#Kendİnİ

Her Çocuk Özeldir 00:57

Her Çocuk Özeldir

Bugün günlerden Müzik ! ???????? Her Cumartesi Zeynep Alin’le müzik dersine gidiyoruz. ???? Müziğin özel eğitime katkısı inanılmaz boyutlarda. Zeynep Alin müzik eğitimine gelmeye başladıktan sonra konuşması çok hızlı b..

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Öykü Gürman 04:23

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Öykü Gürman

Ben olmayınca hemen bulmuşsun birini Yol ayrılında unuttun yeminlerini Sen bitirdin hem kendini hemde beni Şimdi git artık dönme geri Kime gidersen git Beni unut artık Birgün aşklar biter hatıralar kalır Kimi seversen ..

Fare Kapanı ile Alabalık Nasıl Yakalanır ? (Buzda Balıkçılık) 00:17

Fare Kapanı ile Alabalık Nasıl Yakalanır ? (Buzda Balıkçılık)

Greg, bir fare kapanı ile bir buz balıkçılığı seti hattı kurar ve çatışması alabalık çengellemeye başlayana kadar, yerel Rocky Mountain gölleri etrafında, buzda delikler açar!Greg, çocukluğundan beri konuyla ilgili nered..

  • PengoTV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Star Kötü Güçlere Karşı Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - LPS Cicibiciler Barbie Oyuncakları 12:18

Star Kötü Güçlere Karşı Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - LPS Cicibiciler

Merhaba arkadaşlar! Tamamen oyun hamuru (Play Doh) ile hazırladığım dev sürpriz yumurta serisine bu kez Star Kötü Güçlere Karşı sürpriz yumurtası ile devam ediyorum. Sürpriz yumurtamdan birbirinden ilginç oyuncaklar çıkı..

  • TEK KANAL tarafından
  • 166 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ben Olmayınca ( Akustik ) - Birgün aşklar biter hatıralar kalır -Öykü Gürman 04:23

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Birgün aşklar biter hatıralar kalır -Öykü

#ÖyküGürman #BenOlmayınca #Akustik Ben olmayınca hemen bulmuşsun birini Yol ayrılında unuttun yeminlerini Sen bitirdin hem kendini hemde beni Şimdi git artık dönme geri Kime gidersen git Beni unut artık Birgün aşklar ..

Tan Taşçı - Eski Sevgilim (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:05

Tan Taşçı - Eski Sevgilim (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Neden yüzüme bakamıyorsun? Yine ne saklıyorsun? İnan bir tek sende gizli kalmayacak İnsaf canımı yakıyorsun Neyine yapıyorsun Durdur intikamım ikimizide yakacak Saygımdan sevgimden biraz değer verdiysen Yaşadıysam bir ..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix ) 03:44

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix )

Murat Dalkılıç Söz & Müzik : Murat Dalkılıç Aranjör : Cenk Gürsel ''Afeta'' Şarkı Sözleri Burda oturmuş napıyorum? En yüksek tirajlı soru Çok cevaplı olanı Hangi birinden başlanır ki? Şaşalı dursun, Şöyle gözünü bir d..

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video) 04:35

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video)

ARARSAM GELME (Şarkı Sözleri) Aklımdan geçme ki yürek duymasın Kandırmasın kendini olur muydu diye İlk kez hazır kalbim ayrılığa bu kadar Belki de hayırlısı böyle İçinden küsme ki canın yanmasın Kızma sakın gerçekleri ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik 03:47

Funda Arar - Üç Günlük - Akustik

Geçirdiğimiz bu zorlu dönemde, bir nebze de olsa sizi mutlu edebilmek adına ''Üç Günlük'' şarkısıyla sizlerleyim... Keyifli dinlemeler :) Söz & Müzik: Bora Duran Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Perdesiz Bas: Hakan..

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü 02:53

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü

Çanakkale'de, 1 Eylül'de yeni av sezonunun başlamasıyla birlikte balık tezgahları doldu. Av yasağının son günlerinde 50 liraya kadar yükselen sardalya balığının fiyatı, bolluk nedeniyle 20 liraya kadar düştü. Yeni av sez..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu 08:46

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için insan üstü çaba sergiliyor. Hastalık nedeniyle aylardır ..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video) 03:05

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video)

CARPE DIEM (ANI YAŞA) Biliyor Biliyor biliyor O beni iyi biliyor Kararım Galiba bu sefer Sahiden bitiyor Sıkı sıkı tutamadı elimi Sürekli yere düşüyor Aramızı bulamadık İnsan yanında Yalnız geziyor Bir dakika ..

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Mehmet Rüzgar Ateş - Yeter Ki Sen Gel 02:45

Mehmet Rüzgar Ateş - Yeter Ki Sen Gel

Yeter Ki Sen Gel şarkı sözleri ile Bak sımsıcak bir rüzgar esiyor yelkenlere Davete icabet gerek denize kuma güneşe Aşk libidom kariyerinin tam zirvesinde Gel yapma hiç düşünme tereddüt bile etme Sağdan soldan kıyıda..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Kurşun - Kahretsin 02:27

Kurşun - Kahretsin

Kahretsin şarkı sözleri ile KANIYOR SÖZLERİ DUDAKLARIN KININDA BIÇAKLARIM FISILTI SABAHIN KINASINDA GECE SARMAŞIKLI YANGINDAN ÇIKTIM YALIN AYAK KOŞTUM YILDIZLARA ... * KARANLIK İÇMELİ AVUÇLARINDA SIZIYORKEN BASİT BI D..

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..

Kambur balina, kano kullanan iki kadına dehşeti yaşattı 00:58

Kambur balina, kano kullanan iki kadına dehşeti yaşattı

Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki Avila sahilinde dehşete düşüren bir an yaşandı. Kano kullanan iki kadını bir anda yutmaya çalışan kambur balina saniye saniye görüntülendi. Kaliforniya Avila sahilinde kuş gözlemcile..