#Kendİnİ

Feride Hilal Akın - Biliyorum 03:22

Feride Hilal Akın - Biliyorum

Koşarak geldim Kaçarak gidiyorum Köşkünde yer yok bana Yeni yeni anlıyorum Bitmiş bütün cümlelerin Yosunlu ruhum, akıyorum Konuşma hiç lüzum yok Her şeyi duyuyorum Rakıyı sensiz içeyim diye Köprüyü yalnız geçe..

Kısmetse Olur - Didem ve Adnanın Yengesi Arasında Tartışma Çıktı! 04:44

Kısmetse Olur - Didem ve Adnanın Yengesi Arasında Tartışma Çıktı!

Kısmetse Olur 3 Nisan Pazartesi yayınlanan yeni bölümde, Adnan'ın ailesiyle tanışmaya giden Didem, bir anda kendini beklenmedik bir tartışma içinde buluyor. Adnan'ın yengesi tarafından uyarılan Didem deliye dönüyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Acıların Çocuğu  Küçük Emrah  1:31:17

Acıların Çocuğu Küçük Emrah

Karısının ve çocuklarının nafakasını kumar masalarında kaybeden bir baba suçluluk hissiyle intihar eder. Elvan üç çocuğuna bakabilmek için arkadaşının da aklını çelmesiyle kendini kadın ticareti piyasasının içinde bulur...

Çalıkuşu 2.Bölüm 50:51

Çalıkuşu 2.Bölüm

Romanda, İstanbullu köklü bir ailenin kızı olan çocuk ruhlu Feride'nin çok sevdiği nişanlısı tarafından ihanete uğramasıyla kendini öğretmenlik mesleğine adaması ve hayatını kazanabilmek için Anadolu’da şehir şehir dolaş..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 14.932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenya'da Bir Çiftin Başına Gelen Trajikomik Durum 00:36

Kenya'da Bir Çiftin Başına Gelen Trajikomik Durum

ilişki sırasında bayan kendini fazla kasarsa vajinal bölgedeki kaslar kemiği sıkıştırdığı içinbu komik duruma düşen çift hastanelik oldular...

  • PengoTV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölene Kadar  12.Bölüm Fragman 00:53

Ölene Kadar 12.Bölüm Fragman

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır...

Düğünde Oynadıkça Pantolonu Düşen Hatun 01:30

Düğünde Oynadıkça Pantolonu Düşen Hatun

Katıldığı düğünde ısrarları kırmayıp piste çıkan kırmızı pantolonlu kız kendini müziği ritmine öyle kaptırmış ki, oynadıkça pantolonu düşüyor farkında bile değil...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.452 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Ölene Kadar  12.Bölüm -  Oğluma Kardeş İstiyorum! 03:00

Ölene Kadar 12.Bölüm - Oğluma Kardeş İstiyorum!

atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 12. Bölümünde; Dağhan, Selvi ile aile olmak, ondan bir çocuk sahibi olmak istediğini söyler. Selvi buna kendini hazır hissettiğinde de bu planlarını gerçekleştirmek isterler. Dağhan ve Se..

  • ANKA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirvedekiler 97.Bölüm izle 33:05

Zirvedekiler 97.Bölüm izle

Topluma mal olmuş, kendini milyonlara sevdirmiş siyasetçi, sanatçı, sporcu ve iş adamı olmak üzere ünlülerimizin bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkarmak, başarı öykülerini dinlemek, aile hayatını biraz daha yakından tanımak..

İnsanların Yerini Yavaş Yavaş Almaya Başlayan Kargo Robotlarından Muazzam Sıralama Sistemi 01:24

İnsanların Yerini Yavaş Yavaş Almaya Başlayan Kargo Robotlarından Muaz

Kendi kendini şarja bağlayabilen ve 7/24 çalışabilen kargo robotlarından muazzam sıralama sistemi görüntüsü. Çin'de bir şirketin kargo bölümünde çalışan bu robot ordusu günde 200.000 kargo taşıyabiliyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatma Girik & Göksel Arsoy Aşkı 02:43

Fatma Girik & Göksel Arsoy Aşkı

Zengin bir ailenin uşağı olan Göksel ailenin Avrupa'ya üç aylığına tatile gitmesini fırsat bilerek kendini köşkün sahibi olarak tanıtır; ama beklemediği olaylar gelişecektir...

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulusi Kentmen 02:33

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulus

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Hangi Sebepten Karakola Düşerdiniz? 02:27

Hangi Sebepten Karakola Düşerdiniz?

Kimse düşmesin umarız ama olur da bir gün karakola düşseniz sizce bu neden olur? Trafikte kendine hakim olamayanlardan mısınız yoksa kendini tutamayıp saçma sapan kavgalara dahil olanlardan mı? Peki ya siz?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen'in Büyük Değişimi 01:42

Şener Şen'in Büyük Değişimi

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni. 60`larda ve 70`lerde çektiği aşk filmleriyle ünlenen ama bir dönemin kapanmasıyla birlikte çaptan düşen bir yönetmenin, kendini yenilemek için gösterdiği çabaları anlatan tam bir başy..

Tehlikeyi Hisseden Armadillo'nun Kapanması 01:01

Tehlikeyi Hisseden Armadillo'nun Kapanması

Armadillo yol ortasında dururken gelen insanları fark etti. Kendini tehlikede hisseden armadillo bir anda içine kapandı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı 00:35

Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı

Güzelce’de de durumlar pek iyi gitmemektedir. Dağ evine giren silahlı soyguncular, çocukların paralarına, telefonlarına ve ziynet eşyalarına el koyarlar. Çocuklarına ulaşamayan Salih iyice meraklanır ve jandarmayı arar. ..

Müslüm Gürses - Yalan Oldu 04:46

Müslüm Gürses - Yalan Oldu

lk defa bu gece düşünmeden uyudum İlk defa bu gece rüyalarımda yoktun Anladım ki bana kendini unutturdun Ne gözlerin ne sözlerin kaldı aklımda Ne hayalin ne maziler ne de bir hatıra Yalan oldu gördün ya aşk da sevda da ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden 03:10

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden

Bu kez kimin yüzünden? Tamam sen kendini kurtardın da, Benim yine peşimde bıraktıkların var. Şu karşındakine bir bak! Bu mu senin sevdiğin, tanıdığın adam? Değilim inan... Ne hüzün var ne bir tebessüm yüzümde. Evim yer..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Müjde Hanım Orada Mısınız 01:15

Müjde Hanım Orada Mısınız

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni. 60`larda ve 70`lerde çektiği aşk filmleriyle ünlenen ama bir dönemin kapanmasıyla birlikte çaptan düşen bir yönetmenin, kendini yenilemek için gösterdiği çabaları ve değişen dünyada k..

Barın Üzerinde Coştukça Coşan Kızlar 01:43

Barın Üzerinde Coştukça Coşan Kızlar

Gittikleri eğlence mekanında alkolünde etkisiyle kendini müziğin ritmine kaptıran kızlar coştukça coşmuş...

Düğünde Oynadıkça Pantolonu Düşen Hatun 01:30

Düğünde Oynadıkça Pantolonu Düşen Hatun

Katıldığı düğünde ısrarları kırmayıp piste çıkan kırmızı pantolonlu kız kendini müziği ritmine öyle kaptırmış ki, oynadıkça pantolonu düşüyor farkında bile değil...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Emine Aydını Yerden Yere Vurdu 10:00

Bahar Candan Emine Aydını Yerden Yere Vurdu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde kendisine az önce övgüler yağdıran Emine Aydın'a kötü görünüyorsun, hiç bir şey yakışmamış herhalde görmüyorlar diye çıkışınca Öykü Serter, E..

  • ANKA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce