#Kene isırması durumunda ne yapılmalı

Tuvalet Sonrası Genital Temizlik Nasıl Yapılmalı 01:37

Tuvalet Sonrası Genital Temizlik Nasıl Yapılmalı

Kadınlarda genital hijyen, enfeksiyonlardan korunma açısından büyük önem taşır. Tuvalet sonrası genital temizlik işleminin arkadan öne doğru yapılması gerekir...

  • NABIZ tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stresle Başa Çıkmak İçin Neler Yapılmalı 02:36

Stresle Başa Çıkmak İçin Neler Yapılmalı

Stresle başa çıkmak modern insan için bir zorunluluk. Stresle başa çıkmanın en önemli yolu insanlara Hayır demeyi öğrenmek. Yapılacak işleri iyi organize etmek de stres kaynaklarını azaltır. Spor yapmak, nefes egzersiz..

  • NABIZ tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolar neden yükseldi, artış sürecek mi, düşmesi için ne yapılmalı- 12:00

Dolar neden yükseldi, artış sürecek mi, düşmesi için ne yapılmalı-

Türk Lirası'nın ABD Doları karşısında Temmuz ayı boyunca devam eden yatay seyri, son haftalarda yerini değer kaybına bıraktı. Dolar/TL kuru art arda rekorlar kırmaya başladı. Türk Lirası yılbaşından bu yana ABD Dolar..

Vücuduna Giren Keneyi Nane Yağıyla Çıkartan Kadın 01:06

Vücuduna Giren Keneyi Nane Yağıyla Çıkartan Kadın

Uzun süre boyunca biz Türk halkının da korkulu rüyası olan kene çıkartmak hiç bu kadar kolay olmamıştır. Kene ısırması sonrası girilen stres ayrı dert, çıkartma fikrine kapıldıktan sonra acaba bir kısmı içeride kalır mı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayıyı yendi keneye yenildi! 01:25

Ayıyı yendi keneye yenildi!

TOKAT'TA ÇİFTÇİLİK YAPAN ŞENEL YILDIZ KARŞILAŞTIĞI AYIDAN GÜRTEŞEREK KURTULMUŞ, TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURMUŞTU, KOCA AYIYA KAFA TUTAN ADAM KENE ISIRIĞI YÜZÜNDEN HASTANELİK OLDU.....

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

COVİD POZİTİF ÇIKARSA _ KORONA GEÇİREN TEKRAR GEÇİRİR Mİ - 11:13

COVİD POZİTİF ÇIKARSA _ KORONA GEÇİREN TEKRAR GEÇİRİR Mİ -

Korona geçiren tekrar geçirir mi ? konulu videom. Bu videodaki cevaplanan sorular; Covid tanısı nasıl konur, korona geciren tekrar geçirir mi, covid geciren tekrar gecirirmi, korona testi ne zaman yapılmalı, covid test..

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR! 59:50

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR!

İFLASLAR, EKONOMİK KRİZ, KARA KIŞ GELİYOR! Hasat zamanı yaşanıyor! İflaslar, Ekonomik Kriz, Kara Kış... Tehlike çanları çalıyor! Göçmen adı altında geldiler! Binlerce Radikal Unsur Türkiye'de!' Düzensiz Göçmen Girişi Kon..

  • STUDIO AS tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

'İdam İçin Referandum Yolu Açabiliriz 01:02

'İdam İçin Referandum Yolu Açabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam talebinin parlamentodan geçmesi durumunda onaylayacağını belirterek, Gerekirse bunun için de bir referandum yolu açabiliriz. dedi...

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni 02:29

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni

1- Kaynar Su - Geceleyin besmele çekilmeden dökülen sıcak suyun cinlerin üzerine gelmesiyle intikam almak için musallat olurlar. 2-Boş Yatak - Boş kalmış bir yatakta cin yatması durumunda üzerine yatmak. 3-Sigara İzm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.509 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Galatasaray'da Bir Dönem Sona Erdi! Resmi Açıklama 00:29

Ve Galatasaray'da Bir Dönem Sona Erdi! Resmi Açıklama

Galatasaray, Wesley Sneijder ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Galatasaray Kulübü, sözleşmesini karşılıklı feshettiği Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in 3 yıl içinde Türkiye'de başka bir kulübe transfer olma..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

Mevsimsel Depresyonun Belirtileri Nelerdir 00:57

Mevsimsel Depresyonun Belirtileri Nelerdir

Mevsimsel depresyon birkaç farklı şekilde kendini gösterir. Kişinin iştahında ve uyku durumunda değişiklikler, kilosunda artış gözlenebilir. Bunlar fiziksel değişikliklerdir. Duygusal durumda ise kişi sinirli, huzursuz v..

  • NABIZ tarafından
  • 512 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu 00:49

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu

Katalonya Özerk Yönetimi lideri Carles Puigdemont İspanya Başbakanı Rajoy'a bir mektup yazdı. İspanya hükümetinin bağımsızlık ilan edip etmediği konusunda talep ettiği kesin yanıta karşılık, Carles Puigdemont mektup i..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Köpeğin İntikamını Adamın Şeyinden Alması 00:07

Köpeğin İntikamını Adamın Şeyinden Alması

Köpeği kızdıran adamın şeyini ısırması , ucuz bir felaketten dönüldü...

  • PengoTV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuduz Nedir 02:30

Kuduz Nedir

Kuduz, hayvanlarda görülen virüs kökenli bir hastalıktır. Hasta hayvanların ısırması.....

  • NABIZ tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Torbacı, Pitbull Cinsi Köpeğini Polislere Saldırttı 01:07

Torbacı, Pitbull Cinsi Köpeğini Polislere Saldırttı

İzmir'de bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu sattığı iddia edilen şahıs pitbull köpeğini polislere saldırtırken bir polis, köpeğin ısırması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı...

HEDEFLERİNDE ÇOCUK VE YAŞLILAR VAR! 02:28

HEDEFLERİNDE ÇOCUK VE YAŞLILAR VAR!

Japonya'nın ikinci en büyük şehri Yamaguchi'de, maymunların bebekleri kaçırmaya çalışması, ısırması ve gizlice ana okullarına girmesinin ardından şehir alarma geçti...

Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'nden Korunmak İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:06

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'nden Korunmak İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi'nden korunmak için hastalığın sebebi olan kene tutunmalarını engellemeye yönelik çaba gösterilmelidir. Kenelerin olabileceği bölgelerde çalışan insanların tenlerini gerek kıyafetleriyle, gereks..

  • NABIZ tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Nasıl Bulaşır 01:04

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Nasıl Bulaşır

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi özellikle iki tür keneden direkt olarak insana ya da kene tutunmuş hayvanlardan geçebilir. Kırım Kongo kanamalı Ateşi insandan insana da kan ya da vücut sıvısı yolları ile bulaşabilir ve ölümcü..

  • NABIZ tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ 02:49

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; MASKENİ ÇEK SURATA ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce