#Kennedy uzay merkezi

Yaban Domuzu Hastanenin Acil Servisine Girdi 00:26

Yaban Domuzu Hastanenin Acil Servisine Girdi

Konya'da şehir merkezine inen bir yaban domuzu, özel bir hastanenin acil servis camını kırıp içeriye girdi. Kısa süre sonra açık kapıdan çıkan domuzu belediye ekipleri bir okulun bahçesinde yakaladı. Vatandaşların panik ..

Türk Kahvesi İle Resim Yapan İranlı Ressam 05:27

Türk Kahvesi İle Resim Yapan İranlı Ressam

İranlı ressam Adak Jamshıdzadeh’in eserlerinin yer aldığı ‘Kahvenin Büyüsü’ sergisi Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Jamshıdzadeh’in kahveden yaptığı resim çalışmaları büyük ilgi gördü...

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kış Uykusundan Uyanan Ayıların Elma Ziyafeti 07:31

Kış Uykusundan Uyanan Ayıların Elma Ziyafeti

Türkiye’nin tek ayı barınağı Karacabey Ova Korusu Ayı Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan ayıların sayısı 74’e yükseldi...

  • JET TV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drift Yapmak 01:50

Drift Yapmak

Efendiler yerli üretim fırtına öbüslerinin test aşamalarından görüntüleri izleyeceksiniz. Bundan sonrası alıntıdır. Sakarya'da bulunan 1'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığında yerli imkanlarla üretilen Fırtına obüsleri..

  • JET TV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Antalya Konser Görüntüleri 04:43

Murat Boz Antalya Konser Görüntüleri

ALIŞVERİŞ merkezi ve eğlence kompleksi Mall of Antalya'nın resmi açılışı Murat Boz'un verdiği konserle yapıldı. Binlerce kişinin izlediği konserde Murat Boz sevilen şarkılarını Antalyalı hayranlarıyla söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haberci Türkiye Renkleri 16.Bölüm 49:37

Haberci Türkiye Renkleri 16.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Türkiye’de ve dünyadaki mayın dosyası konu edilmektedir. Ankara’da bulunan TSK rehabilitasyon merkezi ziyaret edilerek gazilerle ve Sinan Çetin ile yapılan röp..

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Yolların Türküsü 13.Bölüm 58:35

Yolların Türküsü 13.Bölüm

Türkiye’nin illerini sosyokültürel ve ekonomik açıdan tanıtan programın 13. bölümünde; Necdet Alpar Çocuk ve Gençlik Merkezi, İzmir Kadifekale'nin Rehabilitasyon Projesi ve İzmir Ticaret Borsası konu edilmektedir...

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi 01:02

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi Suriye’de 5 yıldır devam eden bombardımanın ve günlerdir Esed rejiminin kuşatması altında harabeye dönen Halep’teki yıkım havadan görüntülendi. Suriye’de 5 yıldır devam eden..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Yolların Türküsü 14.Bölüm 45:41

Yolların Türküsü 14.Bölüm

Türkiye’nin illerini sosyokültürel ve ekonomik açıdan tanıtan programın 14. bölümünde; İzmir Çocuk Rehabilitasyon Merkezi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ve İzmir'de kımız üretimi konu edilmektedir...

Gezelim Görelim (Kütahya) 31:03

Gezelim Görelim (Kütahya)

Nuray Yılmaz'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Kütahya il merkezi Sökmen Köyü, Söğüt Köyü ve Yoncalı Tütav Termal Oteli tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Çin, 20 CIA Ajanını Öldürdü ya da Tutukladı 00:45

Çin, 20 CIA Ajanını Öldürdü ya da Tutukladı

Çin'in 2010 ile 2012 yılları arasında Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA'in 20'ye yakın ajanını öldürdüğü ya da tutukladığı iddia edildi. New York Times'ta yer alan haberde bilginin kaynağı eski CIA çalışanları o..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir. 01:57

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir.

Korkutan açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı patlayabilir... Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Jeotermal Enerji Yeraltı Suyu ve Mineral Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkezi eski Müdürü Prof. Dr. Nevzat Özgür, I..

Ülkelere Göre En Uzun Kelimeler 01:33

Ülkelere Göre En Uzun Kelimeler

Merkezi Fransa'nın Lyon kentinde bulunan ve Türkçe'nin de aralarında bulunduğu 10 dilde yayın yapan Euronews kanalı ilginç bir habere imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı 01:13

FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı

FETÖ elebaşı Gülen için Ankara'da saray inşa eden Akın İpek'in kamuya devredilen üniversitesi de örgütün yönetim merkezi olarak kurgulanmış kaleyi andırıyor. Rektör Prof. Mehmet Barca'nın Mini Vatikan dediği kampüs Bat..

Çin'de Patlama En Az 40 Yaralı 00:05

Çin'de Patlama En Az 40 Yaralı

Gündemi Ve Sıcak Gelişmeleri Türk Haber Merkezi'nden Takip Edebilirsiniz...

Antalya'da İbretlik Görüntüler! - Son Dakika Güncel Haberler 01:13

Antalya'da İbretlik Görüntüler! - Son Dakika Güncel Haberler

TURİZM kenti Antalya'nın en merkezi noktasında bonzai içen iki gençten biri yerde kıvranırken, diğeri ayakta durmakta zorlanırken görüntülendi. Bu kişiler hastaneye götürürken 50 metre ileride diğer bir grup genç bonzai ..

Terörle Mücadelenin Profesyonel Gücü 06:39

Terörle Mücadelenin Profesyonel Gücü

Türk ordusunun terörle mücadelede profesyonel kısmını oluşturan sözleşmeli erler, Isparta'daki Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi'nde 11 haftalık yoğun komando eğitiminden geçerek terör örgütlerinin korkulu..

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da 01:13

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong Özel İdari Bölgesi'ni ziyaret ediyor. Xi, Hong Kong'un Çin'e devrinin 20. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek kutlamalara ve İdari Bölgenin 5. dönem yönetiminin göreve başlama töre..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..