#Kennedy uzay merkezi

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı 01:59

2800 Rakımda Askerlerle Birlik Beraberlik Halayı

Hakkari’deki vatandaşlar, 2800 rakımlı Merga Büte Kayak Merkezinde askerlerle birlikte halay çekti. Şehirden 12 kilometre mesafede bulunan kayak merkezine akın eden Hakkarili vatandaşlar, burada kaymanın sevincini yaşad..

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Chp'de Sular Durulmuyor Tezcan'ın Üstüne Yürüdüler 00:33

Chp'de Sular Durulmuyor Tezcan'ın Üstüne Yürüdüler

CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısı sırasında gergin anlar yaşandı. Bülent Tezcan, canlı yayında yaptığı açıklamaları hemen sonlandırıp içeri girdi. Ardından tekrar gelip sözlerine devam etti...

AKM'nin Ön Cephesi Büyük Bir Gürültüyle Yıkıldı 00:26

AKM'nin Ön Cephesi Büyük Bir Gürültüyle Yıkıldı

Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) ön cephesi büyük bir gürültüyle yıkıldı. Yıkımla oluşan gürültü ve toz bulutu hareketi anlar yaşanmasına sebep oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Muharrem İnce Böyle Fırçaladı 'Bu Kafayla İktidar Olmaz' 00:38

Muharrem İnce Böyle Fırçaladı 'Bu Kafayla İktidar Olmaz'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşecek olan Muharrem İnce'nin geldiği CHP Genel Merkezi'nde asansör krizi yaşandı. Yükün fazla gelmesiyle sinyal veren asansörden kimse inmeyince Muharrem İnce, Partinin niye iktida..

Generali Alıkoyduğu Görüntülerini İnkar Etti 00:22

Generali Alıkoyduğu Görüntülerini İnkar Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 473 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu İfadeleri Kullanmak Sizin Haddinize Mi 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu İfadeleri Kullanmak Sizin Haddinize Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Vakıf Haftası ve Restorasyonu Tamamlanan 250 Eserin 7 Bölgeden Canlı Bağlantılı Toplu Açılış Töreni nde katılımcılara hitap etti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pensilvanya'ya Değil Halkımıza Gittik 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pensilvanya'ya Değil Halkımıza Gittik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin İstanbul aday tanıtım programına katıldı...

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

İYİ Parti-FETÖ İlişkisi Bir Kez Daha Ortaya Çıktı: Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Gözaltında 00:46

İYİ Parti-FETÖ İlişkisi Bir Kez Daha Ortaya Çıktı: Çukurova Gençlik Ko

Geçtiğimiz günlerde FETÖ'den gözaltına alınan İYİ Parti Genel Merkezi İletişim Sorumlusu Kerem Çoraklık'ın ardından, örgütün yeniden yapılanmak için hijyen evi olarak adlandırdığı hücre evlerine yapılan operasyonda, İY..

Emine Erdoğan'dan Huzurevi Ziyareti 04:48

Emine Erdoğan'dan Huzurevi Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çamlıca'daki Prof. Dr. Fahrettin Kerim ve Nilüfer Gökay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti...

'Kazanan Tüm Mazlumlar Olmuştur' 02:54

'Kazanan Tüm Mazlumlar Olmuştur'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması yaptı. Cumhurbaşkanı 'Şahsıma, ittifakıma ve partime güvenen tüm kardeşlerime, milletime şükranlarımı sunuyorum. Sayın Bahçeli'ye teşekkür e..

Ak Parti Genel Merkezinde Seçim Zaferi Kutlanıyor 01:30

Ak Parti Genel Merkezinde Seçim Zaferi Kutlanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçim zaferinin ardından, bu gece AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşmasını yapacak...

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Muharrem İnce: Erdoğan Açık Ara Fark Atmıştır 01:26

Muharrem İnce: Erdoğan Açık Ara Fark Atmıştır

CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını değerlendiren Muharrem İnce: Elimizde sonuçlar var. Sonuç belli. Recep Tayyip Erdoğan açık ara fark atmıştır dedi...

Recep Tayyip Erdoğan'dan Tarihi Balkon Konuşması 07:01

Recep Tayyip Erdoğan'dan Tarihi Balkon Konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da AK Parti Genel Merkezi balkon konuşması yaptı. Erdoğan, Türkiye'nin diz çökmesini bekleyenlere derslerini hep birlikte verdik. Bu seçimin galibi milletimizin bizatihi kendisidir'' ifadesi..

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı 00:56

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı

İstanbul'da meteorolojiden yapılan uyarıların ardından beklenen yağışla birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi AKOM'un uyar..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı 01:19

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı

İstanbul için meteoroloji ve AKOM'dan yapılan İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı. Kısa süreli etkili olan dolu yağışından bir vatandaşın kendisini tepsiyle korumaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü v..

Komando Seher 55 Yıl Sonra Bir İlke İmza Attı 02:15

Komando Seher 55 Yıl Sonra Bir İlke İmza Attı

İzmir'in Foça ilçesinde bulunan Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında 43 haftalık eğitimlerini tamamlayan aralarında yabancı ülke askerlerinin de olduğu 8'i kadın 419 subay adayı, komando temel kursunu ..

Havva Yılmaz Lazer Epilasyon Acıtıyor Mu 08:51

Havva Yılmaz Lazer Epilasyon Acıtıyor Mu

Herkese selam! Bu video sponsorlu değildir. Tamamen kendi görüşlerimdir. Gittiğim güzellik merkezi ise Essi Trabzon...

Demet Akalın Eşi Okan Kurt'un Lojistik Şirketine Haciz Şoku (Okan Kurt'tan Açıklama) 03:13

Demet Akalın Eşi Okan Kurt'un Lojistik Şirketine Haciz Şoku (Okan Kurt

100 MİLYON LİRA CİVARINDA BORÇ! Bankalara 100 milyon lira civarı borcu bulunduğu öğrenilen Martaş’ın yetkililerine ise ulaşılamadı; şirket merkezi arandığında dahi yanıt alınamadı. Şirketin yaşadığı mali darboğazın geris..

  • BETA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TSK Ve ÖSO Afrin Dağlarında Teröristlerin Izlerini Siliyor 00:55

TSK Ve ÖSO Afrin Dağlarında Teröristlerin Izlerini Siliyor

TSK ve ÖSO Afrin dağlarında teröristlerin izlerini siliyor Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Suriye'nin Afrin ilçe merkezi ve beldelerinde arama tarama çalışmalarını sürdürüyor...

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..