#Kene isırması durumunda ne yapılmalı

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok Oldu 02:00

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok

Konu: Amerika'nın iç kesimlerinden bulunan ve en yüksek eyaleti olan Colarado'nun vahşi hayatı oldukça meşhur. Özellikle geyikler, eyaletin adeta simgesi durumunda. Geçtiğimiz günlerde bir geyiğin başrolünde olduğu bu o..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
el-yapımı-içli-köfte-yapanlar 01:02

el-yapımı-içli-köfte-yapanlar

Yöresel el yapımı içli köfte Toptan satışlarımız mevcuttur. İçli köfte siparişi ve bilgi için 0505 080 03 03 İçli köfte çeşitlerimizi toptan satmaktayız. En az 50 adet içli köfte siparişi vermeniz durumunda kapınıza ..

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj İzle 1:28:39

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj İzle

Kabilesiyle birlikte ilkel bir hayat yaşayan genç büyük bir gürültü ile korkarak saklanmış bir şekilde kendilerini bulduklarında hiçbirşey anlayamazlar. Dünya'dan daha doğrusu diğer insanlardan ayrı yaşadıkları için bron..

İlk Türk Malı Cep Telefonu ''Aselsan 1919'' İncelemesi 05:10

İlk Türk Malı Cep Telefonu ''Aselsan 1919'' İncelemesi

Aselsan 1919 Yerli Malı Türk Cep Telefonudur. Aselsan 1919 Modeli Atatürk'ün Samsun'a Çıkışını Simgeliyordu. 1920 modeli ise TBMM'nin açılışını simgeliyordu. FİYATI 96 MİLYON LİRAYDI Üretimi yapıldığı yıllarda fiyatı KDV..

  • JET TV tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Samsung Galaxy S20 02:10

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 ailesi gerçekten her açıdan çok iddialı geliyor. Tüm ailenin çok önemli bir özelliği de kısa süre önce netleşmiş durumda. 11 Şubat 2020 tarihinde Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra..

  • PengoTV tarafından
  • 284 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı 03:14

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı

Adana'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çarşıda alışveriş yoğunluğu da arttı. Esnaf, satışlarda yüzde 30-35 oranında artış bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının günde..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu 08:46

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için insan üstü çaba sergiliyor. Hastalık nedeniyle aylardır ..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Nakliyecilerin Deprem Fırsatçılığına Valilik ‘Dur’ Dedi 05:16

Nakliyecilerin Deprem Fırsatçılığına Valilik ‘Dur’ Dedi

İzmir’de meydana gelen büyük depremin ardından evlerini taşımak isteyen vatandaşlara yüksek fiyatlar talep eden nakliyecilerle ilgili harekete geçen İzmir Valiliği, rayiç fiyat belirledi. Valilik tarafından rayiç fiyatla..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak 06:06

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak

Ağrı Hamur Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Hamur ilçesine kazandırılan Dijital Toprak Analiz Cihazı, gübre çeşidi ve miktarını yerinde tespit ederek çiftçilere yüksek verim elde etme imkanı sağlayacak...

TRAKTÖR İKİYE BÖLÜNDÜ 01:24

TRAKTÖR İKİYE BÖLÜNDÜ

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde hafif ticari ile traktörün çarpıştığı kazada traktör ikiye bölündü. Feci kazada 1 kişi ölürken birisi ağır 3 kişi yaralandı. Kaza, Gaziantep’in Karkamış ilçesine bağlı Soylu mevkiinde mey..