kader mi bu ceza Şimdi gelde sen ağlama Ele güne ne derim benim kızımsın Biliyor bunu bütün mahalle Kendini bana sakladın oysa Değmezmiş s..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..